- 31 Ekim 2013
- 21.388
- 71.808
- 798
- 40
En kısa zamanda gideceğim inşallah kuzumO zaman gerçekten bir Dr a görün canım, inan yaşayınca anladım çok zormuşben sadece diyet döneminde yaşıyorum, belki de birşeyleri yanlış yapıyorum
Ahahahahaha kız ikisini bari yemeben birini yedim
Ay ne olduğunu ben de anlamadımen son markette canga alıyordum
Ay evet o çok güzel yabugün gofrik de alcaktim ama bim terste kaldı Allah'tan tembelliğim istahimdan daha fazla da gidip almadım
Eline sağlık canımben hedef olayıni şimdi anladım ama hedef vermesem olur mu ?
Ya deme öyletamam yarın kaçamak yok 1 tane canga yedim başka yemeyecegim,zaten eşim bu gece hepsini yer ,
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Yaa hay Allah şöyle bir 3000 kalori bekliyordum hayal kırıklığına uğradımhzlsel cnm annem döner yerken canım çekti sabah da ekmek yemiştim dedim toptan bozayım ama fazla bişey yiyemedim regl olunca karında şişlikten dolayı çabuk doyma oluyor bende 2000 kalori bile olamayacak üzgünüm
Sorma canım ya hafta sonu yesem mi acabaBenim isme bakın çay demleyin kızlarrr
Galiba hepsini ben toplamışım kimse bimde bulamamışAy ayneeen
Kız bim de hurmalı top kalmamış hepsini mi aldın itiraf et
Ne vereyim applama
Ama biz arada yaramazlık yapan çalışkan öğrencileriiz
Ellerine sağlık kaptanımKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
24 Eylul - 1 Ekim
UYE Hedef puan Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 1.500 110 285 217 BerryShake 700 208 154 81 96 @Sonsuz umut 50 25 DeryaOnDiet 1.750 169 322 381 yarimuhendis 1.500 140 320 400 kardelelen321 1.000 100 285 40 Pnrrr-12 700 50 265 30 255 @Breeze96 1.200 220 180 300 320 kumsal68 130 130 70 C Cagrihilal1 600 100 100 nnurc 350 71 40 45 @karabiber01 50 50 G Goklerce 63 72 54 Calypso95 700 110 50 80 eceboce 84 51 88
-Hedef belirlemeyenler beni etiketleyip bu haftaki Spor hedeflerini yazabillir.
- Spor konusunda aktiv olanlar ekli sadece listede.
- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.
- Hadiii ozaman Spor yapmayan kalmasın kızlarr hedeflere ulașalımmm
Senin de browni miydi öyle bişeydi ilkin di miBen saten bu adını çok seviyordum
Cnm yeşil çay demle limon sık çiya tohumun var mı?En kısa zamanda gideceğim inşallah kuzum
Yaa bugün benim de iştahım çok açık, zor tutuyorum vallahi kendimi bişeler yememek için
Yok yok irademle ciddi savaşıyorum şu anda ama sırf yememek için uyumaya gidiyorum yoksa şeytan dolduracak
Öyle deme kuzum bak ben dün canga yedim bugün 500 gram eksideyimKızlarrr kendinize gelinn yahuubu kiloları oyle kolay vermedikk yemeyin gofrik canga falan hadi cuma hftasonu neyse de bugun salı cumaya artı gelirn de sopa
Öyle canım ama bu ara öğünlerde tatlı yeme isteğim çok fazla kalori olarak ayarlıyorum ama yedikçe yiyesi geliyor insanın hedefime de az kaldı aslında biraz daha direneceğimAyy insallah cnm bugun guzel gitti diyetde dukan etkisiyle cok fazla yemege saldirmadim sukur
Yaa gercekten guzel maleseffff
Yaaa bozma sakın cnm 1- 2 derken iyice bozulcak motivasyonun. Tatli bagimlilik yedikce yiyesi geliyor insanin. Hedefini dusun nekadar kilolar verdinn bence kacamagi bitaneyle cumada birakabilmek lazim :/ kendimde yapamadm bu hafta gerci
Bim benim evin karşısında yaAhahahahaha kız ikisini bari yemeben birini yedim
Ay ne olduğunu ben de anlamadımen son markette canga alıyordum
Ay evet o çok güzel yabugün gofrik de alcaktim ama bim terste kaldı Allah'tan tembelliğim istahimdan daha fazla da gidip almadım
Eline sağlık canımben hedef olayıni şimdi anladım ama hedef vermesem olur mu ?
