- 27 Nisan 2016
- 4.754
- 29.938
-
- Konu Sahibi nazlihilton
ben de tavsiye ederim dukanı.Doğum kilolarımı (15 kg) dukan diyeti ile verdim.Spor yapmadım ama yürüdüm her gün .Bol su içtim.3 ayda verdim bu kiloyu .Hala koruma evresindeyim .En ufak bir sarkmam olmadı .Soran herkese de tavsiye ediyorum dukanı.
Doğum kilolarımı (15 kg) dukan diyeti ile verdim.Spor yapmadım ama yürüdüm her gün .Bol su içtim.3 ayda verdim bu kiloyu .Hala koruma evresindeyim .En ufak bir sarkmam olmadı .Soran herkese de tavsiye ediyorum dukanı.
ben de 168 boyunda 82 kiloydum. burda 80-89 diyet topiğini en başından okumaya başladım insanların azmini görünce neden ben de yapamayım dedim. velhasıl başladım diyete. senin gibi plates eşyaları aldım. akşam işten 17 de işten çıkıp 5 dakika da evde oluyordum. yemeği ocağa koyup 45 dakika plates yapıp, 500 tane ip atlıyordum. 4-5 ay için 59 kilo oldum. sonra 60 da kaldım. öyle evlendim bir çocuğum oldu 5 yıl olmasına rağmen 67 falanım. yani hiç o kiloma dönmedim şükür. sen de dene istersen.
ay ne güzel tebrik ederim denicem bende oturduğum zaman katmer oluyor artık karnım
bende yapamadım sevmiyorum nesfitin tadını da. en yakın arkadaşım gözümün önünde eridi inceldi 68 kilodan 52 ye düştü ben şok, ramazan ayıydı bir ayı sadece nesfitle. verdimi verdi. sonra geride almadı kiloyuay ben sadece onu yersem ölürüm hemde 2 ay allahııımmm
eveeeett :)
ben de 1 aydır düzenli yapıyorum yürüyüş. cm cm ölçüyorum.
gözle görülür bir incelme var
benim 60 cm ya üst bacagim çok kalin inceltiyorsa ben de basliyimeveeeett :)
ben de 1 aydır düzenli yapıyorum yürüyüş. cm cm ölçüyorum.
gözle görülür bir incelme var
Evet tabi ki dukan kitapsız olmaz.dukan diyeti için kitap mı aldınız internetten mi?
ben de tavsiye ederim dukanı.
aç kalmadan kilo veriyoruz
bir de yukarıda bir arkadaşta demiş, diyet ile ilgili yarışamalar katıl motive olman açısından ..
onada yazdım ama, dukan diyeti için kitap mı internetten mi bakıyorusnuz?
Cok haklisiniz iste irade en önemli sorun 2 gun yapıp 3.gun ya hadi oglen hamburger yiyelim diyoruz. Birde masallah herkes kilolu ofiste benden baskada dert edinen yok irade olsa dediğiniz gibi. Neyse insallaj vericez :)6 kilo fazlalığım var. Hiçbir diyet programını umursamıyorum. Sabahları bir kibrit kutusu kadar peynir, vs. kulağa bile itici gelen irrasyonel sınırlamalarla kendimi harap etmiyorum. Yiyorum ama ölçülü. Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. Şunun çok iyi bilincindeyim: Bu kilolar nasıl 1 ayda alınmadıysa 1 ayda vermek gibi hedefler de oldukça anlamsız.
Kilo vermenin, daha doğrusu sağlıklı bir şekilde zayıf kalmanın formulü şu: 1) Kararında yemek, bol su içmek ve spor yapmak. 2) Bu düzeni belirli dönem için değil de geri kalan yaşam boyunca benimsemek.
Sıkı diyetlerle kısa sürede kilo verirsiniz ama ya sonrası? Sonrasında kat kat alacaksam o kiloları ne diye onca eziyete girdim kendimi sınırlayarak, aç kalarak?
İrade, irade, irade...
Cok haklisiniz iste irade en önemli sorun 2 gun yapıp 3.gun ya hadi oglen hamburger yiyelim diyoruz. Birde masallah herkes kilolu ofiste benden baskada dert edinen yok irade olsa dediğiniz gibi. Neyse insallaj vericez :)
Spora niçin karşısınız ?
Gidin bi spor salonuna yazılın illa lüks biyer olmak zorunda değil.
Mahalle aralarında aylık 100-150 lira bile yerler var.
Yemeniz aynı kalıp sporla hem zayıflar hem sıkılaşırsınız.
Yada sabah akşam enaz 1er saat yürüyün
Pilatesle olucak iş değil o
Kızlar hepinizine hayırlı cumalar öncelikle
Kilolarımla başım dertte, 83 kiloyum 1,68 boyum. Karın ve basenlerim çok fena oldu son 1 yıldır.
Az önce kendime 1 er kglık dambıl pilates minderi ve pilates lastiği aldım. Sizce hergün evde 1 saat çalışsam kilo verir miyim? Spor salonuna gitmeden yapılabilir mi? Doktora da göründüm herhangi bir rahatsızlığım yok kilo yapıcak, bütün günde bilgisayar karşısında işimYemek yemeyi de seviyorum ama kararlıyım bu sefer tutucam boğazımı. Aranızda kendi çabalarıyla kilo vermiş birileri var mı? Neler yaptınız?