http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mak-fit-olmak-algisini-yikacak-gunluk.841555/
Merhaba canım günlüğüme beklerim aylardır mücadele veriyorum
156 boy 50 kilo amaç 47 :)
Kolay verilmiyor o son kilolar maalesef
49 u gördüm en son ama cozuttum tekrar 50 olduğumu düşünüyorum. Yılmadan devammm
Benim kiloda bacaklarda, popo hiç yok, göbek çıkar hemen :)
Ahhh ahhh versek gitse bir an önce.değil mi :)
şaka mı bu konu ya 2 kg 1 kg 500 gr için topiclere gelinirmi bnece bu konu kapatılmalı burdaki insanların psikolojisi bozuluyo benimki bozuldu mesela
Bizim herşeyimize laf söyleyen admin baksana 3-4 kilo için topik açıp moral bozanlar var where is the adalet?
Arkadaşlar pardon ama herkesin derdi kendine! 55 olduğunuzda 5 kilo daha vermek için uğraşırken görürüz umarım sizi ama emin olun o son 5 kiloyu vermek baştaki kiloları vermekten zor!
PSİKOLOJİNİZİ (!) bozduğumuz için kusura bakmayın. Silebilseydim silerdim zaten pek aradığımızı bulamadık biz de. Ayrıca belki 30- 35 yaşındasınız, gelmişsiniz 20 yaşındaki kızların topiğine hasetlik yapıyorsunuz. CİDDEN İLGİNÇ.
Arkadaşım sen önce o üslubuna bi dikkat et bakalım. Öyle büyük büyük harflerle parantez içi ünlemlerle de laf sokma girişimleri falan, olmuyor öyle. Efendiliğimizi bozmadan iki satır yazdık şuraya, tepemin tasını attırma akşam akşam benim. Sen bırak yaşı başı da önce tanımadığın etmediğin insanlara nasıl hitap edeceğini öğren. Şimdi diyeceksin sen kendi üslubuna bak; etkiye tepki mi diyelim yoksa adamına göre muamele mi, orasını sana bırakıyorum canın nasıl istiyorsa öyle algıla.
Halandevambediyorsam ben de 160 boy 53?kiloyum 5?kilo vermk istiyorummmmHerkese merhaba
Ben 22 yasimdayim ve 1.60 boy- 52 kiloyum. 48e dusmek istiyorum tabi spor ve duzgun beslenerek. Suara olcuyu cok kacirdim yine okul acilisi dersler falan derken. Benim cogunluk bacaklarimda toplandigi icin spor yapmam da sart. Bana katilicak arkadas ariyorum, boyle iste ^^
Konu sahibi cevap vermedi henüz bana istersen beraber devam edelim:)devam ediyor musunuz bayanlar ?
Evet yaşım27 sizin kilo boy ve yaş kaçolabilir :) güncel kilonuz 53 mü ?
yaşım 29Evet yaşım27 sizin kilo boy ve yaş kaç
Aynen benm hedefim de 47-48 .. Oruç tutuyor musun ben tutuyorum . Dün yediklerimizi söyleyerek başlayabliriz istersen .. Faydalı mı faydasız mı beslendiğimizi yorumlarızZ. Evli misinizyaşım 29
boyum 1.62
kilom 51,5
ramazan sonuna kadar 47-48 olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?