Eveeeet biliyorum iyiki varım ben dimi
P Psikolog2426 D d_g_g kızlar 12 kiloya kadar doktor izin veriyor.
Biriniz 7 biriniz 8 almış.
Doğumdan sonra ben yiycem alcam ama siz verceksiniz
Oğlumda da ben doğumdan sonra 67 ye düşüp yiyip 80 e çıkmıştım
El gider Mersin'e sudem gider tersine
Seray balım senin aldığın kilo kaç oldu?
10 mu?
59 la hamile kalmıştım şuan 71 im yani toplamda 11 kilo aldım, durdu sanırım şuan kilo almam bir ay sonra başlarım şişmeye doğuma kadar Bi beş kilo daha alırım diye düşünüyorum benP Psikolog2426 D d_g_g kızlar 12 kiloya kadar doktor izin veriyor.
10 mu?
Ya 8 ama ben yumurta toplamaya kdr da 5 kg filan aldim oyuzden aslinda tum surece bakinca kasimdan bu yana 13-14kg aldim bende.P Psikolog2426 D d_g_g kızlar 12 kiloya kadar doktor izin veriyor.
10 mu?
Öncesini sayamazsın ama hamilelik kilosu ile normalde alınan kilo aynı değil ki, hamilelikte rahim var göğüs var ödem var bebek var bunların kiloları aldığın kilonun yarısından fazla oluyor bazen şuan içimizde iki kiloya yakın bebek ve su varYa 8 ama ben yumurta toplamaya kdr da 5 kg filan aldim oyuzden aslinda tum surece bakinca kasimdan bu yana 13-14kg aldim bende.
Oyuzden dogumdan sonra diete devam 63leri fln gormem lazim
Odem evet felaket ya. Su da ocsen dikkat de etsen odem icindeyim hamilelik=odem anladikm kadariyla ve dogurdugun anda gidiyomus o odem.Öncesini sayamazsın ama hamilelik kilosu ile normalde alınan kilo aynı değil ki, hamilelikte rahim var göğüs var ödem var bebek var bunların kiloları aldığın kilonun yarısından fazla oluyor bazen şuan içimizde iki kiloya yakın bebek ve su vargöğüsler birer kilo olsa dört kilo vucut ta ne kadar dikkat edersen et hamilelikte ödem topluyorsun bi iki kilo da ödemi say etti altı kilo... Aldığın kilolar yağ değil ki endişe ediyorsun
Evet çiçeğim böceğim endişeli anne adayım, sen bunları düşünme gidecekler hepsi sen bebişini doğumu, bebişin den öncede kendini şuanki keyfini düşünOdem evet felaket ya. Su da ocsen dikkat de etsen odem icindeyim hamilelik=odem anladikm kadariyla ve dogurdugun anda gidiyomus o odem.
Canım sorun değil eklerimsudem34 malum iki gündür bel ağrıma duramadım , bu grubu da bulamıyorum ben girip yazmaya erindim , cumartesi tartıldım 71.2 kiloydum. Biraz geç oldu ama
İyileştim canım . Çok şükür dinlenince geçti . Senin boğazın nasıl oldu ?Canım sorun değil eklerim
Cuma etiket atar grubu hatırlatırım
Sen nasıl oldun?
Bende iyiyim şükür toparladımİyileştim canım . Çok şükür dinlenince geçti . Senin boğazın nasıl oldu ?
Selam canımHello bgn cuma kimse tartilmadi mi yahu
74.6 benim tartildim sabah dietisyen vardi 10gunde 600gr bebise
73.9 çıktım, ben de hamileyim kilo alıyorum ama normal herhalde az almışım