Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

Seray diş etlerim çok kanıyor
Fırçamı daha yumuşak a geçeyim
Bir de endokrin iyot için ı mom verince kadın doğum d vitamini calsıyum vs olan takviyeyi haftada 2 ye düşürdü
Öyle olunca 3 günde bir kramp oluyor sabaha karşı
Demekki d vitamini calsıyum eksik kalıyor
Dişlerinin öyle olması çok normal her hamilenin yaşadığı bir durum bu ağrı kanama ve et çekilmesi çeşitli şekillerde yaşanıyor
Teyzemin gelini 3. Çocuğu istiyorsa kocam önce dişlerimi yaptırsın derdi 😂 düşün yani hamilelik nasıl mahvediyor... ama bu demek değildir ki bebek kalsiyum almıyor aksine aldığı için anneden eksiliyor ... tamamen bitmez korkma ilaç veya yapay takviye yüklenmek yerine besinlerden almaya bak zaten tüm vitamin ve mineralleri günde iki yumurta yiyorsan dörde çıkar sende mesela...
d vitamini veya diğerleri Doğuma kadar kullanılacak diye birşey yok herşeyin fazlası da zararlı .. ağrı sancı başladıysa bunu doktora bildir ama İnan bende yaşıyorum mesela Şuan sırtım be kaburga tarafım aşırı ağrıyor çamaşır katılıyorum zor oturuyorum..
Babada doktor magnezyumu bu ara bir hafta düzenli kullan dedi sadece ağrılr için
Yani devamlı değil ...
her bünyeye ve tahlil sonuçlarına göre değişir dozlar kullanımlar evham yapıyorsun sakinleş biraz 🥰

Dişlerinin öyle olması çok normal her hamilenin yaşadığı bir durum bu ağrı kanama ve et çekilmesi çeşitli şekillerde yaşanıyor
Teyzemin gelini 3. Çocuğu istiyorsa kocam önce dişlerimi yaptırsın derdi 😂 düşün yani hamilelik nasıl mahvediyor... ama bu demek değildir ki bebek kalsiyum almıyor aksine aldığı için anneden eksiliyor ... tamamen bitmez korkma ilaç veya yapay takviye yüklenmek yerine besinlerden almaya bak zaten tüm vitamin ve mineralleri günde iki yumurta yiyorsan dörde çıkar sende mesela...
d vitamini veya diğerleri Doğuma kadar kullanılacak diye birşey yok herşeyin fazlası da zararlı .. ağrı sancı başladıysa bunu doktora bildir ama İnan bende yaşıyorum mesela Şuan sırtım be kaburga tarafım aşırı ağrıyor çamaşır katılıyorum zor oturuyorum..
Babada doktor magnezyumu bu ara bir hafta düzenli kullan dedi sadece ağrılr için
Yani devamlı değil ...
her bünyeye ve tahlil sonuçlarına göre değişir dozlar kullanımlar evham yapıyorsun sakinleş biraz 🥰
İyiymiş ya üçüncü çocuk için diş 😁
Benim dişlere de el atmak lazım zaten 🤣
Magnezyum bende çift alıyorum iki aydır
O bile yetmiyor baksana bu aylarda 😁

İyiymiş ya üçüncü çocuk için diş 😁
Benim dişlere de el atmak lazım zaten 🤣
Magnezyum bende çift alıyorum iki aydır
O bile yetmiyor baksana bu aylarda 😁
Takviyelerle ilgisi yok işte olağan bir süreç bu unutmuşsun sende benim gibi hamileliği ,🤣
Ben dişçiye girsem çıkamam herhalde ,🤣

Takviyelerle ilgisi yok işte olağan bir süreç bu unutmuşsun sende benim gibi hamileliği ,🤣
Ben dişçiye girsem çıkamam herhalde ,🤣
He ya yılbaşından saray yine zam gelir doğumdan sonra yaptırsak desek elimizde kalır 🤣

Kızlar boy 1.66 kilo 69 liste size uyarsa diye size de ileteyim

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-18-11-37-28-554_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    Screenshot_2023-10-18-11-37-28-554_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 32
Hayırlı olsun
Kaç kalori verdi
İdeal kilona ne dedi?
Kan tahlillerimi bekliyoruz canım, kan tahlillerime göre kesinleştirecek. Ancak öğün dışına çıkmamı asla istemiyor. Günlük 15 20 dklık sporlar vs yapmamı istedi. Günlük ortalama 2 bin kalori civarı bir liste hazırladı. Yok tutacak ama kilo yapmayacak besinlerle doldurdu. Birde ben kendim seçtim, tavuk et vs tüketmediğim için onların yerini tutacak şeyler eklendi.
İdealim 57-60 arası olarak belirtti. 55in altına düşmemi sağlıklı bulmazmış

Bugun dietisyen gunumde 800 gr almisim 75.8 olmusum

Kızlar ben telaştan tartılmayı unuttum.
Yarın inşallah unutmam tartılırım
Sizleri listeye ekleyeceğim şimdi

Kan tahlillerimi bekliyoruz canım, kan tahlillerime göre kesinleştirecek. Ancak öğün dışına çıkmamı asla istemiyor. Günlük 15 20 dklık sporlar vs yapmamı istedi. Günlük ortalama 2 bin kalori civarı bir liste hazırladı. Yok tutacak ama kilo yapmayacak besinlerle doldurdu. Birde ben kendim seçtim, tavuk et vs tüketmediğim için onların yerini tutacak şeyler eklendi.
İdealim 57-60 arası olarak belirtti. 55in altına düşmemi sağlıklı bulmazmış
Başlangıç kilon kaç balım listeye ekleyim

X