Kilolu Bayanların Duyguları

Teşekkürler desteğiniz için umarm şuan diyete başladım artık birşeyleri değiştirmeye karar verdim.Umarım istediğim kiloya ulaşırım

kendini aç bırakma ama tıka basa ye anlamına gelmiyor bu..ölçülü ölçülü ye..her öğününe koca bir tabak salata yap,hem sağlıklı şeyler yemiş olursun hem karnını doyurur..ara öğünlerini atlama sakın..yaşın genç metabolizmanı bozarsın sonra.2 ana öğünün tam ortasında 1 meyve ye,yada 1 bardak süt iç.

aaayyy canım benim inşallah biran önce kurtulursun ama ben inanıyorum biran önce kurtulucaksın sakın bırakma bu gün yediklerin gayet normal böyle devam et bak nasıl gidiyor kilolar.. şaşırt hepimiziii bakalım....

Ay bilmezmiyim o dıuygu bende sözlüyken 85 kilo olmuştum sözlümle bayram alış verişine gittik onu giyiyorum olmuyor bunu giyiyorum olmuyor her yeri altüst ettik olmuyor olanlarda yakışmıyor çıldırdım sinirlerim alt üt oldu başladım ağlama ama nasıl alıyorum sanki bir yerim kesilmiş sonra bulduk bir tane koca karı elbisesi aldık artık onu napalım hiç unutmam o günü sonra hırs yaptım kendime 3 ayda 60 kiloya düştüm nasıl düştüm bende bilmiyorum 52 kiloylada evlendim kocam bei kucağında getirdi eve çok güzel bir duyguydu... Ama salak kafam evlenince yine ladım kilolarımı geri... Bak şekerim zayıfla ama sakın geri alma o kiloları benim yaptığım gibi yapma o duygu gerçektende çok güzel bir duygu yaşamak için elinden geleni yap fıstık...

umarım yaaa şimdi acıkmadım daha.acıkınca yoğurt yerım sevıyorum

insallah evlenirken istediğin gelinliği giyersin ya,hepimizin hayali de bu deil mi zaten,söyle gelinliğin içinde salına salına zayıf zayıf gezmek
çok sağol ya inanılmaz moral oldu u yazı bana
1-2 hafta sonra annemi ikna edersem Diyetisyene gideceğim umarım.
Birde şu plates videosunu nerden bulabilirim ?
ben plates videosunu kuzenimden almıstım,ama sen nete yazarsan bi sürü plates videosu bulabilirsin.illa bilgisayarına indirmen de gerekmiyo,bakarak yaparsın hiç moralini bozma canım,eger bizim yaptıgımızı yapıp da bi süre sonra bozmazsan emin ol arkadaslarının yanında hava atarak gezersin.
ah ah öyle iyi anlıyorum ki seni.88 kilo oldugumda erkek arkadasım artık beni begenmeyecek diye iyice stres yapmıstım kendime.o hiç takmadıgını,beni kilolu da olsam zayıf da olsam sevecegini söylüyodu ama erkek işte güven olmaz ben de şimdi gayret ediyorum,bu yaza kadar 70e düşüp sonra da yavas yavas iyice vermek istiyorum,inan kıyafet bulamamaktan ben de bıktımm
evet bi anlık mutluluk için verdiğimiz kiloları da fazlasıyla geri alıyoruz.bi de hep tamam artık saglıklı beslencem,dikkat etcem dediğim zaman pasta,börek,tatlı cıkar karsıma.ya annem yapar ya da bi şekilde vesile olur.hadi aman bugün yiyeyim sonra yeniden yaparım derim ama nerdeee o yüzden nefsime sahip olmayı öğrenmem lazım

günaydın kızlarr iyisinizdir umarıım :) dün iki çatal pasta kaçağı yaptım dayanamadım çikolataya ama akşam spora gittim 350 kalori yaktım umarım doktor çakmaz durumu kızıyo sonra kaçak var diye hehe salı günü tartılcam bakalım noldum bu haftaa

canım 2 çatalla kilo almazsın,hem eger bunu bile esirgersek kendimizden nefsimize yenilip diyeti falan da bırakırız en sonunda,hem spor da yapmıssın bi şey olmaz bence inş kilo vermiş olursun tartılınca

yazılanları okudum heleki o ilk yazan arkadaşı canı gönülden tebrik ediyorum acaba ben mi yazdım dedim
her kelimesine her cümlesine noktasına varana kadar katılıyorum 21 yaşındayım ve kendmi bildim bileli kiloluyum anlattıklarının hepsini iliklerime kadar yaşadım çok geceler ağladım utandım toplntılara gidemedim 3 sene üniversitede öğlen hiç yemek yemedim korkumdan bakacaklar bana gülecekler diye senelerce yapılan o şişman esprilerine güldüm zorla
hep o lanet olasca beton karakterine benzetilmek hocanın aklımd akalsın diye soruyorum sınıfının en şişmanının ismi ne sorusuna muhattap olmak boyumun uzun olması sebebiyle anam dev gibi kız laflarıyla sarsılmak hep utanmak utanmak utanmaık üzülmek başarılarına ble sevinememek hep kırgın yaşamak hepsini yaşadım hissettim yaşıyorum
hep şu olsun bu olsun ondan sonra diye ertelenir durur zayıflama işi
bu defa olacak hepimiz için inş
dua ile.. Allah yardımcımız olsun
söylenecek yazılacak o kadar çok şey var ki

