Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağıslasın ikisinideEvet gulum 10 senelik evliyim biri alti biri bir bucuk yasinda kizlarim var. dilara ve ebra adinda.
canım tebrik ederim çok iyi gidiyosun bende görürüm inşallah 75 i ..sen gelicek ay 60 ları görüceksin böyle gidersen imrendim sana şimdi ben o kadar yoğunum ki bu aralar akşamları geç yemeye başladım ama dikkat ediyorum suyu çok içiyorum tartı bu hafta alırım canım sonuçları yazarım sana inşallah vermişimdir senin gibi15 gunde 2.700 vermisimya cok mutluyum bir ayda 5 kilo demek bu insallah. Ayni tempoda devam.
canım çok sagol duygularımız karşılıklı sen sonuçları yazdıkça bende kendim vermiş kadar seviniyorum inan sende bana umut oluyosun ben çok eşlik edemiyorum tartım olmadığı için o canımı sıkıyo bende sonuçları bilsem daha güzel yürütürdük beraber ama yılmak yok yola devam sen 2 çocukla başarıyosun helal olsun sana canım ben inanıyorum ulaşıcaksın hedefineEsiylemutlucum yasin kacti canim senin. Bu forumda tek yakin hissettigim insan sensin kendime sebebi de senle yola cikmam. Sanki hergun senle konusma ihtiyaci hissediyor gibiyim sen bana baya guc ve destek oluyorsun bugun onu hissettim sagolasin gulum
olsun canım arada olur o kadar yarın sporla kapatırsın onuda :)Tabiki goruceksin. Saat 11 de ben baya seftali kayisi hurma armut badem ve beyaz leblebiye daldim. Bunlari yemeden once 76.5 idim yedikten ve booll su ictikten sonra tabi haliyle 71.1 oldum. Galiba bu sabah 75.9 u goremeyebilirim. Saat 6 7 den sonra bisey yemiyordum halbuki esimle cocuklarda direk bende daldim ya
Heee al artik bacim bize aragaz lazim oda sen tartiyi alinca olcak insallah. Tugba cok memnun oldum. He valla aynen baya gozumuz donmus. Olcak olcak insallah gitcek bu kilolarçok fark yokmuş canım benim ismimde tugba canım tanışmadan kilo derdine düştük nasıl gözümüz döndüyse artık bende tam bırakıcak gibi oluyorum buraya giriyorum sen şu kadar vermişim bu kadar vermişim yazdıkça gaza geliyorum :)tartıyıda bu hafta alıcam canım.. inşallah yani :)