Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

P Psikolog2426 D d_g_g kızlar 12 kiloya kadar doktor izin veriyor.
Biriniz 7 biriniz 8 almış.
Doğumdan sonra ben yiycem alcam ama siz verceksiniz
Oğlumda da ben doğumdan sonra 67 ye düşüp yiyip 80 e çıkmıştım
El gider Mersin'e sudem gider tersine
Seray balım senin aldığın kilo kaç oldu?
10 mu?

Aynen doğurunca diyete girecem direk dhdhdj

59 la hamile kalmıştım şuan 71 im yani toplamda 11 kilo aldım, durdu sanırım şuan kilo almam bir ay sonra başlarım şişmeye doğuma kadar Bi beş kilo daha alırım diye düşünüyorum ben

Ya 8 ama ben yumurta toplamaya kdr da 5 kg filan aldim oyuzden aslinda tum surece bakinca kasimdan bu yana 13-14kg aldim bende.
Oyuzden dogumdan sonra diete devam 63leri fln gormem lazim

Ya 8 ama ben yumurta toplamaya kdr da 5 kg filan aldim oyuzden aslinda tum surece bakinca kasimdan bu yana 13-14kg aldim bende.
Oyuzden dogumdan sonra diete devam 63leri fln gormem lazim
Öncesini sayamazsın ama hamilelik kilosu ile normalde alınan kilo aynı değil ki, hamilelikte rahim var göğüs var ödem var bebek var bunların kiloları aldığın kilonun yarısından fazla oluyor bazen şuan içimizde iki kiloya yakın bebek ve su var göğüsler birer kilo olsa dört kilo vucut ta ne kadar dikkat edersen et hamilelikte ödem topluyorsun bi iki kilo da ödemi say etti altı kilo... Aldığın kilolar yağ değil ki endişe ediyorsun

Odem evet felaket ya. Su da ocsen dikkat de etsen odem icindeyim hamilelik=odem anladikm kadariyla ve dogurdugun anda gidiyomus o odem.

Odem evet felaket ya. Su da ocsen dikkat de etsen odem icindeyim hamilelik=odem anladikm kadariyla ve dogurdugun anda gidiyomus o odem.
Evet çiçeğim böceğim endişeli anne adayım, sen bunları düşünme gidecekler hepsi sen bebişini doğumu, bebişin den öncede kendini şuanki keyfini düşün
Yerinde olsam var ya ağrısız bir hamilelik geçiriyor olsam ceylan gibi sekiyor olsam evde yatmayı bırak evde bile oturmam gezerim yapmak istediklerimi yaparım hele başka çocukta yok şuanda var ya of ne kiloyı düşünürdüm ne başka şey

sudem34 malum iki gündür bel ağrıma duramadım , bu grubu da bulamıyorum ben girip yazmaya erindim , cumartesi tartıldım 71.2 kiloydum. Biraz geç oldu ama

Hello bgn cuma kimse tartilmadi mi yahu
74.6 benim tartildim sabah dietisyen vardi 10gunde 600gr bebise

Hello bgn cuma kimse tartilmadi mi yahu
74.6 benim tartildim sabah dietisyen vardi 10gunde 600gr bebise
Selam canım
Erkenden tartıldım
77.2
Uyumuşum hasteneden gelince yoruldum baya
Maşşallah bebiş iyi bakmış kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…