İnanın bana ço duygulandım yazdıklarınıza hüzünlendm biraz da yapı olarak kolay ağlayan birisi değilimdir.ağlayamadımda yanlş anlamayn beni ama hüzünlendm gerçekten.Burda suç sizin değil insanlarımızın anlayışsızlığı.Onun için üzülmenizi gerektirecekte bir şey yok.Eğer azimli değilseniz hala yemeye devam ediyorsanız normal bir insanın yemesi gerektiğinden fazla yiyorsanız siz sağlıksızsınız buna üzülün derim ama kendiniz için bi şeyler yapıyorsanız ne mutlu sizlere. :)
ben ne çok zayıf ne de çok kilolu bir inasınm yaşıma göre kilomda iyi geçen sene össye hazırlanırken aldığım kilolarmı vermeye çalşıyorm sadece 50 kilodan 58 60 kiloya kadar çıktı bir senede 10 kilo çok fazla şimdide yavaş yavş aldığım kiloları vererek 51 e düştüm çok mutluyum.Sizlerde umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız başarılar...
ben ne çok zayıf ne de çok kilolu bir inasınm yaşıma göre kilomda iyi geçen sene össye hazırlanırken aldığım kilolarmı vermeye çalşıyorm sadece 50 kilodan 58 60 kiloya kadar çıktı bir senede 10 kilo çok fazla şimdide yavaş yavş aldığım kiloları vererek 51 e düştüm çok mutluyum.Sizlerde umarım istediğiniz kiloya ulaşırsınız başarılar...