- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Maşallah canım spor güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım spor güzel
canım menünün kalorisi fazla değil ama özellikle akşamki iki dilim ekmeği ben de anlamadım5 ekim
10.45 : 1 küçük muzla yulaf
13.00 : 4 tane form bisküvi 2 avuç fındık
15.00 : sütlü nescafe,3tane ince gofret,1 armut,
18.00 : 2 dilim ekmek
su : 2lt, 700ml dukan
Spor : 10000 adım = 100p
Bu menü nasıl bir menüdür anlamadım çok atıştırmalı çok dengesiz saçma bi menü oldu
@SanSebastianCheesecake hzlsel @Pnrrr-20 nnurc
neyse dün dünde kaldı bugğne dönüyoruz ve hava güneşli çıkıp adımlarımı tamamlayayım yoksa işkence oluyorcanım menünün kalorisi fazla değil ama özellikle akşamki iki dilim ekmeği ben de anlamadım
ama sen dün toparlamam lazım deyince daha kalorili bi menü bekliyodum ortim
Sekersizse cok sorun olmaz ama neden paket guda yerine elma, armut, portakal yeyip de hem lifini hem vitaminini almayasin bak ne guzel zatifladin. O tut yiyecekler ister istemez atistirmayi seviyir jnsan bir tame olur 2 o olur 5. Sonra kalori alimjn artar. Benjm fikrim tabiki. Arada yeeli tabii ama hergun yemek iyi degil canim. At cantana 1 elma 2-3 ceviz findikvs. Ara olarak ye. Ya da kefir ve meyve. Benim simdiki diyetimde ara ogunlerimde kefir ve meyve var veya kefir meyve cevuz/findik/ badem veya cok acikirsam kefir ceviz meyve cok tok tutuyor gercekten.Züber tatlıdan sayılıyor mu Ara öğünde yemesem hiç aramayacağım aslında ama şu an ara öğün eşittir tatlı oldu benim için toparlayacağım inşallah hafta sonuna kadar dikkat edeyim
Öyle canım salmamak lazım hep geri aldım verdiklerimi ama yok demin bel ölçümü aldım inşallah 2-3 cm daha incelirsem 38 e düşeceğim gaza geldim hemen
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Aynen fistik dun dunde kaldi. Cik tamamla adimlarini. Miss gibi. Donunce de lutfen bugun be yarin menunde abur cubur gormeyelim. Bence sen abur cubur hakkini doldurdun dun. Cumaya kadar yok sana da abur cabur, kalorisiz icecek bile icme zero cola filan tarzi. Hafi bakalim 2 gun cok saglikli temiz beslen, ornek menu ver bize fistikneyse dün dünde kaldı bugğne dönüyoruz ve hava güneşli çıkıp adımlarımı tamamlayayım yoksa işkence oluyor
Sagol ortim. Bugun cok iyi bir eksi gordum. Insallah cumaya da gorurum aynisini listeme harfiywn uyamiyirum aslinda bu aralar cok dusardayuz birjac gundur gunesliydi burda havalar. Ama disarda da gep hafif gecirdim. Bilginize: diyetisyen dusarda corba icme dedi, icinde hep krema veya jn oldugundan kalorisi cok yuksek oluyirmus. Onun yerine et salata. Ben de yemek soylerken bazen lunch menu oluyir cirbayi kizlarima iciyorum eti salatayi kendime. 1 lunch menuye 3 kisi doyuyiruzMaşallah canım spor güzel
Gunaydin canimgünaydın kızlar
Bence gayet güzel canım afiyet olsunSabah
Türk kahvesi
Kahvaltı
2 yk pastırmalı yumurta, domates, salatalık, beyaz peynir, ufak kaşar peynir, 2 çatal krem peynir, 1 dilim hindi füme, kiraz saplı çay, 3 yeşilzeytin
Ara
Sütlü nescafe, 3 hurma topu, 1 gofrik
Akşam
1 kase mercimek çorbası, fırın kabak, 2 yk yoğurt, 2 wasa, 3 yaprak marul
2 LT su, 1 LT yeşil çay
3 mil Leslie, 10bin adım, 30 dk bölgesel
@Pnrrr-20 @Fit mutlu anne
Çok güzel canım afiyet olsun5 Ekim Salı
Sabah : 10
Açkarna limonlu su
Zeytinyağlı peynirli omlet
Kiraz domates 3 tane
Bir küçük salatalık, şekersiz çay
Akşam : 18.00
Mercimek çorbası
1 kaşık pirinç pilav
Baharatlı fırın tavuk fileto orta
Kıvırcık salata
@Fit mutlu anne G Goklerce hzlsel El_Em @Pnrrr-20
Eki Görüntüle 2927895
Güzel menu canım afiyet olsun5 ekim sali
13:00 1 porsiyon cop sis, ceyrek lavas, salata, ayran
18:30 1 tabak yagsiz guvec yemegi, 2 kasik yogurt
