Kilolar Firarda 😎

yedin mi bari

hg kaçak

canım zaten besine ihtiyacın olan dönem, vitamin takviyesi de alın gıdalara da dikkat edin cnm besleyici şeyler yiyin bu hafta muaf olabilirsin hatta cnm sıkma kendni
Hoş bulduk bebeğim Ancak müsait oldum eve gel yemek ye laptop açılsın diye uğraş
hzlsel Pnrrr-12 kızlar diyorum kiii bu hafta insanlardan adım hedefi alalım, haftanın sonunda tutturmak için bir de spor puanı hedefi
tablonun en sonuna eklersiniz, olur mu ?
Çok mantıklı canım yarın sonuçları paylaşacağım herkesten hedef de alırım çok güzel düşünmüşsün
Hedef koymak bana pek yaramıyor ama bklm 80 görürüm insAllah

Sağol canım

Bu hafta ben olabilirim müsaitse liste telaş bitti elim de biraz daha iyi daha çok gelirim artık buraya
Tabi canım eklerim seni
hzlsel ben yine olmuyum ortaklar da canim .
Peki canım

Teşekkürler kaptanım
Ellerine sağlık canımhepinizi kutluyorum kızlar
Sağ ol kuzum
Kizlar tebrikler, eline saglik kaptanim
Ortimm senin sayende 3. Olmusuz senin hakkin 1.lik
Sağ ol canım

Guzel menu ortim eksinde muhtesemdi bu arada bulamadim ki alinti yapayim sayfalarin hizina yetişemiyorum tebrik ederim

hzlsel Pnrrr-12 kızlar diyorum kiii bu hafta insanlardan adım hedefi alalım, haftanın sonunda tutturmak için bir de spor puanı hedefi
tablonun en sonuna eklersiniz, olur mu ?
Guzel olur cnm bencede Spor puani hedeflerinizle beni etiketleyin kızlarr

Ooo 1.ci olmusumm cok mutlu oldummm. Ellerine saglık kaptanım

Canım bence bekle, şimdi yaptırsam Dr yeterli gelmedi 17 gün sonra tekrar çekelim diyecek zaten hastane süreci yipratici, içini ferah tut inşallah birşey çıkmayacak
Yap canım bazen kendimizi mutlu etmek iyi geliyor
@calypso @sabahvesen @kumsal68 kızlar cuma kilo bildirimlerinizi göremedim
Ucmelekannesi bildirim yok mu kız tamamen mi çıktın
G Goklerce @Jasminium84 @Fit mutlu anne kızlar haftaya cuma hedef kaç?
Canım hedefim 62.4

Tessekurlerr canimm hep boyle gitse keskee
Insallah canim acil sifalar
Sagol cnm
Yaa banada lazım aynı o durumdaym esim haric bakan kimse de yok ne benm tarad ne esimin hepsi uzak cok zor gercktn, kafani dinliyebilmene sevindm cnm tadını cikar. Kac yasinda oglun:)
Ellerine saglik kaptanım

Onemli birsey degilmis. Buyuk bir yumurtalik kistim varmis o patlamis. Patlayinca da karin icine sivi dolmus oyle. Rahatladim
Aaa iyi bari icin rahatlamistir cok sevindm cnm

Teşekkürler kaptanım

Onemli birsey degilmis. Buyuk bir yumurtalik kistim varmis o patlamis. Patlayinca da karin icine sivi dolmus oyle. Rahatladim
sıvı kan değil o zaman canım iyi bari, sen yine de kendini gözlemle çok ağır kaldırmamaya karın egzersizi yapmamaya çalış bir süre canım toparlansın
eline sağlııık

Yok yiyemedim kaptanım çünkü vakit bulamadımArtık bu saatten sonra yemem zaten
saftriğim yaa kız aç mı bıraktık seni deseydin ya çekmecemde bişey var hangi gün yiyim
Guzel menu ortim eksinde muhtesemdi bu arada bulamadim ki alinti yapayim sayfalarin hizina yetişemiyorum tebrik ederim
cnm okunmamış ilk mesaja git,takip et yazıyor ya sağ üstte, 3 noktaya tıkla kimler yazdıya tıkla ismi gir
Guzel olur cnm bencede Spor puani hedeflerinizle beni etiketleyin kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…