• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilolar Firarda 😎

O zaman gerçekten bir Dr a görün canım, inan yaşayınca anladım çok zormuş :KK43: ben sadece diyet döneminde yaşıyorum, belki de birşeyleri yanlış yapıyorum

Ahahahahaha kız ikisini bari yeme 🤣 ben birini yedim

Ay ne olduğunu ben de anlamadım 😳🙄 en son markette canga alıyordum 😱😱

Ay evet o çok güzel ya 🤣bugün gofrik de alcaktim ama bim terste kaldı Allah'tan tembelliğim istahimdan daha fazla da gidip almadım 🤣🤣🤣

Eline sağlık canım 😍😘 ben hedef olayıni şimdi anladım ama hedef vermesem olur mu ?

Ya deme öyle :KK43: tamam yarın kaçamak yok 1 tane canga yedim başka yemeyecegim,zaten eşim bu gece hepsini yer ,😁

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun 😘😍
En kısa zamanda gideceğim inşallah kuzum

Yaa bugün benim de iştahım çok açık, zor tutuyorum vallahi kendimi bişeler yememek için

hzlsel hzlsel cnm annem döner yerken canım çekti sabah da ekmek yemiştim dedim toptan bozayım ama fazla bişey yiyemedim regl olunca karında şişlikten dolayı çabuk doyma oluyor bende :KK70: 2000 kalori bile olamayacak üzgünüm 😢
Yaa hay Allah şöyle bir 3000 kalori bekliyordum hayal kırıklığına uğradım 🤣🤣🤣
Benim isme bakın çay demleyin kızlarrr :KK76:
Sorma canım ya hafta sonu yesem mi acaba🤭🤭
Ay ayneeen 🤤
Kız bim de hurmalı top kalmamış hepsini mi aldın itiraf et :KK70:

Ne vereyim applama :KK70:

Ama biz arada yaramazlık yapan çalışkan öğrencileriiz :cool:
Galiba hepsini ben toplamışım kimse bimde bulamamış🤣🤣🤣
KILOLAR FIRARDA:cool: SPOR LISTESI:spor:

24 Eylul - 1 Ekim
UYEHedef puanCuma CumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel hzlsel 1.500110285217
BerryShake BerryShake 7002081548196
@Sonsuz umut 5025
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 1.750169322381
yarimuhendis yarimuhendis 1.500140320400
kardelelen321 kardelelen321 1.00010028540
Pnrrr-12 Pnrrr-12 7005026530255
@Breeze96 1.200220180300320
kumsal68 kumsal68 13013070
C Cagrihilal1 600100100
nnurc nnurc 350714045
@karabiber015050
G Goklerce 637254
Calypso95 Calypso95 7001105080
eceboce eceboce 845188

-Hedef belirlemeyenler beni etiketleyip bu haftaki Spor hedeflerini yazabillir.

- Spor konusunda aktiv olanlar ekli sadece listede.

- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.

- Hadiii ozaman Spor yapmayan kalmasın kızlarr hedeflere ulașalımmm :rolleyes: :rolleyes: :spor::spor::spor:
Ellerine sağlık kaptanım😍

Ben saten bu adını çok seviyordum🤣
Senin de browni miydi öyle bişeydi ilkin di mi 😀

En kısa zamanda gideceğim inşallah kuzum

Yaa bugün benim de iştahım çok açık, zor tutuyorum vallahi kendimi bişeler yememek için
Cnm yeşil çay demle limon sık çiya tohumun var mı?
Şaka maka iyi eğlendik ama Pnrrr-12 Pnrrr-12 kuşun dediği gibi bari bu 2 gün azami dikkat edelim irademizi zorlayalım canlar 😍😘😘😘
eceboce eceboce hzlsel hzlsel G Goklerce

Kızlarrr kendinize gelinn yahuu :olamaz: bu kiloları oyle kolay vermedikk yemeyin gofrik canga falan hadi cuma hftasonu neyse de bugun salı :skandal: cumaya artı gelirn de sopa :sinirli::sinirli::sinirli:
Öyle deme kuzum bak ben dün canga yedim bugün 500 gram eksideyim🤣🤣🤣 şaka bir yana kafa olarak toparlanmak lazım 🙈
Ayy insallah cnm bugun guzel gitti diyetde dukan etkisiyle cok fazla yemege saldirmadim sukur

Yaa gercekten guzel maleseffff :KK43:

Yaaa bozma sakın cnm 1- 2 derken iyice bozulcak motivasyonun. Tatli bagimlilik yedikce yiyesi geliyor insanin. Hedefini dusun nekadar kilolar verdinn bence kacamagi bitaneyle cumada birakabilmek lazim :/ kendimde yapamadm bu hafta gerci
Öyle canım ama bu ara öğünlerde tatlı yeme isteğim çok fazla kalori olarak ayarlıyorum ama yedikçe yiyesi geliyor insanın hedefime de az kaldı aslında biraz daha direneceğim🥰

Ahahahahaha kız ikisini bari yeme 🤣 ben birini yedim

Ay ne olduğunu ben de anlamadım 😳🙄 en son markette canga alıyordum 😱😱

Ay evet o çok güzel ya 🤣bugün gofrik de alcaktim ama bim terste kaldı Allah'tan tembelliğim istahimdan daha fazla da gidip almadım 🤣🤣🤣

Eline sağlık canım 😍😘 ben hedef olayıni şimdi anladım ama hedef vermesem olur mu ?