Su: 3 litre
Spor: 5600 adim 56 puan
hzlsel @SanSebastianCheesecake @Pnrrr-20 yarimuhendis
Canım öyle düşünme, hergunumuz bir olmuyor sabret mutlaka karşılığı olacaktır ama arada değişiklikler iyi gelebilirKizlar bugun yine cok dikkat ettim sabah eksi gormezsem motivasyonum dusecek
Belki aralikli orucu birakirim daha onceki diyetisyen menulerime donerim
yarimuhendis ortim senin nasil gecti gunun
Karışık bir menü olmuş ama çok değil canım afiyet olsun5 ekim
10.45 : 1 küçük muzla yulaf
13.00 : 4 tane form bisküvi 2 avuç fındık
15.00 : sütlü nescafe,3tane ince gofret,1 armut,
18.00 : 2 dilim ekmek
su : 2lt, 700ml dukan
Spor : 10000 adım = 100p
Bu menü nasıl bir menüdür anlamadım çok atıştırmalı çok dengesiz saçma bi menü oldu
@SanSebastianCheesecake hzlsel @Pnrrr-20 nnurc
Çok güzel canım afiyet olsun5 Ekim menüm
Kahvaltı:9.00
4 yk kavurma
Yarım muz
4 biber
4 zeytin
2üçgen peynir
Aksam:16.30
4 yk tavuk sote
Salata
18.00
1minik armut
2dilim kelek
Su:2 litre
Spor:40 dk kardio
15451 adim
354 puan
Eki Görüntüle 2927918
@Pnrrr-20 hzlsel DeryaOnDiet @Fit mutlu anne
@Jasminium
Güzel menu canım afiyet olsun5 ekim
kahvalti 9:00
1 dilim ekmek
zeytin
Ogle 13:00
2 kase mercimek corbasi
Aksam 18:30
1 parca firinda balik
2 dilim ekmek
Salata
1 yk Hibeş (tahinli bir meze )
3 lt su
11500 adim
hzlsel @Pnrrr-20 @diyetcigeldihanim
Çok deyince ben dhaa kalablik bir menü beklemiştim5 Ekim Menüm
uyanınca ılık ballı limonlu su
10:00 kahvaltı 4 dilim uno çiyalı ekmek üstüne toplam 1 er tatlı kaşığı tahin ve kaju ezmesi,4 ince hurma,2 kuru kayısı , sade granül kahve
13:30 50 gr tavuk 80 gr et döner, 1 lavaş,2-3 dilim domates, 4-5 patates
14:30 limonlu yarım şekerli siyah çay,1 dandik pastane kurabiyesi
15:30 yarım waffle, 2 tane yarım şekerli siyah çay
17:30 100 gr süzme yoğurt, 1 tatlı kaşığı çiya tohumu
birazdan hafif bi ara öğün yapabilirim hehe
2 lt su
G Goklerce
Az biraz kızla göbek attıkaaa balık yenmişşş afiyet olsuun
canga da zaten 1 tane kuşum biraz hareket etsen hemen erir
canım benim menülere benzemiş
1 kilo net eksiyle bitir sen bu haftayı kuzu ne dersin
derse başlayınca feleğin dönmüştür normal olarak canım
Tek öğün olduğu için çok değil canım afiyet olsun
Cok guzel5 ekim sali
Afiyet olsun canim. Sporun da da cok iyi. Sadece ben bu aralar biraz temiz beslenmeye taktigimdan o kurabiye olmasaydi da evde kendin yulafli sekersiz kurabiye yapip onu yeseydin tam super olurdu ama senin metobolizman masallahi var. yakiyor, aman is yaksin yaksin.5 Ekim Menüm
uyanınca ılık ballı limonlu su
10:00 kahvaltı 4 dilim uno çiyalı ekmek üstüne toplam 1 er tatlı kaşığı tahin ve kaju ezmesi,4 ince hurma,2 kuru kayısı , sade granül kahve
13:30 50 gr tavuk 80 gr et döner, 1 lavaş,2-3 dilim domates, 4-5 patates
14:30 limonlu yarım şekerli siyah çay,1 dandik pastane kurabiyesi
15:30 yarım waffle, 2 tane yarım şekerli siyah çay
17:30 100 gr süzme yoğurt, 1 tatlı kaşığı çiya tohumu
birazdan hafif bi ara öğün yapabilirim hehe
2 lt su
G Goklerce
Cok guzel spor, sahane
ben de 10 bin adım atmaya çalışcam bugün ortim inşallah başarırım. iş yerinde de aralarda çıkıp turlayayım bakalım olacak mıneyse dün dünde kaldı bugğne dönüyoruz ve hava güneşli çıkıp adımlarımı tamamlayayım yoksa işkence oluyor
yaa benim bi önceki mesajıma baksana tam da aynı şeyi düşünmüşüz tamam canım inşallah benim de planım o 5 bin biraz az kalıyor sanki, iki gün hedef 10 binCok guzel
Menu canim. Boyle devam edersen cumaya eksiyi gorursun adimlarini da 10000 e tamamlasan nasil daha guzel eksiler gorursun. 2 gunluk 10000 adim hedef koyalim mi senle ne dersen canim? Bugun ve yarin adimini 10000 olmadan burakma.
