kilolarım

Iyi bir diyet ve gunluk 1 saat tempolu yuruyusle 4 ayda 15 kilo verdim. Yasim 33 idi iki sene once basladim. Kilolarimi vereli 1 sene oldu sadece 3 4 kilo kadar aldim o da yuruyusu kesmemden kaynakli.

Vucudun sıkilasir tabi hem spor yapıp hemde atiyorum akşamları 2 kase çorba iciyorsan 1 kase ic bırak açlıktan ölmeyecek kadar ye yeter

Yapılır canım yeter ki iste. Ben zamanında çok iyi kg verdim.
Her ne kadar geri almış olsam da :halay:

Insallah kizlar insallah veririm bende sizin gibi :KK49:

Bende 1 seneye yakın şişkocuk geziyordum :-) Sonrasında akşam 19:00 sonrası hiçbirşey yemedim sadece türk kahvesi ve 1 saat yürüyüş yaptım. Sabahları ılık suya limon damlatıp içebilirsiniz.Ekmeği hayatımdan çıkardım ve yürüyüş sayesinde sıkılaştımda.Havalarda güzel yürüyüş zamanı :KK73:

Evet haklısınız bulunduğum çevrede yok, dolmuşla gitmem gerekiyor. Yazıldım geçen ay ama sadece 4 gün gidebildim. Ya birde karışık salon aslında böyle şeylerden rahatsız olmam ama akşam saatinde değişik tipler oluyor. İsten 7 gibi geliyorum zor oldu benim için kısacası. Teşekkürler desteğiniz için :KK54:

Yemezler canım seni herkes fit vücut için orda :)
Hareketi 2 katına çıkart yani su mu içicen yarım bardak doldur başka odaya geç iç git bidaha doldur
Basit şeylerle bile hareket arttırılarak kilo verilir.
Birde herkesi acıktıran tok tutan şeyler farklıdır seni tok tutan şeyleri keşfet.
Mesela ben sinit yerken acıkırım çöp kadarım ama 5 tane simit yerim üstüne hala ne yesem diye ararım ama tavuğu bi parça tesem tıkanır bunun gibi

Merak etme stres yapma o kilolar sende emanet oyle dusun.
Ben 6 ayda 33 kg veren biriyim:)
Ekmek yerine ceviz yedim
Tatliyi hayatimdan cikardim
Cok canim tatli istediginde meyveli yogurt yedim.
Spor olarak sadece yürüyüş yaptim.
Kendine güven :)

Bende kilo aldım çok . Ama spor salonuna gidemem . Yürüyordum zayıflayayım diye bileklerim şişti .Basamıyorum bile şimdi . Eve bir bisiklet alacağım büyük ihtimalle .

Bende kilo aldım çok . Ama spor salonuna gidemem . Yürüyordum zayıflayayım diye bileklerim şişti .Basamıyorum bile şimdi . Eve bir bisiklet alacağım büyük ihtimalle .

Ben bu mesajı geçen yıl yazmışım . Annemden sonra spora gerek kalmadı zaten epey kilo verdim .:KK14:

X