Ya deme öyle :KK43: tamam yarın kaçamak yok 1 tane canga yedim başka yemeyecegim,zaten eşim bu gece hepsini yer ,😁

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun 😘😍
Bim benim evin karşısında ya🤣 Yedim ikisini de Allah affetsin🤣🤣 Yarın daha dengeli olacağım ama olmadı gofrikleri eşime yediririm🤭🤭
Senin de browni miydi öyle bişeydi ilkin di mi 😀

Cnm yeşil çay demle limon sık çiya tohumun var mı?
Şaka maka iyi eğlendik ama Pnrrr-12 Pnrrr-12 kuşun dediği gibi bari bu 2 gün azami dikkat edelim irademizi zorlayalım canlar 😍😘😘😘
eceboce eceboce hzlsel hzlsel G Goklerce
Aslında 2 gündür 1200 kalorilik besleniyorum çok değil ama yarın 1000 perşembe de 800 tüketeceğim çünkü cumartesi pide yemeye gideceğim🤣🤣🤣

Öyle deme kuzum bak ben dün canga yedim bugün 500 gram eksideyim🤣🤣🤣 şaka bir yana kafa olarak toparlanmak lazım 🙈

Öyle canım ama bu ara öğünlerde tatlı yeme isteğim çok fazla kalori olarak ayarlıyorum ama yedikçe yiyesi geliyor insanın hedefime de az kaldı aslında biraz daha direneceğim🥰

Bim benim evin karşısında ya🤣 Yedim ikisini de Allah affetsin🤣🤣 Yarın daha dengeli olacağım ama olmadı gofrikleri eşime yediririm🤭🤭

Aslında 2 gündür 1200 kalorilik besleniyorum çok değil ama yarın 1000 perşembe de 800 tüketeceğim çünkü cumartesi pide yemeye gideceğim🤣🤣🤣
harika canım 😍

Tunaydin kizlar gec uyudk gec kalktik. Kahvalti yaptik direk cocuklari oyunparkina getirdk oynuyorlar sonra eve gecince uyursa insallah Spor yapabilrm bugun listeyide yapip paylasmak niyetim. Dukani yaptmsabah iciyorm insallah fayda eder artim oldugu gbi duruyor cunki
Canim yapabilirsen dikan birasini cumaya kadar yap, fark eder 👍

Canim haftada 1-2 birkac kare cikolata tuketebiloriz ama iste sekeri de yeyince insanin yiyesi geliyir bir de ustune aciktiriyir.

Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var. Oncelikle calisiyorum bunu belirteyim. Sabah kahvaltıda dolayisiyla gecistirme kahvalti yapiyorum. Yani küçük bi kek tarzi. Ogle yemegi ekmeksiz ana öğün yiyorum ve aksam yemek yemiyorum. Sadece bi orta boy elma üzerine ceviz dograyip tarcinla yiyorum. Bu şekilde zayiflamam mümkün mudur. Baska ne yapabilirim. Tecrubeli hanimlardan yardim istiyorum

Kizlar bugun yine cok dikkat ettim sabah eksi gormezsem motivasyonum dusecek 😞
Belki aralikli orucu birakirim daha onceki diyetisyen menulerime donerim
yarimuhendis yarimuhendis ortim senin nasil gecti gunun
Bugün çok ders çalıştım ya kendime de şaşırdım ve iğrenç ötesi beslenmeyle kapattım günü zaten artıydım yarın tartılıp moralimi bozamam😑tertemiz beslenmem lazım 2 gün

Canim insulin direncine baktirdin mi? Belki o yuzden vermekte zorkaniyirsundyr
Yakin zamanda baktirmistim
Normal cikmisti degerlerim ama bi daha gidiyim belki dedigin gibi insulin direnci veya baska bisey olabilir
Yarin gidiyim hemen merak ettim hatirlattigin iyi oldu canim 😊💕

Bugün çok ders çalıştım ya kendime de şaşırdım ve iğrenç ötesi beslenmeyle kapattım günü zaten artıydım yarın tartılıp moralimi bozamam😑tertemiz beslenmem lazım 2 gün
Canim ders calisirken oyle oluyordu yaa haklisin hem ders hem diyet zor oluyordur. Tartilma yarin, iki gun var toparlariz👍

Canim haftada 1-2 birkac kare cikolata tuketebiloriz ama iste sekeri de yeyince insanin yiyesi geliyir bir de ustune aciktiriyir.
Benim hafta 1-2 yi aştı artık her gün yiyorum yedikçe daha çok yiyesim geliyor azaltmam lazım 🥺
30 yastan sonra gercekten kilo vermek zorlasiyor olabilir 😂 bi sure daha veremezsem kesin bilgi olarak kayitlara gecebiliriz😂
Ben sınırdayım tam 30 um🤣🤣🤣 kiloları verdim verdim🤭🤭 Ama bence değerlerinle alakalı olabilir canım bir baktır istersen

Yakin zamanda baktirmistim
Normal cikmisti degerlerim ama bi daha gidiyim belki dedigin gibi insulin direnci veya baska bisey olabilir
Yarin gidiyim hemen merak ettim hatirlattigin iyi oldu canim 😊💕
Insallah yoktur tabiki canim ama varsa da neden kilo veremedigini ogrenmis olursun ☹👍

Back