Afiyet olsun canim. Sporun da da cok iyi. Sadece ben bu aralar biraz temiz beslenmeye taktigimdan o kurabiye olmasaydi da evde kendin yulafli sekersiz kurabiye yapip onu yeseydin tam super olurdu ama senin metobolizman masallahi var. yakiyor, aman is yaksin yaksin.
Cok guzel spor, sahane
Şekersiz canım ama dediğin gibi paketli gıda sonuçta meyve ve kuruyemiş daha mantıklı bugün yapamam ama yarın itibariyle biraz daha paketsiz ürün tüketmeye çalışacağım inşallah hepimiz hep fit kalalım canımSekersizse cok sorun olmaz ama neden paket guda yerine elma, armut, portakal yeyip de hem lifini hem vitaminini almayasin bak ne guzel zatifladin. O tut yiyecekler ister istemez atistirmayi seviyir jnsan bir tame olur 2 o olur 5. Sonra kalori alimjn artar. Benjm fikrim tabiki. Arada yeeli tabii ama hergun yemek iyi degil canim. At cantana 1 elma 2-3 ceviz findikvs. Ara olarak ye. Ya da kefir ve meyve. Benim simdiki diyetimde ara ogunlerimde kefir ve meyve var veya kefir meyve cevuz/findik/ badem veya cok acikirsam kefir ceviz meyve cok tok tutuyor gercekten.
Senin artik son kilolarin yavas yavas nirmal yemeye gececeksin bence kendine saglikli bir normal yeme sec , sec ki bir daha asla kiloyla derdin olmasin canim. Emegin cook fazla, bosa gitmesin. Sen hep fit ogretme kal. Hem sonra fit anne olacaksin daha
Sağ ol canımBence gayet güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun
Canım öyle düşünme, hergunumuz bir olmuyor sabret mutlaka karşılığı olacaktır ama arada değişiklikler iyi gelebilir
Karışık bir menü olmuş ama çok değil canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel menu canım afiyet olsun
Çok deyince ben dhaa kalablik bir menü beklemiştim
Az biraz kızla göbek attık
Tek öğün olduğu için çok değil canım afiyet olsun
Kendimden dolayı herhalde çöp şişi cips diye okudum birleştirip5 ekim sali
Aynen bu iki gün öyle temiz besleneceğim ki yeni bir sayfa gibi olacakGunaydin canim
Aynen fistik dun dunde kaldi. Cik tamamla adimlarini. Miss gibi. Donunce de lutfen bugun be yarin menunde abur cubur gormeyelim. Bence sen abur cubur hakkini doldurdun dun. Cumaya kadar yok sana da abur cabur, kalorisiz icecek bile icme zero cola filan tarzi. Hafi bakalim 2 gun cok saglikli temiz beslen, ornek menu ver bize fistik
Aç karnına yürümeme annem müsade etmedi sonrasında tansiyonum düşüp midem bulandığı için böyle bayılma derecesine geliyorum da malum yokuş çıkıncaben de 25dk cardio yaptım şimdi 40 dkya tamamlayacağım inşallah sonra çıkıp tamamlayacağımipimi de atlayacağımben de 10 bin adım atmaya çalışcam bugün ortim inşallah başarırım. iş yerinde de aralarda çıkıp turlayayım bakalım olacak mı
yaa ne güzel canım, hedefin kaçtı? ben de 69 u görmeyi çook istiyorum ama gram gram gidiyor66 kiloyu gördüm sonunda ucundanda olsa Eşime kilomu hiç söylemiyorum artık yoksa başımda bıt bıt ötecek çaktırmadan zayıflıyorum şu anAma öyle ilginç bir adam hem kilo verme artık der hem biraz fazla yiyecek olsam gözünü diker fazla olmadı mı der