Bende yıllarca aynı duyguları yasadım
gecen gun eskı gunlugumu buldum kılo vermeye basladıgım gunlerde son yazılarım
ne kadar yalnız oldugum ama aslında bunu gostermedıgımı yazmısım
ve yalnız olarak olecegımı bıırının benı asla sevemeyecegını yazmısım
cunkı ben sıskoydum dev gıbıydım 110 kıloluk bır gemı gıbıydım gercekten
ıs hayatım okul hayatım herkesle aynı gectı
gulec umursamaz bırı gıbı gorundum ama aslındao kadar hassastım kı
neden anne gıbı gıyınıyosun dıyolardı guluyodum
ama aslında beden yoktu kı 52 beden yapan bır kac magaza bır kac marka var
alısversı sevmedıgımı soylıyorlardı evet dıyodum oysa yapamıyordum kı seveyım
neyı begensem olmuyordu
kot pantolon gıymek nasıl bılmıyordum kı
hep uzerıne cıkarılan uzun seyler gıymek zorundaydım
bırının benı sevmesı ıcın neler verebılırdım ve o donemde bu zaafımı fark eden bırı tarafından fena dolandırıldım hemde cok fena
benı sevıyor dıye ayaklarım yerden kesıldı ama o sadece nıtelıklı dolandırıcıydı.

sımdı normal bırı gıbı yasamaya basladım
tarzın degıstı dıyorlar hayır dıyorum artık gıyınebılıyorum

ve ben herkes yapabılır dıyorum zıhnımıze rejım dıyet dedıkmı kendını kasıyor ve daha cok yıyor
cunku ben 100 kılonun uzerıne gorerek cıktım
zayıflamam gerek dıyerek habıre yıyordum
dıyet yapmadan kılo verecegım dedım ve hıc dıyet yapmadım
hayatımdan once aksam yemegını cıkardım ıstedıklerımı yemege devam edıyordum
oglen ama ıkı hamburger ekmek arası seyler bırbucuk ıskender pızza aklınıxza gelebılecek hersey ama hersey
zamanla kıloı vermeye basladım
su ıcmıyordum su ıcmeyı ogrendım
yemege baslamadan once corba ıcmeyı meyve yemeyı ogrendım
kuruyemıs yeyeme herkes kızıyordu ınat ettım kuruyemısten vazgecmeyecgeım dedım
ve hala gunde 6 badem 10 fındık 2 cevız yıyorum ve hala evet hala kılo vermey devam edıyorum
ve TEKRAR DIYORUM HERKES YAPABILIR ARKADASLAR SADECE ZAMAN UZUN BIR ZAMAN SUREC COK ONEMLI VE SPOR ONCELIKLE BIR SPORA BASLAMAK LAZIM
sevdıgımız bırseyı yapmalıyız yuzme olur fıtnıs olur plates olur ama tavsıyem fıtnes
ben cok kılo verdım ve bugun spor salonunun doktoru ılk defa senın gıbı bırını goruyourm dedı ınsanlar cok kılo verınce amelyatla vucutlarını toplatıyorlar sende sorun yok

sabahları evde plastes yapıyorum
herses ama herkes destekle kesınlıkle bu cok onemlı destekle ve azımle halledebılır
unutmayın bır ıkı ayda bırsey olamaz cunkı bızım verecek cok kılomuz var
zamanımızda . umarım ıstedıgım sekılde sıze anlatabılmısımdır
ben bu duyguları yasadım suan mutluyum
hala benı normal ınsan saymak zor gelıyor bana bıle
reyonde once buyuk bedenlere gıderken buluyorum kendımı . ınsanları kınamayın onlarda alısamıyorlar.
herkese basarılar

çok güzel yazmışsınız kızlar bende şişmanım ve mutsuzum ne giysem yakışmıyor herkesin gözü bende sanki yolda yürürken özellikle kaynanam çok bilen insan oğlu dünya güzeli ya

