Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo çizelgene baktım.60.7 bugün de
İnşallah. Aslında regl ödemi var üzerimde. Belki daha fazla da gider inşallahKilo çizelgene baktım.
Martta diyete başlayıp 4 kilo vermişsin.
Nisan, mayıs iki ay kilonu korumuşsun.
Haziran için en az 2 kilo hedefi koyalım sana.
Haftada minimum 500 gidecek şekilde.
60.2 olsun cumaya kadar.
İnşallah. Aslında regl ödemi var üzerimde. Belki daha fazla da gider inşallah
Son kilonu yaz ekleyim24agustos olan hesabımı kapatmıştım... arkadaşlar ben koruyamadım kilomu 4 kilo aldım ((
sabah 67.9du kilomSon kilonu yaz ekleyim
vücut direncim vardı 65in üstüne çıkmıyordum ama bu aralar o direnç kırıldı sanırım. Kiloyu alabilyorsam verebilirim de kafasındayım inşallah vericem. 1 Ayda 4 kilo alabildiysem 5-6 kiloda verebilirim sanırımTurunc chemist geçmişe baktim şimdi 62-63-64-65 bandında imiş kilon.
Yavaş yavaş verip bu sefer korumalısın.
Suyu ve yürüyüşü arttır.
Önemli olan korumak ve ulaşılır basit kısa hedef.vücut direncim vardı 65in üstüne çıkmıyordum ama bu aralar o direnç kırıldı sanırım. Kiloyu alabilyorsam verebilirim de kafasındayım inşallah vericem. 1 Ayda 4 kilo alabildiysem 5-6 kiloda verebilirim sanırım
Üzülme canım bizde yiyoruzKilomu korkuyorum. Nasıl koruyorum Yiyip yiyip kilo almayarak
Linç edilmeden gidiyim bari.
Aç kalarak vermiyoruz biz de zaten. Hem yiyoruz hem veriyoruzKilomu korkuyorum. Nasıl koruyorum Yiyip yiyip kilo almayarak
Linç edilmeden gidiyim bari.
Canım 70 vermemişim