Kilomu Koruyamadım 🫡🫣🤪

Benim normal doğum ilkinde 50yle hamile kaldim 77yle doğum yaptım göbek felan kalmamıştı
Bunda 61 le hamile kalıp 95 le doğum yaptim şuan işte 67yim. Tatli zaten sevmem de gece gündüz ne zaman acikirsam yiyorum
Sağol canım iikiside kız biri 11 diğeri 2.5 33 yaşındayım.

Senin göğsün yoktur boyumuz çok iyi benim göğüs olduğundan aslında çok duruyor hala 95 100 bedenim.
Senin kac çocuğun var şuan kac kilosun ?
Bence spor şart yürüyüş felan hikaye sadece sikilasiyorsun mekik, squat plank..
Benim sezeryan doğum hamilelikte 79 un üstüne hiç çıkmadım.Normal hayatta da 83 ün üstünü hiç görmedim.
Hatta oğlumda da diyet yaptığım için 3 kilo filan farkla doğum yapmıştım.
66 nın altını hiç görmedim desem yeridir.

11 yaşında oğlum var
18 haftalık hamileyim oğlum olacak inşallah🧿 🙏
38 yaşındayım
Yine diyete başladım gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için.
75 kiloyum.

Senin ikinci mi sezeryan o da mı normal?
Allah bağışlasın. Pandemide eşim korktu gebe ölümlerini görünce bebeği o sene istiyorduk iki sene erteledik.
Hayırlısı böyleymiş.

Off soğuk soğuk iyi gider. Sana da afiyet olsun. 💜🌸

Böyle tabak paylaşımları istiyorum fikir olsun.
🌸
Valla eşimin canı poğaça istemiş dün al dedi almadım bugün gitti aldı geldi ne kadar özlediyse poğaça ile kahvaltı yaptı.

Gamze yumurtadaki chia tohumu mu mantar mı?
Hahah inanmicaksin ama sogan😂kirmizi sogan bildigin😂

Aynen yüzüm çöktü oakdwr kötü ondan zayıflamak istemiyorummmm
Bende çok pişman oldum o kadar kilo alıp geri verdiğime çünkü ilk bakışta yüzün dikkat çekiyor. Tamam vücut fit seksi oluyor kilo verince ama yüzden kilo gidince yaş almış gibi oluyor. Bir de benim yanaklar baya tombik kilo da gidince haliyle aşağı sarktı.

Tekrar 66 olmak istemiyorum ama doğumdan sonra Allah izin verirse 70 ı korumak isterim.
1.71 e 70 ne zayıf ne şişman oluyor.

12 gibi 1 fincan sade Türk kahvesi, 3 badem, 1-2 ceviz

15.00 1 poğaça(sabah ekmek yemedim kh hakkımı kullandım),1 bardak kefir. (Şekeri çıkarmasın diye içtim denge için.)

16.30
2 kaşık tava yoğurdu, 1 kaşık yulaf, 3-4 kuru erik , 1 çk yarısı tarçın karışımı

Bol bol buz gibi soğuk su 💧💦

Benim sezeryan doğum hamilelikte 79 un üstüne hiç çıkmadım.Normal hayatta da 83 ün üstünü hiç görmedim.
Hatta oğlumda da diyet yaptığım için 3 kilo filan farkla doğum yapmıştım.
66 nın altını hiç görmedim desem yeridir.

11 yaşında oğlum var
18 haftalık hamileyim oğlum olacak inşallah🧿 🙏
38 yaşındayım
Yine diyete başladım gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için.
75 kiloyum.

Senin ikinci mi sezeryan o da mı normal?
Allah bağışlasın. Pandemide eşim korktu gebe ölümlerini görünce bebeği o sene istiyorduk iki sene erteledik.
Hayırlısı böyleymiş.
Muhittin Muhittin bunu sana yazdım gördün mü?

X