- 31 Temmuz 2020
- 20.217
- 60.152
- Konu Sahibi Duygusuzcanlar
İnternette 1200,1400 lük örnek listeler var aslında, belki göz atarsınBunu dengeleyemedim bi , diyetimi değiştireceğim belki gerçekten bir diyetisyen işime gelebilir artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternette 1200,1400 lük örnek listeler var aslında, belki göz atarsınBunu dengeleyemedim bi , diyetimi değiştireceğim belki gerçekten bir diyetisyen işime gelebilir artık
Sağol canımEline emeğine sağlık hayatım
@sara_28
Hedef60kgolmak
@DombiliKus
Tebrik ederim hanımlar
Hayırlı olsun
Afiyet olsun canım
Abooow
Tamam canım48. Etap Masterfit
GÜNCELLEME!!!!!!!!
@erenmathers kaptanım, Cuma gecesi acele acele listeyi eksik yapmışım düzelttim
Masterfit 48. Etap Kırmızı Takım Hedef60kgolmak @Aijoo @sara_28 @erenmothers kaptan @Tutku44 @aypare ackerman @minerva1988 @Elhan @60kiloyum Mavi Takım @Bal0ncuk @pastelfit kaptan @fesang @DombiliKus @Kinoalihatun @karamelllim @icecreamm @North River @Ayyulduz
Afiyet olsun canım
İnşallah canım
Mercimekli pişmanlıktır
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Merhaba canım motivasyonran ziyade aç kalmak etkilemiş olabilirMerhabalar , şimdi yürümeye çıkacağım .
Cumartesi pazar bozduğum diyetime pazartesi tekrar başlıyorum yani sallantıdayım. Motivasyon eksikliği ve kasık ağrısı etkiledi beni . Tekrar bismilllah diyeceğim inş .
Siz napıyosunuz ? Varmı motivasyon yazılarınız ?
gerçekten aç kaldığımı düşünmüyorum bu hafta ama kafamı kaşıcak vaktim de olmadı yemekler geç yendi falan onun etkisi var .Merhaba canım motivasyonran ziyade aç kalmak etkilemiş olabilir
Olabilir canımgerçekten aç kaldığımı düşünmüyorum bu hafta ama kafamı kaşıcak vaktim de olmadı yemekler geç yendi falan onun etkisi var .
Ay kıyamam yaaBugün yürüyüşümün özeti . Serkan Karaismailoğlu nun hızlı kilo vermek üzerine bir konuşması Genelde takip ederim paylaşmak istedim İnsta… bulabilirsiniz .
Bugün diyet kitabı okuyordum 4 gün diyeti diye bişey kızım aldı elimden. Anne ben seni böyle beğeniyorum sen değişme diyor He yavrum He sen onu benim kalçalarıma anlat . Durmak yok yola devam
sabahBugün menüm
Sabah 9.30
Ufak patatesli 1 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
domates salatalık
Öğlen 1 avuç leblebi 3 hurma 10 badem
Akşam
Az salçalı bamya yemeği (6)kaşık
Yoğurt
Söğüş
30 dk tempolu yürüyüş yaptım 12 de
Birazdan başka bir spor düşüneceğim
Bugün göbeğimin şişliği indi biraz sanki. Spor ilk günden fark ediyor
Ben de 3 gün kötü yedim balım bugün 1.600 le durdum şükürBacilaaarr hadi ben sehir disina gittim mecburiywtten bozdum diyetimi, sizler nereye gittiniz?
Dun gece gec eve donduk, bu sabah ketoya donduk bile. Sizden naberler?
Duygusuzcanlar RBA18 Hedef60kgolmak H huysuz77
Arada boyle inis cikislar olmasi normal :) onemli olan devam edebilmekBen de 3 gün kötü yedim balım bugün 1.600 le durdum şükür
Stevialı kuvertür bitter aldım ben de , gelicek
Arada boyle inis cikislar olmasi normal :) onemli olan devam edebilmekBen de 3 gün kötü yedim balım bugün 1.600 le durdum şükür
Stevialı kuvertür bitter aldım ben de , gelicek
Aynen tatlımArada boyle inis cikislar olmasi normal :) onemli olan devam edebilmek
Ben tatli yemek istedikce findik yiyorum. Cok bastiriyor benim cikolata istegimi
bize de şehir dışından misafir geldi yedik içtik herşer yarın belli olacak diyetisyende tartı günümBacilaaarr hadi ben sehir disina gittim mecburiywtten bozdum diyetimi, sizler nereye gittiniz?
Dun gece gec eve donduk, bu sabah ketoya donduk bile. Sizden naberler?
Duygusuzcanlar RBA18 Hedef60kgolmak H huysuz77