- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
-
- Konu Sahibi nazlihilton
Benim boyumda 1.68 62 ile hamile kalıp 87 yada daha fazla kiloyla gittim doğuma. Sonra kendi çabalarımla 60 a düştüm. Ama doğum kilosu vermek kolay mı zor mu bilemem. Ben zor verdim o ayrı :)Kızlar hepinizine hayırlı cumalar öncelikle
Kilolarımla başım dertte, 83 kiloyum 1,68 boyum. Karın ve basenlerim çok fena oldu son 1 yıldır.
Az önce kendime 1 er kglık dambıl pilates minderi ve pilates lastiği aldım. Sizce hergün evde 1 saat çalışsam kilo verir miyim? Spor salonuna gitmeden yapılabilir mi? Doktora da göründüm herhangi bir rahatsızlığım yok kilo yapıcak, bütün günde bilgisayar karşısında işimYemek yemeyi de seviyorum ama kararlıyım bu sefer tutucam boğazımı. Aranızda kendi çabalarıyla kilo vermiş birileri var mı? Neler yaptınız?
Kızlar hepinizine hayırlı cumalar öncelikle
Kilolarımla başım dertte, 83 kiloyum 1,68 boyum. Karın ve basenlerim çok fena oldu son 1 yıldır.
Az önce kendime 1 er kglık dambıl pilates minderi ve pilates lastiği aldım. Sizce hergün evde 1 saat çalışsam kilo verir miyim? Spor salonuna gitmeden yapılabilir mi? Doktora da göründüm herhangi bir rahatsızlığım yok kilo yapıcak, bütün günde bilgisayar karşısında işimYemek yemeyi de seviyorum ama kararlıyım bu sefer tutucam boğazımı. Aranızda kendi çabalarıyla kilo vermiş birileri var mı? Neler yaptınız?
yemek yemeyi kim sevmez, akşamları yürüyüş yap ama düzenli, ben mesela bi anda kilo aldım sonra her gün yürüyüş yapınca o kiloyu verdim bir hafta bıraktım hemen kilo almaya başladım. bi anda kilo vermek istiyosan nesfit ye iki ay boyunca ama sadece nesfit
eveeeett :)yürüyüş yapan arkadaslarim yürüyüş bacak inceltiyor mu