kilolarım

Doğum kilolarımı (15 kg) dukan diyeti ile verdim.Spor yapmadım ama yürüdüm her gün .Bol su içtim.3 ayda verdim bu kiloyu .Hala koruma evresindeyim .En ufak bir sarkmam olmadı .Soran herkese de tavsiye ediyorum dukanı.
ben de tavsiye ederim dukanı.
aç kalmadan kilo veriyoruz :KK73::KK73:

bir de yukarıda bir arkadaşta demiş, diyet ile ilgili yarışamalar katıl motive olman açısından ..

ben de 168 boyunda 82 kiloydum. burda 80-89 diyet topiğini en başından okumaya başladım insanların azmini görünce neden ben de yapamayım dedim. velhasıl başladım diyete. senin gibi plates eşyaları aldım. akşam işten 17 de işten çıkıp 5 dakika da evde oluyordum. yemeği ocağa koyup 45 dakika plates yapıp, 500 tane ip atlıyordum. 4-5 ay için 59 kilo oldum. sonra 60 da kaldım. öyle evlendim bir çocuğum oldu 5 yıl olmasına rağmen 67 falanım. yani hiç o kiloma dönmedim şükür. sen de dene istersen.

Doğum kilolarımı (15 kg) dukan diyeti ile verdim.Spor yapmadım ama yürüdüm her gün .Bol su içtim.3 ayda verdim bu kiloyu .Hala koruma evresindeyim .En ufak bir sarkmam olmadı .Soran herkese de tavsiye ediyorum dukanı.

dukan diyeti için kitap mı aldınız internetten mi?

ben de 168 boyunda 82 kiloydum. burda 80-89 diyet topiğini en başından okumaya başladım insanların azmini görünce neden ben de yapamayım dedim. velhasıl başladım diyete. senin gibi plates eşyaları aldım. akşam işten 17 de işten çıkıp 5 dakika da evde oluyordum. yemeği ocağa koyup 45 dakika plates yapıp, 500 tane ip atlıyordum. 4-5 ay için 59 kilo oldum. sonra 60 da kaldım. öyle evlendim bir çocuğum oldu 5 yıl olmasına rağmen 67 falanım. yani hiç o kiloma dönmedim şükür. sen de dene istersen.

ay ne güzel tebrik ederim denicem bende oturduğum zaman katmer oluyor artık karnım

ay ne güzel tebrik ederim denicem bende oturduğum zaman katmer oluyor artık karnım

benim de öyleydi. şimdi doğum kilom var biraz. ama rahatsız etmiyor beni. daha fazlalarını gördüğüm için sanıyorum.
bence hiç vakit kaybetme başla azmin gelmişken. sahuru diyet kahvaltı yap. iftarıda çorba salata sebze ya da ızgara ve yoğurt olarak yapabilirsin.

ay ben sadece onu yersem ölürüm hemde 2 ay allahııımmm :KK70::p
bende yapamadım sevmiyorum nesfitin tadını da. en yakın arkadaşım gözümün önünde eridi inceldi 68 kilodan 52 ye düştü ben şok, ramazan ayıydı bir ayı sadece nesfitle. verdimi verdi. sonra geride almadı kiloyu

dukan diyeti için kitap mı aldınız internetten mi?
Evet tabi ki dukan kitapsız olmaz.
Yulaf kepeğinden mucizeler yaratmayı öğrendim.İlk yaptıklarım güzel olmadı ama inat ettin devam ettim tadına da alıştım.Lahmacundan ,cheese cake ,makarna,pizza,hamburgere kadar yapıyorum .hiç bir yemekte gözüm kalmıyor.Dışarı çıkacaksam kurabiyemden ,ekmeğime kadar yanımda götürüyorum,sosyal hayattan da kısıtlanmadım.Dukanda saat zorunluluğu da yok gece istediğin zaman yiyebiliyorsun ama yeter ki izinlileri ye.En güzeli de aç kalmıyorsun ve olduğun kilondan daha az gözüküyorsun.

Pilates sıkılaştırır kalori yakmaz kalori yakmak için kardiyo tarzında sporlara + yürüyüşe ihtiyacınız var günde en az 1 saat yürüyüş ve evde yapabileceğiniz leslie, jillian gibi sporlar kilo verme de yardımcı olacaktır. Pilates hedefinize yaklaştıkça ekstrada olarak sıkılaşmak için kullanacağız bir spor zayıfladıktan sonra da gün aşırı yapabilirsiniz ben öyle yapıyorum. Sağlıklı beslenmeyi ilke edindikten sonra geri alması da oldukça zordur yeter ki dikkat etmeli.

Hamur işi, tatlı, şeker, beyaz ekmek, pilav ve makarna türevleri bunları hayatınızdan en azından hedefinize yaklaşana kadar çıkarmalısınız arada kaçamak yapsanız da artık hayatınızda yerleri olmamalı. Yeşil çayla desteklemeli gün içerisinde tok tutacak gıdalara yönelebilirsiniz ben sabah kahvaltılarımı ya haşlanmış yumurta ve kahvaltılıklarla yapardım ya da yulaflı süt içerdim öğlen çorba ve pişen herhangi bir yemek + yanında yoğurt salata ara öğünlerimde gündüz özellikle meyve, bir kaç tane kuru yemiş, kuru kayısı, sade şekersiz nescafe olurdu ve akşam olabildiğince erken en geç 8 gibi yemeğimi yerdim yarım saat sonrada spor yapardım. Akşam yemeği çorba yanında sebze ya da et yemeği olmalı balık favorim mesela tonbalıklı salatayı kereviz salatasını tek geçerdim. Spor sonrası bol bol su başka bir şey tüketmeyin. 60 kilodan 50 kiloya düştüm şuanda korumadayım hiçte zorlanmadım zorlanmıyorum da:spor:

Spora niçin karşısınız ?

