canım geçen hafta anlatmıştım program yoğun diye..cuma günü gece 1e kadar gelin evini yerleştirdik...ertesi gün kına...dün de düğün vardı...sabah da yeni bir sınıfım başladı mahvoldum o yüzden giremedim...ama bu kadar dışarda olunca ve yorulunca dikkat de edemedimBu ay sonuna kadar evdeym dikkat ediyorum yarinda detoks yapacam bugun 56.7 olmusum ay sonuna hedef 55.5 ins,kizlar sizde devam lutfen kimse girmiyor diye salmak yok
canım geçen hafta anlatmıştım program yoğun diye..cuma günü gece 1e kadar gelin evini yerleştirdik...ertesi gün kına...dün de düğün vardı...sabah da yeni bir sınıfım başladı mahvoldum o yüzden giremedim...ama bu kadar dışarda olunca ve yorulunca dikkat de edemedim
Selamlar kizlar topik iyice boslanmis ben evime geldim dun bugun tartildm tabiki artiyim 59olmusum dikkat edemedm gezmelerde ben devam etmek istiyoqum ama yaz boyu zor daha kv bende yarn donecek ayn 30u ablam gelecek belcikadan,1ay burda e sonra fransadan abimgl gelecek e yhcez gezcez mecbur ama hepsi gidince hedef 50 benim 2ay korumaya calisacm
DIDDEM toparlanmana cok sevindim AMA 63 olmamis hemen aliyoz ya cok moral bozuyo,ramazan da ben alirmiym bilmiyorum hic tartilmazdm oncedn
NESLIHAN tok tutan ne seni kiz tiyo ver
HANIFE canim eN Azindan almamirin kilo
Kizlar ben antalyada olsam tikir tikiq giderdi kilolar acayp terledm orda
ILKNUR sen koruyabiliynmu kilonu kiz
SECIL EDA. sizdn ne haber
NESLI ARA. Ogunler yok metabolzma yavaslamazmi boyle?
Bu ay sonuna kadar evdeym dikkat ediyorum yarinda detoks yapacam bugun 56.7 olmusum ay sonuna hedef 55.5 ins,kizlar sizde devam lutfen kimse girmiyor diye salmak yok
Ben iyi gidiyorum kızlar spor yapamıyorum ama kosturmacadan fazlalığımı atmıştım bu sabah tartildim sonunda 71 leri gördüm ucundan da olsa yediklerime dikkat ediyorum sadece ama kalori hesabı yapmıyorum sadece az yiyorum herşeyden yiyorum
ayy canım bilmiyorum yaa bu yoğunluk beni mahvetti...sabah 8de işe gittim..3 gibi geldim..5buçukta yine gideceğim...Disarda olunca oyle oluyor canim ya napalim bizde evdeyken dikkat ederiz cumaya yazacam kilomu bende spor yapamiyorum yarin yurucem ins
hadi bakalım canım inşallah verirsin..Ben iyi gidiyorum kızlar spor yapamıyorum ama kosturmacadan fazlalığımı atmıştım bu sabah tartildim sonunda 71 leri gördüm ucundan da olsa yediklerime dikkat ediyorum sadece ama kalori hesabı yapmıyorum sadece az yiyorum herşeyden yiyorum
Ben devam ediyorum canim 4gundur dikkat ediyorum artilari attim buraya yaz boyu duzenli giremicem ama olsun,ramazanda ne kadar yemeliyim onu dusunuyorum
tiyo vereyim canım sonunda tam anlamıyla sağlıklı beslenme kurallarına uymaya başladım. karatay çok çok mantıklı onu yapmaya başlayınca gam değil kilo vermeye başladım karnımda oldukça doyuyor acıkmıyorum. zaten karatayda mantık şu metabolizmaya giren yiyecekten maksimum fayda sağlamak için ekmek ve karbonhidrattan uzak durucaksın bunları çıkartınca besin miğden ve bağırsağında uzun süre kalıyor ara yapmadan leptin hormonunu çalıştırarak harika kilo veriyorsun. ben artık cuma gelse verdimmi vermedimmi diye kasmıyorum. biliyorum ki gidecek çünki leptin hormonunun çalışmasına olanak sağlıyorum. bende e kitap var linki vereyim size merak eden bilgisayarına indirip okusun. yani mutlak okuyun faydasını görürsünüz.
http://ekitap.sonsuzlukkulesi.com/karatay-diyeti.pdf
ayy canım bilmiyorum yaa bu yoğunluk beni mahvetti...sabah 8de işe gittim..3 gibi geldim..5buçukta yine gideceğim...
düzenli beslenemiyorum..sanki dikkat etmiyormuşum gibi hissediyorum..menü yazsam da akşamları giren yok kimse görmüyor...ben eskiden siz kızarsınız diye yemiyormuşum galiba:)
hadi bakalım canım inşallah verirsin..
ramazana özel listem var benim canım istersen onu yazayım sanada uygulamak istersen ben yapabilirsem yapmak istiyorum onuda çok saldım kendimi bu ara engel olamıyorum canım çok sıkkın 2 gün dikkat etsem 3. gün salıyorum elimde olmuyo çok kilo aldım buraya yazmak istemiyorum sizinde motivasyonunuzu bozmayım kilo vermeye başlarsam uğrarım
Selam kizlar iyi aksamlar misafirim vardi yolladim geldim menumu yazayim yarin gorusuruz
Sabah karatay kahvalti
Ogle 5 izgara kofte salata
Aksam et haşlama salata 4 catal kesme makarna 4 catal patatesli havuclu yogurtlama
Spor yok vallahi umarim kisa zamanda baslarim  islerden sira gelmiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dun bi kanaldaydi dinledim karatayi 2ogun diyor hicmi acikmiyorsun merak ettim
ben motive olana kadar öğlende yiyorum ama ekmek ve karbonhidratı tüketmemeye çalışıyorum genelde tüketmiyorum 100% uygulamaya henüz geçemedim çalışınca zor.
Ilgh.nc canim sen kendini dusun dikkat et neolur tam yaz aylari daha cabuk verirsin ,burasida motive ediyordu tamam ama en onemlisi kendi kendini motive etmek
DIDEM cok sevinirim canim listeni gormEK isterim,iyi gh.diyordun salma kendini
3ogun olmus canim birde ekmek yokta pilav makarna yeniliyomu
Bu ay sonuna kadar evdeym dikkat ediyorum yarinda detoks yapacam bugun 56.7 olmusum ay sonuna hedef 55.5 ins,kizlar sizde devam lutfen kimse girmiyor diye salmak yok
Neslihan
Detoks yaptim canimda aksam biraz ekmek corba ve misir yedim oyuzden 400gr gitmis,bugunde aksam yemegi gec nldu ama ekmek yemedim.senin menu fena degl ya benhm aklm karirti bu karatayami uymak lazim yoksa 3ana 3arami kime inanacaz napacz bilemedim sen cok arastiran birisishn yapiyorsan dogru dur diyorum ama birde meyve lerde yasak tuhaf geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?