Kilolu olmaktan o kadar sıkıldım ki (tüp mide?)

Kilonun tekrar alındığını bir arkadaşım daha söyledi. O da 130 dan 80 e düşüp 20 geri almış.

Daha önce dukan yaptım. Karatay da benzer prensiplere sahipti diye hatırlıyorum. Diyetten gerçekten gına geldi.

Evet tabiiki farkındayım tamamen yeme anlayışımı değiştirmem gerektiğinin. Ama sanki buna ilk başta kilo vererek başlamak daha efektif olacakmıi, motivasyonumu arttıracakmış gibi geliyor. Yanılıyor da olabilirim tabii.

Kesinlikle eski alışkanlıklara dönmek söz konusu olmamalı zaten. Ben biraz kilo verirsem, iradeyi de o motivasyonla sürdürürmüşüm gibi geliyor. Bakalım.

Ameliyattansa mide balonu olayını araştırdınız mı
Araştırdım. Midemde başka bir cisim olması fikri çok rahatsız edici geliyor. Bulantı problemi de çok oluyormuş. Tüp midede bulantı, iyi bir operasyon sonrası görülmüyormuş.

İki sene psikoterapi aldım. Bana bir faydası olduğunu düşünmüyorum o noktada. Bu konu çook eskiye dayanıyor. Ergenlik başlangıcına.

Önyargılı ya da yapamıyor değilim zaten. Dediğim gibi, defalarca diyet ve spor yaptım. Çok verim de aldım. Kilo verdim birçok kez. Hayatımın bir iki senesi 38 beden de gezdim. Sorun sürdürülebilirlik. Eğer hayatınız boyunca bu sorunu bir kez yaşadıysanız ya da hiç yaşamadıysanız, beni ve benim gibileri anlamanız mümkün değil maalesef.

Çok teşekkürler mesajınız için. Hiçbir zaman kilo sorunu çekmemenize çok sevindim. Umarım asla da çekmezsiniz. Benim de hayalim sağlıklı bir vücutla sağlıklı bir beslenme tarzına geçiş yapmak.

İşte birebir ameliyat olmuş ve benim dertlerimden muzdarip birisinden bir yorum. Çok teşekkürler paylaştığınız için. İçimden bir ses bana da aynısı olacak diyor. Süreciniz nasıldı, kaç kg yle girdiniz vs anlatmak isterseniz bilmeyi çok isterim.

Çok teşekkürler yine birebir deneyim yaşayan birisinin yorumu çok değerli benim için. Umarım benim için de aynısı olur.

Hormonlarımda hiç problem yok. Kilo da veriyorum zaten. Verememek gibi bir sorunum yok. 63 ü bile gördüm daha önce. Sorun tekrar yemeye geri dönmek.

Diyetisyenlerin temeli aynı diye düşünüyorum açıkçası biraz. Şimdiye kadar 6 7 tane farklı diyetisyenim olmuştur.

2.sayfada yazmıştım okuyabilirsiniz:)

Sizi anlıyorum ben de sizin gibiyim. Boy ve kilomuz benziyor. Ben de alıp alıp veriyorum. Mide balonu taktirdim pek işe yaramadı. Ameliyatı da düşündüm ama önce cidden yaşam tarzımı değiştirip midemi küçültmeye calisicam. Ben bunun bir tür bağımlılık oldugunu dusunuyorum. Ameliyat işe yarayabilir uzun vadede tabi ama benim için şu an cidden zor bir şey o yüzden şu an istemiyorum. Kiloyu veriyorsunuz zaten verebiliyorsunuz siz de benim gibi. Sorun geri almak. O koruma süreci zaten hep olacak mide ameliyatından sonra da gerekecek. Diyetten bikmaniz da çok normal evet. Ama bence uzun vadeli düşünüp taşınıp bu işe girişin bütün alternatifleri değerlendirin.

obez degılım ama bende kıloluyum . Sızın dedıgınız gıbı hıc devamlılık olmuyor .
Ikı uc sene once bı antıdepresan kullanmıstım ıyı gelmıstı enerjı verdı ıstahımı kestı ,spor yaptım 13 kılo verdım ama bır ay sonra oda fıss

Ben panık atak hastasıyım ,anksıyetem var amelıyat olamam ama olanlara cok ımrenıyorum
Cokta guzel oluyorlar
Bendede o cesaret olsun ısterdım
Ben mantıklı buluyorum
Instada takıp ettgıım bırısı var bıkac ayda cok zayıfladı
6 ay oldu galıba 80 kusurden 50 oldu

Ay hadi İnşallah yakında düğün nişan var düzgün giymem lazım en çok sağlık için istiyorum artık o kadar yorgun hissediyorum ki aç kalınca şimdiden elim ayagim titriyor
şekerden kaynaklanıyor inüsilin direnciniz var paketli gidaları şekerli şeyleri 15 gün kesin vücudun şeker istemiyor sonrasında

Hormonlarımda hiç problem yok. Kilo da veriyorum zaten. Verememek gibi bir sorunum yok. 63 ü bile gördüm daha önce. Sorun tekrar yemeye geri dönmek.
dikkat edeceksin benden 85ten 52 ye düştüm sonrada almadım ben sevmiyor muyum yemek yemeyi sanıyorsun çok seviyorum ama yanı aynadaki gördüğüm kadınla mutlu olmam lazım dimi ?

Biz de yiyoruz sadece üst üste değil . Tatlıyı öğle öğünü harici yemiyorum . haftada 3 yediğimde bile bu şekilde kilo yapmıyor. Sufle çok severim ben de yerim . Yediğim gün Akşam ağır şeyler yemeyince , akşam sebze protein ağırlıklı yemek yerim kilo olmaz mesela. Meyve yemem tatlı yediğim gün. Sarma dolma aşırı severim ancak porsiyona dikkat ederim. Bir seferde çok yemeyip 2-3 güne bölüyorum yiyeceğim miktarı :) yiyor ama kilo almıyor bir efsane . Aldığı verdiği kalori belli çünkü illaki yiyen alır ( istisna bir hastalığı yok sağlıklı biriyse eğer )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…