Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 buçuk anca içebiliyorumAz ve sık beslencez o zaman
Suyu ihmal etme 3 litre içmeye çalış
Aşkım sen neyin tereyagi? Salcasi? Kasari ve peynir olarak da kasari? Cok kalorili ve yagli ne gerek var. Lor light peynir fln tuket. Bebek dusuk kiloda mi?8 Ekim Pazar
8.30 kan ilacı ve su
11 . 00
Boğaz ağrısı için bir tablet Fitospan pastil.
Kabızlık için üç erik ,bir mandalina üç ceviz ve üstüne 250 ml su
Kahvaltım
Salçalı, tereyağında kaşarlı iki organik küçük kahverengi yumurta.
1 , 1
1 dilim siyez buğdaylı ekmek
bir iki dilim eski kaşar
5 zeytin
13. 00
öğle yemeği
kıymalı kabak, kıymalı pırasa yemeği
bol sarımsaklı cacık
250 ml su
Balım klasik market tereyağı sıvıyağ kullanıyorum kahvaltıya. Kaşar da güzel oluyor kahvaltıyaAşkım sen neyin tereyagi? Salcasi? Kasari ve peynir olarak da kasari? Cok kalorili ve yagli ne gerek var. Lor light peynir fln tuket. Bebek dusuk kiloda mi?
Ayrica kacta kahvalti yapip 13de ogle yedin?
Yani 11de kahvaltidan sonra ogleyi 15 gibi yapsan daha iyi. Ben 11-12 kahvalti yapio ara ogun yapioeum 3 ogun yiemiorum fazla gelio die ama 11-13 cok kisa aralikBalım klasik market tereyağı sıvıyağ kullanıyorum kahvaltıya. Kaşar da güzel oluyor kahvaltıya
Bebek düşük kiloda değil.
Ama ben kilo almıyorum ki bu yemeye rağmen.
Açlığım yüksek çıkmasın diye öğün aralarını acıkmasam bile kısa tuttum.
Kahvaltı 11
Öğle 13 ✌
Sorma ya ben yine 1700 vermişim nasıl oluyor bilmiyorum yedim deBnm tarti gunum haftaya hic aklima gelmedi tartilmak
Şimdide kilo veriyorum diye mi üzülüyorsun anlamadımSorma ya ben yine 1700 vermişim nasıl oluyor bilmiyorum yedim de
İnsülin kilo aldırır deniyor
Bu günlerde yine çok yürümek zorunda kaldım ya ondan belki de
Ahh serayım ahhŞimdide kilo veriyorum diye mi üzülüyorsun anlamadım
Bazı insanlara kilo aldırır bazılarını zayıflatır insülin , şekeri olup zafiyet geçirende var obez olanda çok enteresan ama bünyeyle alakalı o
Baya vermişsin 1 haftadaAhh serayım ahh
Neye üzülüp neye sevineceğimi bilemez durumdayım
Duygularım darmadağın
Hamile iken kilo vermek sevindirmiyor
Kilo veriyor olman bedeninde vitamin olmadığı bebeğin beslenmediği anlamına gelmiyor lütfen kendini böyle evhamlarla üzme ama bende bu hafta 2 kilo vermişim şimdi bebek beslenmedi mi yoo beslendi elbetteAhh serayım ahh
Duygularım darmadağın
Ayrıca şunu atlamışım sen yemek yiyipte vermişsin daha endişen niye besin ihtiyacını karşılamışsınAhh serayım ahh
Duygularım darmadağın