Kilosu kiloma boyu boyuma arkadas ariyorum :P

Aredhelar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
359
89
118
Ankara
Herkese merhaba

Ben 22 yasimdayim ve 1.60 boy- 52 kiloyum. 48e dusmek istiyorum tabi spor ve duzgun beslenerek. Suara olcuyu cok kacirdim yine okul acilisi dersler falan derken. Benim cogunluk bacaklarimda toplandigi icin spor yapmam da sart. Bana katilicak arkadas ariyorum, boyle iste ^^

yaş 21 kilo 56 boy 1.68
Ben kilo vermıyorumda sıkılaşmaya calışıyorum. 48 olup napcan kız

Sen 1.68sin ama nerdeyse 10 cm fark var Oooo benim bu boya 58 görmüşlüğüm var. 48de isediğim gibi oluyorum ama aynen sıkılaşmam da lazım zaten sporsuz toparlanmam

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mak-fit-olmak-algisini-yikacak-gunluk.841555/

Merhaba canım günlüğüme beklerim aylardır mücadele veriyorum
156 boy 50 kilo amaç 47 :)
Kolay verilmiyor o son kilolar maalesef
49 u gördüm en son ama cozuttum tekrar 50 olduğumu düşünüyorum. Yılmadan devammm
Benim kiloda bacaklarda, popo hiç yok, göbek çıkar hemen :)
Ahhh ahhh versek gitse bir an önce.değil mi :)

ah kızlar ah :) sizin yazdıklarınızı okudum ve kendi kendime gülümsedim.işin açıkçası çokta özendim.keşke ben de sizin durumunuzda olsam.benim 20 kilo fazlam var.ve bebek sahibi olmak için vermeye çalışıyorum.zamanında benim de 3-5 kilo fazlam vardı.önlemini almadım bu hale geldim.sizin şimdiden önlem almanız çok güzel.ama çokta kafanıza takmayın.daha fazla almayın yeter.sonra benim gibi pişmanlıktan kahrolursunuz

Geliyorum canım topiğine, ben de şuan 50yim. Hazırlıklar tamam, artık derslerle spor işini birlikte götürmem şart

şaka mı bu konu ya 2 kg 1 kg 500 gr için topiclere gelinirmi bnece bu konu kapatılmalı burdaki insanların psikolojisi bozuluyo benimki bozuldu mesela

Bizim herşeyimize laf söyleyen admin baksana 3-4 kilo için topik açıp moral bozanlar var where is the adalet?

Arkadaşlar pardon ama herkesin derdi kendine! 55 olduğunuzda 5 kilo daha vermek için uğraşırken görürüz umarım sizi ama emin olun o son 5 kiloyu vermek baştaki kiloları vermekten zor!

PSİKOLOJİNİZİ (!) bozduğumuz için kusura bakmayın. Silebilseydim silerdim zaten pek aradığımızı bulamadık biz de. Ayrıca belki 30- 35 yaşındasınız, gelmişsiniz 20 yaşındaki kızların topiğine hasetlik yapıyorsunuz. CİDDEN İLGİNÇ.

Konu kapatılabilir bu arada, sorun da değil. AMA MORAL BOZMAK İÇİN AÇMIYORUZ! SEn 20 yaşındayken kilon kaçtı falan onu düşün bi. Değilse de ben de öyle olmalıyım diye (İSTİYORSAN) motive olmaya bak. Bu ne kıskançlık ya. Benim de uzun saçım yok diye saç uzatma topiğindeki uzun saçlıların daha da uzatmak stemesi için BU TOPİK KAPATILMALI MORALİM BOZULUYOR diye çocuk çocuk söylenmeli miyim. Saçmasınız cidden

Arkadaşım sen önce o üslubuna bi dikkat et bakalım. Öyle büyük büyük harflerle parantez içi ünlemlerle de laf sokma girişimleri falan, olmuyor öyle. Efendiliğimizi bozmadan iki satır yazdık şuraya, tepemin tasını attırma akşam akşam benim. Sen bırak yaşı başı da önce tanımadığın etmediğin insanlara nasıl hitap edeceğini öğren. Şimdi diyeceksin sen kendi üslubuna bak; etkiye tepki mi diyelim yoksa adamına göre muamele mi, orasını sana bırakıyorum canın nasıl istiyorsa öyle algıla.

Buraya ilk yazan sizsiniz. Yazdiginiza gore de tepki alirsiniz. Etki tepki diyelim ne diyelim bilemiyorum ben de.

Halandevambediyorsam ben de 160 boy 53?kiloyum 5?kilo vermk istiyorummmm

yaşım 29
boyum 1.62
kilom 51,5
ramazan sonuna kadar 47-48 olmak istiyorum.
Aynen benm hedefim de 47-48 .. Oruç tutuyor musun ben tutuyorum . Dün yediklerimizi söyleyerek başlayabliriz istersen .. Faydalı mı faydasız mı beslendiğimizi yorumlarızZ. Evli misiniz

tamam bana uyar :) nişanlıyım ve yalnız yaşıyorum. tek olduğum için yeme içme konusunu kendime göre ayarlayabiliyorum.
evet oruç tutuyorum. dün iftarda patatesli tavuk yedim (3 baget 4 dilim patates) yanında da salata ve 1 dilim beyaz ekmek.
sahurda da çeyrek sucuk, 1 dilim beyaz ekmek, avuç içimden az lor peynir azıcık sana yağ.
3 lt de su içtim iftardan sahura kadar.
ve 1000 adet ip atladım.
sabah tartıldığımda 51,5 kilo geldim. iftardan önce bi daha tartılacağım.
sen neler yaptın dün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…