meraba, bende 14 yaşındayım. aynı sorunları yaşıyoruz. fakat 16 kilo verdim ben. her istediğimi yedim, ne diyetisyene gittim ne de kendiliğimden diyet uyguladım. eski alışkanlıklarımı değiştirdim. yürüdüm, spor yaptım. 3 beden inceldim, artık hepsi olmasada beğendiğim kıyafetlerin geneline sahip olabiliyorum. bana ağustosta olmayan kıyafetlerim bol geliyor. eskiden olmadığı için, şimdi fazla bol geldiği için giyemiyorum :) tabi hala fazla kilolarım var, hedefime göre 25 kilo daha vereceğim. tek yapmamız gereken inanmak ve alışkanlıklarımızı değiştirmek. kilo veremediğimde yada aldığımda canım sıkılmıyor değil, ama inandım bir kere, daha da azaltıyorum yemeği ve aldığım kiloları geri veriyorum. yolda görenlerin, arkadaşlarımın annelerinin, akrabalarımızın verdiği tepkileri duymak, yüz ifadelerini görmek öyle keyif verici ki :) zaten diğer bir motivasyon kaynağım da bu. diyetisyene gitmeden sağlıksız diyeceksiniz. kendinizi sıkmanıza gerek yok. yavaş yavaş vereceğiz zaten en sağlıklısı da bu. 5 ayda 16 kilo evet az, ama hızlı kilo verip almaktansa, yada o çuval gibi elbiselerle dolaşmaktansa yavaş yavaş kilo vermeyi yeğlerim. sen de inan arkadaşım :) bakarsın 1 yıl sonra bu mesajlarımzı okur, güler ve geçeriz kim bilir :)

Yazılanların hepsi beni çok duygulandırdı aynı şeyleri yaşayan çok insanız aslında hayatlarında hiç kilolu olmamış bunu anlamamış insanların acımasızlığına maruz kalıyoruz aslında karşıdan bakınca o kadar kolay görünüyorki onlara göre kilo vermek, o yüzden alaylarına konu oluyoruz. Her gittiğin ortamda lokmaların sayılır herkes diyetisyen kesilir başınıza öğütler verir çok kolaydır çünkü içinizde ne fırtınalar kopar gizli gizli ağlarsın geceleri her sabah yeniden diye başlarsın ama yine yine olmadımı dahada kötüye gider herşey. sorun irade sorunu da değil aslında kimimizin hormonel kimimizin başka sorunları var ama en kötüsü toplumum şişmanlara baskısı bu bir toplum hastalığı. Alay edilecek hor görülecek bir durum yokken yolda yürürken bile sırf şişmansınız diye size trene bakar gibi bakmaları çok korkunç. bir kadına da koyan en kötü şey bunu çoğunlukla kadınların yapması. ay ben senden daha güzelim der gibi bakışlar beni deli ediyo. Mağazaya girdiğinizde büyük bedenimiz yok demelerine , arkadaşıma alcağım birşeye bile gözgezdiriken imalı bir şekilde sizemi olucak demelerine gıcık oluyorum.
aslında senin yüzün çok güzel bi kilo versen demelerine gıcık oluyorum. makyaj bile yapmıyorum içimden gelmiyor. bazen en yakınımdaki insanlara kırılıyorum. Farkında olmasalarda beni çok kırıyorlar. İnsanlar destek olduklarını sanıyorlarken aslında köstek olsuklarını bilmiyorlar. Daha neler neler var ama çok uzun hepimizin yaşadıkları hemen hemen aynı . Bazen nefes almaktan bıkıyorum nefret ediyorum herşeyden. ne alışveriş yapıyorum ne birşey istiyorum kendim için tek istediğim kilo vermek ve sağlıklı bir anne adayı olmak .

bu konuyu açmıştım ve uzun zaman olmuş unutmuştum,bugün aklıma geldi.bu şişmanlıkla ilgili yaşadığım bir şey geldi aklıma yazmak istedim.arkadaşımla evlilik yüzüklerinden filan konuşuyorduk,başka bir arkadaşımda arkadan diğer arkadaşlarla geliyordu.Konuyu duyunca tabi dalga geçmeye başladı,kendisi biraz erkek gibi olduğundan bu konular ona göre değilmiş sonra bana döndü evlenince ağırlığınca altın takma muhabbeti var dedi,baştan aşağı süzdü beni alaycı bir şekilde,yazık gökhana batacak çocuk dedi.artık kendimi tutamadım ve bi bağırdım orda ona,bana sakın bir daha böyle şeyler söyleme diye.sonra yanıma geldi ama sen takmıyodun bunları,dalga geçiyosun diye söyledim filan yaptı,ben de her şeyin bir sınırı var dedim.Allah'ım sabrımı deniyor biliyorum ama artık zayıflamak istiyorum yaa.hep geri verdiğim kiloları almaktan bıktım.

canım benim çok güzel anlatmışın benim en gıcık olduğum laf yüzün çok güzel bir 10 kilo versen fıstık gibi olursun yada eşin bu kilolarına birşey demiyormu? ayyyyy allah herkesin kalbine göre versin ama bu laflardan bıktımmm

off aynen canım ya ben de bu lafa sinir oluyorum.bir keresinde erkek arkadaşımla dolaşırken arkadaşımla ablasına rastladık.ablası arkadasıma demiş ki:Arkadaşının erkek arkadaşı da cok yakışıklıymış,arkadaşın da çok güzel ama söyle ona kilo versin bazen artık komplekse giriyorum iyice erkek arkadaşımın yanında çirkin mi duruyorum diye

bilmiyorum hala giriyormusun kk ya ama aynıyız seninle tek bir fark bile yok ama ben bu sefer zincirlerimi kırdım sanki dilerim buralardasındır seninle tanışmak konuşmak dertleşmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…