Kilolar Firarda 😎

Günaydınnn bugün bana yolculuk var aksi gibi de uyuyacak günü bulmuşum🤣🤣ay burdan trenle ankaraya ordan gece yarısı trabzona🤣🤣neyse ki otobüsten daha az yorucu olacak benim için🤣💃
İyi yolculuklar canım tren yolculuğuna bayılırım 😍😍😍

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak hoş geldin canım ve ne güzel doya doya yemiş ama kilo almamış olarak döndün 👏🏻👏🏻👏🏻

Kola olmasa güzel menuymus canim

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim güzel bence

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim.
Dondurma geç saate kalmasaymis iyi olurmuş. Geç yatıyorsun yakmissindir

Afiyet olsun canim

Miktarlar az ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş canım. Afiyet olsun

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Ekmekler azcik göze batsada guzelm menü afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim gezmenin tadını çıkardin öyle düşünüp yolumuza devam edelim🤭😘

Afiyet olsun canim

Akşam azcik ayar kaçmış afiyet olsun canim

Halledeceksin canim. Yerleşmeden gitcek onlar 💪👍
sagol canim

Günaydınnnnn 🌸
Mutlu Hafta Sonları ❤️
Merhaba güzellik nerelerdesin nasılsın hoşgeldin💕
Malesef canım şişmanken daha sıkıydım🤷
Yağ hucrelerinin ici yagla tıka basa doluydu ondan.sıkılaşmak için spor yapacağız başka yolu yok💕
18 Eylül cumartesi
Kahvaltı
Patatesli omlet bı kaç çatal
1 minik yuvarlak ekmek
Peynir zeytin
Yoğurt
Çay

Öğle
3 kepçe topalak
2 dilim kek

Akşam (pandemide ilk kez düğünde yemek yedim özlemişim o ortamı)
7-8 kaşık pirinç pilavı üzeri kavurmalı
4 kaşık bamya çorbası
2 kaşık yoğurt çorbası
4 kaşık irmik helvası
2 tatlı kaşığı dondurma

Su 2.5 lt
Spor yok
@Breeze96 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Ucmelekannesi Ucmelekannesi @Azimliiii El_Em El_Em
Bu menüsana yakışmıyor.Bugünden itibaren senden eski menü ve sporlarını bekliyorum.💕😍😚💕

Bak ben onu da severim ben genel olarak yolculuk yapamayı seviyorum sanırım🤣🤣🤣 ama otobüs yolculuğuna katlanamıyorum🤭
ben de aynisiyim yol tutar beni o yuzden ya ucak ya tren, arabaysa da onde oturmamm lazm degilse yolda icin disima cikiyor. Ogrenciyken uzun otobus yolculuklarina gitmistim sonra 2 gun adeta hasta yattim :KK43:(

Günaydın kızlar 💕💕💕 Dün saat 12de yattım 10da kalktım nasıl yorulmuşsam🤣 Eşimle sürekli kilo konusunda tartışıyoruz hiçbir şekilde ne yürüyüş be evde spor yapmamı istemiyor sanırım bu durum benim modumu düşürüyor🙈
Aaa neden zayıflamanı istemiyor mu ?

Menu listesini @Azimliiii tutuyor canim.
Ben sadece adım listesini tutuyorum.
Teşekkür ederim balım beni de düşünürmüş😘
Düşünmez miyim üç çocukla mezun olduğun halde burada aktif kontrol ediyorsun herşeyi emeklerine sağlık 😘

Ben de Leslie hep yapardım ama baktım sonradan bir işe yaramadigini farkettim. Benim yaptığım spor da vücudumun yanması lazım yoksa spor yaptigimi hissetmiyorum. Leslie den sonra 2 sene önce Tuğçe alpaya geçtim. Bir gün karın ertesi gün bacak iç bacak kalça diğer gün de kol calisiyordum çok güzel yakıyor vücudu ve güzel etki ediyor. O kadına bayiliyorum
Ben de deneyeyim bu Tuğçe Alpayı o zaman lesliye alıştım sanırım aklım hep ona gidiyor benim iç bacak çok fena pelikan torbası gibi asılıyo🙈 kollar karın hep cıvık cıvık oldu

X