Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

Sayfa da 73 üz
Sen 73 nedir bu numaraların sırrı hocam 😂
Boyun da 173 olursa şurda bayılcam 😂
Ya ben bu mesajı kaçırmışım . Şimdi kilomu yazmaya girmek için geldiğimde gördüm
Yok yok boyum 159 :) ama inanır mısın bu hafta kilo almamışım hayret ettim 72.90 :)

Yarınki listeye eklerim balım
Bende bayadır tartılmıyorum
Döndü mü seninki kamptan ?
Ne dedi bu sefer canına okudu mu yine ?
Dondu dondu
Yok okumadi cnku bebek kilo almis sadece. Ben almadigim icin herkes mutlu😂😂😂😂

Dondu dondu
Yok okumadi cnku bebek kilo almis sadece. Ben almadigim icin herkes mutlu😂😂😂😂
He akşam düğünde kınada paylaşım yapıyordu. Kocası da çok genç ve yakışıklı dün demiş nazardan korktuğum için paylaşmadığım kocam. 🤣😁

He akşam düğünde kınada paylaşım yapıyordu. Kocası da çok genç ve yakışıklı dün demiş nazardan korktuğum için paylaşmadığım kocam. 🤣😁
Ben ona cok kiziyorum paylasma kocani die😂nazae olucwk die 😂 bnm esimle 1 fotom var. O da kanka gibi cekildigimiz. Ben cok karsiyim sosyal medya paylasimlarina

Günaydın 🌞☀️
Bugün 60.8 çıktım
Bebeklerin güzelce büyüdüğü bizim de çok şişmeyip sağlıklı geçireceğimiz bir hafta olsun 🩷

Allah'ım benim bu unutkanlık ve b12 eksikliğim nolacak
Yine unuttum tartılmayı😁
Kısmet yarına inşallah

Ballar unutmadım tartıldım
75.8
Kilo veriyorum sanırım insülin bende kilo verdiriyor.

Kızlar ben acayip ödem toplamaya başladım artık cuma tartıldım ama yazamadım 74.1dim her yerim şişiyor elim kolum bacaklarımdan daha çok şişti. Ama kendimi gördükçe tartıya çıkmak istemiyorum artık

Bi arkadaşım hep tartılırdı son zamanlarda çıkmıyorum artık diyordu da inanmıyordum doğruymuş

Ben doğuma kadar çıkmam artık sanırım 😅 bu gruptan kısa süreliğine ayrılıyorum Doğum sonrası kilo verme için devam edersek tekrar gelicem :)

Teşekkürler sudem34 sudem34

Kızlar ben acayip ödem toplamaya başladım artık cuma tartıldım ama yazamadım 74.1dim her yerim şişiyor elim kolum bacaklarımdan daha çok şişti. Ama kendimi gördükçe tartıya çıkmak istemiyorum artık

Bi arkadaşım hep tartılırdı son zamanlarda çıkmıyorum artık diyordu da inanmıyordum doğruymuş

Ben doğuma kadar çıkmam artık sanırım 😅 bu gruptan kısa süreliğine ayrılıyorum Doğum sonrası kilo verme için devam edersek tekrar gelicem :)

Teşekkürler sudem34 sudem34
Tamam canım doğum sonrası ben alırken sen verirsin ✌😁😘😍

X