- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.735
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben bu mesajı kaçırmışım . Şimdi kilomu yazmaya girmek için geldiğimde gördümSayfa da 73 üz
Sen 73 nedir bu numaraların sırrı hocam
Boyun da 173 olursa şurda bayılcam
Dondu donduYarınki listeye eklerim balım
Bende bayadır tartılmıyorum
Döndü mü seninki kamptan ?
Ne dedi bu sefer canına okudu mu yine ?
He akşam düğünde kınada paylaşım yapıyordu. Kocası da çok genç ve yakışıklı dün demiş nazardan korktuğum için paylaşmadığım kocam.Dondu dondu
Yok okumadi cnku bebek kilo almis sadece. Ben almadigim icin herkes mutlu
Ben ona cok kiziyorum paylasma kocani dienazae olucwk die bnm esimle 1 fotom var. O da kanka gibi cekildigimiz. Ben cok karsiyim sosyal medya paylasimlarinaHe akşam düğünde kınada paylaşım yapıyordu. Kocası da çok genç ve yakışıklı dün demiş nazardan korktuğum için paylaşmadığım kocam.
Yaa ne güzel unutmamışsın maşallah ✌Günaydın
Bugün 60.8 çıktım
Bebeklerin güzelce büyüdüğü bizim de çok şişmeyip sağlıklı geçireceğimiz bir hafta olsun
Bunu görev bildimYaa ne güzel unutmamışsın maşallah ✌
Ben yine unuttum
Hastane randevum vardı uykum da vardı b12 de düşük zaten anca unutuyorum uyuyorumBunu görev bildim
Her cuma işe gitmeden tartılıyorum
Tamam canım doğum sonrası ben alırken sen verirsin ✌Kızlar ben acayip ödem toplamaya başladım artık cuma tartıldım ama yazamadım 74.1dim her yerim şişiyor elim kolum bacaklarımdan daha çok şişti. Ama kendimi gördükçe tartıya çıkmak istemiyorum artık
Bi arkadaşım hep tartılırdı son zamanlarda çıkmıyorum artık diyordu da inanmıyordum doğruymuş
Ben doğuma kadar çıkmam artık sanırım bu gruptan kısa süreliğine ayrılıyorum Doğum sonrası kilo verme için devam edersek tekrar gelicem :)
Teşekkürler sudem34
Sen değil zaten Karya alıyor kiloyuYes. Bgn diyetisyen gunumdu 700 gr almisim76.5