Ya deme öyletamam yarın kaçamak yok 1 tane canga yedim başka yemeyecegim,zaten eşim bu gece hepsini yer ,
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun
Aslında 2 gündür 1200 kalorilik besleniyorum çok değil ama yarın 1000 perşembe de 800 tüketeceğim çünkü cumartesi pide yemeye gideceğim
harika canımÖyle deme kuzum bak ben dün canga yedim bugün 500 gram eksideyimşaka bir yana kafa olarak toparlanmak lazım
Öyle canım ama bu ara öğünlerde tatlı yeme isteğim çok fazla kalori olarak ayarlıyorum ama yedikçe yiyesi geliyor insanın hedefime de az kaldı aslında biraz daha direneceğim
Bim benim evin karşısında yaYedim ikisini de Allah affetsin Yarın daha dengeli olacağım ama olmadı gofrikleri eşime yediririm
Aslında 2 gündür 1200 kalorilik besleniyorum çok değil ama yarın 1000 perşembe de 800 tüketeceğim çünkü cumartesi pide yemeye gideceğim
Canim yapabilirsen dikan birasini cumaya kadar yap, fark ederTunaydin kizlar gec uyudk gec kalktik. Kahvalti yaptik direk cocuklari oyunparkina getirdk oynuyorlar sonra eve gecince uyursa insallah Spor yapabilrm bugun listeyide yapip paylasmak niyetim. Dukani yaptmsabah iciyorm insallah fayda eder artim oldugu gbi duruyor cunki
Canim haftada 1-2 birkac kare cikolata tuketebiloriz ama iste sekeri de yeyince insanin yiyesi geliyir bir de ustune aciktiriyir.Öyle deme kuzum bak ben dün canga yedim bugün 500 gram eksideyimşaka bir yana kafa olarak toparlanmak lazım
Öyle canım ama bu ara öğünlerde tatlı yeme isteğim çok fazla kalori olarak ayarlıyorum ama yedikçe yiyesi geliyor insanın hedefime de az kaldı aslında biraz daha direneceğim
Bim benim evin karşısında yaYedim ikisini de Allah affetsin Yarın daha dengeli olacağım ama olmadı gofrikleri eşime yediririm
Bugün çok ders çalıştım ya kendime de şaşırdım ve iğrenç ötesi beslenmeyle kapattım günü zaten artıydım yarın tartılıp moralimi bozamamKizlar bugun yine cok dikkat ettim sabah eksi gormezsem motivasyonum dusecek
Belki aralikli orucu birakirim daha onceki diyetisyen menulerime donerim
yarimuhendis ortim senin nasil gecti gunun
Canim insulin direncine baktirdin mi? Belki o yuzden vermekte zorkaniyirsundyr30 yastan sonra gercekten kilo vermek zorlasiyor olabilirbi sure daha veremezsem kesin bilgi olarak kayitlara gecebiliriz
Yakin zamanda baktirmistimCanim insulin direncine baktirdin mi? Belki o yuzden vermekte zorkaniyirsundyr
Canim ders calisirken oyle oluyordu yaa haklisin hem ders hem diyet zor oluyordur. Tartilma yarin, iki gun var toparlarizBugün çok ders çalıştım ya kendime de şaşırdım ve iğrenç ötesi beslenmeyle kapattım günü zaten artıydım yarın tartılıp moralimi bozamamtertemiz beslenmem lazım 2 gün
Aynen öyle yapmaya çalışacağım bi de yemek yemeyince daha çok şeye saldırasım geldi neyse geçti gitti artık yarın daha güzel bir gün olacakCanim ders calisirken oyle oluyordu yaa haklisin hem ders hem diyet zor oluyordur. Tartilma yarin, iki gun var toparlariz
Kesinlikle, moral bozmadan devamAynen öyle yapmaya çalışacağım bi de yemek yemeyince daha çok şeye saldırasım geldi neyse geçti gitti artık yarın daha güzel bir gün olacak
Benim hafta 1-2 yi aştı artık her gün yiyorum yedikçe daha çok yiyesim geliyor azaltmam lazımCanim haftada 1-2 birkac kare cikolata tuketebiloriz ama iste sekeri de yeyince insanin yiyesi geliyir bir de ustune aciktiriyir.
Ben sınırdayım tam 30 um30 yastan sonra gercekten kilo vermek zorlasiyor olabilirbi sure daha veremezsem kesin bilgi olarak kayitlara gecebiliriz
Uye | 1 Ekim | 2 Ekim | 3 Ekim | 4 Ekim | 5 Ekim |
@Breeze96 | |||||
C Cagrihilal1 | |||||
| |||||
@cotton | |||||
| |||||
| |||||
G Goklerce | |||||
| |||||
| |||||
| |||||
@karabiber01 | |||||
| |||||
| |||||
| |||||
| |||||
@Sonsuz umut | |||||
|
Insallah yoktur tabiki canim ama varsa da neden kilo veremedigini ogrenmis olursun ☹Yakin zamanda baktirmistim
Normal cikmisti degerlerim ama bi daha gidiyim belki dedigin gibi insulin direnci veya baska bisey olabilir
Yarin gidiyim hemen merak ettim hatirlattigin iyi oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?