Gidin bi spor salonuna yazılın illa lüks biyer olmak zorunda değil.
Mahalle aralarında aylık 100-150 lira bile yerler var.

Yemeniz aynı kalıp sporla hem zayıflar hem sıkılaşırsınız.

Yada sabah akşam enaz 1er saat yürüyün

Pilatesle olucak iş değil o

6 kilo fazlalığım var. Hiçbir diyet programını umursamıyorum. Sabahları bir kibrit kutusu kadar peynir, vs. kulağa bile itici gelen irrasyonel sınırlamalarla kendimi harap etmiyorum. Yiyorum ama ölçülü. Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. Şunun çok iyi bilincindeyim: Bu kilolar nasıl 1 ayda alınmadıysa 1 ayda vermek gibi hedefler de oldukça anlamsız.

Kilo vermenin, daha doğrusu sağlıklı bir şekilde zayıf kalmanın formulü şu: 1) Kararında yemek, bol su içmek ve spor yapmak. 2) Bu düzeni belirli dönem için değil de geri kalan yaşam boyunca benimsemek.

Sıkı diyetlerle kısa sürede kilo verirsiniz ama ya sonrası? Sonrasında kat kat alacaksam o kiloları ne diye onca eziyete girdim kendimi sınırlayarak, aç kalarak?

İrade, irade, irade...

6 kilo fazlalığım var. Hiçbir diyet programını umursamıyorum. Sabahları bir kibrit kutusu kadar peynir, vs. kulağa bile itici gelen irrasyonel sınırlamalarla kendimi harap etmiyorum. Yiyorum ama ölçülü. Günde 1 saat yürüyüş yapıyorum. Şunun çok iyi bilincindeyim: Bu kilolar nasıl 1 ayda alınmadıysa 1 ayda vermek gibi hedefler de oldukça anlamsız.

Kilo vermenin, daha doğrusu sağlıklı bir şekilde zayıf kalmanın formulü şu: 1) Kararında yemek, bol su içmek ve spor yapmak. 2) Bu düzeni belirli dönem için değil de geri kalan yaşam boyunca benimsemek.

Sıkı diyetlerle kısa sürede kilo verirsiniz ama ya sonrası? Sonrasında kat kat alacaksam o kiloları ne diye onca eziyete girdim kendimi sınırlayarak, aç kalarak?

İrade, irade, irade...
Cok haklisiniz iste irade en önemli sorun 2 gun yapıp 3.gun ya hadi oglen hamburger yiyelim diyoruz. Birde masallah herkes kilolu ofiste benden baskada dert edinen yok irade olsa dediğiniz gibi. Neyse insallaj vericez :)

Cok haklisiniz iste irade en önemli sorun 2 gun yapıp 3.gun ya hadi oglen hamburger yiyelim diyoruz. Birde masallah herkes kilolu ofiste benden baskada dert edinen yok irade olsa dediğiniz gibi. Neyse insallaj vericez :)

Nolmuş hamburger yiyosanız?
Akşamda ızgara tavuk salata yiyin.
Süsleyip püaleyin ki tatsız gelmesin.
Büyük tabak küçük porsiyon boşluklar yeşillik

3 tabak yemiş gibi gözünüz doyar

Spora niçin karşısınız ?

Gidin bi spor salonuna yazılın illa lüks biyer olmak zorunda değil.
Mahalle aralarında aylık 100-150 lira bile yerler var.

Yemeniz aynı kalıp sporla hem zayıflar hem sıkılaşırsınız.

Yada sabah akşam enaz 1er saat yürüyün

Pilatesle olucak iş değil o

Evet haklısınız bulunduğum çevrede yok, dolmuşla gitmem gerekiyor. Yazıldım geçen ay ama sadece 4 gün gidebildim. Ya birde karışık salon aslında böyle şeylerden rahatsız olmam ama akşam saatinde değişik tipler oluyor. İsten 7 gibi geliyorum zor oldu benim için kısacası. Teşekkürler desteğiniz için :KK54:

Kızlar hepinizine hayırlı cumalar öncelikle :KK36:
Kilolarımla başım dertte, 83 kiloyum 1,68 boyum. Karın ve basenlerim çok fena oldu son 1 yıldır. :bicak:
Az önce kendime 1 er kglık dambıl pilates minderi ve pilates lastiği aldım. Sizce hergün evde 1 saat çalışsam kilo verir miyim? Spor salonuna gitmeden yapılabilir mi? Doktora da göründüm herhangi bir rahatsızlığım yok kilo yapıcak, bütün günde bilgisayar karşısında işim :işsiz: Yemek yemeyi de seviyorum ama kararlıyım bu sefer tutucam boğazımı. Aranızda kendi çabalarıyla kilo vermiş birileri var mı? Neler yaptınız? :KK6:

Ben varim bende 170 boyumdayim 89 kloyla basladim lesli sansone videolariyla bide hayatımdan abur cubur ve ekmeği cikardim ... 4 ay sonra 62 kloyu gördüm ... istersen başarırsın...

Iyi bir diyet ve gunluk 1 saat tempolu yuruyusle 4 ayda 15 kilo verdim. Yasim 33 idi iki sene once basladim. Kilolarimi vereli 1 sene oldu sadece 3 4 kilo kadar aldim o da yuruyusu kesmemden kaynakli.

Vucudun sıkilasir tabi hem spor yapıp hemde atiyorum akşamları 2 kase çorba iciyorsan 1 kase ic bırak açlıktan ölmeyecek kadar ye yeter

Yapılır canım yeter ki iste. Ben zamanında çok iyi kg verdim.
Her ne kadar geri almış olsam da :halay:

X