Kilolar Firarda 😎

2000 kalori olmayacağı için mi üzüldün ayy ben şok
ben birşeyleri mi kaçırıyorum acaba yaa

2000 kalori olmayacağı için mi üzüldün ayy ben şok
ben birşeyleri mi kaçırıyorum acaba yaa
Ahahahaha cnm güya kendimi zorlıcaktım insanlara umut olcaktım ama olmadı neyse haftaya inşallah
Bugün joker günü yapmıştım da cnm gözümde ne kaldıysa yemece gibi, yarın normal diyet perşembe de detoks var kuzum

Ayyyy şimdi anladım ohh beee içim rahatladı bi an dedim ne oluyor her yazılanı okuyamıyorum acaba bişe mi kaçırdım diyordum ben de

KILOLAR FIRARDA SPOR LISTESI

24 Eylul - 1 Ekim
UYEHedef puanCuma CumartesiPazar
Pazartesi
SalıCarșambaPerșembeToplam Puan:
hzlsel 1.500110285217
BerryShake 7002081548196
@Sonsuz umut 5025
DeryaOnDiet 1.750169322381
yarimuhendis 1.500140320400
kardelelen321 1.00010028540
Pnrrr-12 7005026530255
@Breeze96 1.200220180300320
kumsal68 13013070
C Cagrihilal1 600100100
nnurc 350714045
Deniz ve Kum 5050
G Goklerce 637254
Calypso95 7001105080
eceboce 845188

-Hedef belirlemeyenler beni etiketleyip bu haftaki Spor hedeflerini yazabillir.

- Spor konusunda aktiv olanlar ekli sadece listede.

- Herkez menusunun altina yaptigi sporu yazarken ilk Sayfadan puanini hesaplayip nekadar oldugunuda yazabillirmi ve beni etiketlemeyi unutmayin kızlar, hesaplayamayan olursa tabiki yardımcı olurum.

- Hadiii ozaman Spor yapmayan kalmasın kızlarr hedeflere ulașalımmm

Kızlarrr kendinize gelinn yahuu bu kiloları oyle kolay vermedikk yemeyin gofrik canga falan hadi cuma hftasonu neyse de bugun salı cumaya artı gelirn de sopa

Ayy insallah cnm bugun guzel gitti diyetde dukan etkisiyle cok fazla yemege saldirmadim sukur
Ay bu gofrik ne güzel bir şeymiş Daha önce yemediğime bin pişman oldum Allahtan yanımda 1 tane var yoksa peş peşe 4-5 tane yerdim
Yaa gercekten guzel maleseffff
Ben tatlı konusunda iyice çığrımdan çıktım diyet filan hiç yapmak istemiyorum zaten şu an kendimi zorlaya zorlaya yapıyorum
Yaaa bozma sakın cnm 1- 2 derken iyice bozulcak motivasyonun. Tatli bagimlilik yedikce yiyesi geliyor insanin. Hedefini dusun nekadar kilolar verdinn bence kacamagi bitaneyle cumada birakabilmek lazim :/ kendimde yapamadm bu hafta gerci

Eline sağlıık

Kızlarrr kendinize gelinn yahuu bu kiloları oyle kolay vermedikk yemeyin gofrik canga falan hadi cuma hftasonu neyse de bugun salı cumaya artı gelirn de sopa
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına di mii
Ayrıca eksiler geliyor sen napan bakem

İnşaAllah değilizdir canım

her zaman bu şekilde
diyet yaptığım dönem neredeyse hiç çıkamaz oluyorum
normal yediğim dönemlerde de 4-5 günü bulabiliyor wcye çıkmadığım
O zaman gerçekten bir Dr a görün canım, inan yaşayınca anladım çok zormuş ben sadece diyet döneminde yaşıyorum, belki de birşeyleri yanlış yapıyorum
Dün ben de öyle yapmıştım içimizi rahatlatalım bugün mesela hem gofret hem züber yiyip dengeleyeceğim
Ahahahahaha kız ikisini bari yeme ben birini yedim
Ay ne olduğunu ben de anlamadım en son markette canga alıyordum
Ay bu gofrik ne güzel bir şeymiş Daha önce yemediğime bin pişman oldum Allahtan yanımda 1 tane var yoksa peş peşe 4-5 tane yerdim
Ay evet o çok güzel ya bugün gofrik de alcaktim ama bim terste kaldı Allah'tan tembelliğim istahimdan daha fazla da gidip almadım
Eline sağlık canım ben hedef olayıni şimdi anladım ama hedef vermesem olur mu ?
Ya deme öyle tamam yarın kaçamak yok 1 tane canga yedim başka yemeyecegim,zaten eşim bu gece hepsini yer ,
Çok güzel olmuş canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…