En doğrusu canımSagol kaptancim. Evet haklisin yoldayim skmdi baska bir doktora daha danisacagim. Icim rahat etsin.
Rica ederim canımellerine sağlık kapticim dert görmesiin
tamam canım çok geçmiş olsun bizi de haberdar etSagol canim
yoldayim canim. Yok yumurtlama donemim de gecti aslinda. Ama burda oyle bazi tetkikler icin kesin tarihleri var onun disina cikmak istemiyor cogu doktor. Bb gittigim doktor da benkm isyetinin anlasmali oldugu bir klinik var oranin doktoru. Bir de devlettekine gostereyim bakalim o ne diyecek
Canim migren icin botoks yaptirip cok faydasini goren var, buyuk ihtimalle biliyorsundur zaten deEn doğrusu canım
Sagol canimtamam canım çok geçmiş olsun bizi de haberdar et
Teşekkürler canım spor hiç yok çünküinsAllah cnm
Çok değil artın neden eksi gelemediğini biliyorsan telafi edersin canım insAllah
Eksi eksidir canım tebrikler ha gayret ne kalmış ki 6lari görmeye
Kesin gelecek canım bende inanıyorum artıkArtin cok degil canim. Uzme kendini ve tam gaz ileri haftaya o eksi gelecek
Amin inşallah canım benim bende çok istiyorumBu hafta güzel bir eksi gelir inşallah canım❤
tebrik ederim canım güzel eksi
Aynen
Sahalara dönüş süpersin
Eksi candır
Süpersin canım
Tamam canım bu hafta daha çok geleceğim inşallahHaftaya dha iyi olur insallah cnm daha sık ugrasana motivasyon icin
Tbrkler cnm eksi olman guzel
Tbrkler cnm guzel eksi
Evet kaptanım pazartesi artı geldim menülerdede kaçamak oluyor o yüzden yazma hevesim gidiyorGeçen haftada artıydın değil mi kuzum
Menülerde de düzen pek yakalayamamışsınhadi biraz odaklan bu hafta -500 le 1 kg arası verelim
Tebrikler canım
Harika canım tebrikler
Çok iyi gitmiş canım tebriklerrr
Bu hafta duraklama olabilir canım ne var bunda üzülme
Aynen yine de pek zarar ziyan olmamış canım
Güzel eksi canım tebriklerrr
Moralsz olduğun hafta bile çok iyi gitmiş canım tebrikler
Ayy başta bu hafta 1.4 verdin zannettim yaaa burcumm
Sanki eksilerini biraz yok etmişsintebrikler canım
Heh sonunda elle tutulur bir eks gelmiş bu hafta
Tebrikler canım Güzel eksi
Oooooo,harikasınnnnnnnn kuzumm
Canım günlük içtiğin suya dikkat ediyor musun
Yada meyve sebze yeterli derecede yiyor musun
Atıştırmalık olarak ara öğün kuru kayısı vs tüketmeyi alışkanlık haline getirebilirsin
Veya her sabah kalktığında ılık limonlu su
Çok güzel eksi canım tebriklerrr
Oooo kaptan kaptan ne yaptın sennnnharikasınnn
Maşallah öyle demeyelim ama artıda olabilirdin
Canım çok geçmiş olsun bence çok panik yapma doktorunu dinlemendw fayda var eğer güvenemediysen 2.bir doktora danış
Sağol canımmGeçen haftada artıydın değil mi kuzum
Menülerde de düzen pek yakalayamamışsınhadi biraz odaklan bu hafta -500 le 1 kg arası verelim
Tebrikler canım
Harika canım tebrikler
Bu hafta duraklama olabilir canım ne var bunda üzülme
Aynen yine de pek zarar ziyan olmamış canım
Güzel eksi canım tebriklerrr
Moralsz olduğun hafta bile çok iyi gitmiş canım tebrikler
Ayy başta bu hafta 1.4 verdin zannettim yaaa burcumm
Sanki eksilerini biraz yok etmişsintebrikler canım
Heh sonunda elle tutulur bir eks gelmiş bu hafta
Tebrikler canım Güzel eksi
Oooooo,harikasınnnnnnnn kuzumm
Canım günlük içtiğin suya dikkat ediyor musun
Yada meyve sebze yeterli derecede yiyor musun
Atıştırmalık olarak ara öğün kuru kayısı vs tüketmeyi alışkanlık haline getirebilirsin
Veya her sabah kalktığında ılık limonlu su
Çok güzel eksi canım tebriklerrr
Oooo kaptan kaptan ne yaptın sennnnharikasınnn
Maşallah öyle demeyelim ama artıda olabilirdin
Canım çok geçmiş olsun bence çok panik yapma doktorunu dinlemendw fayda var eğer güvenemediysen 2.bir doktora danış
Amin cnm cok sagolcanım çok geçmiş olsun, hiçbir fikrim yok, Allahtan acil şifalar dilerim
Amin cnm sagolasnÇok gemiş oldun canım Allah şifasını versin ben de hiç duymadım
Insallah cnm dedign gbi yapilacakmis insallah kurtulur sagolasnCok gecmis olsun canim. Eger baslardaysa midenin bir kismini slirlar ve hayatina devam eder. Insallah gec teshis konulmamistir. Hep dedikleri gubi kanser oldurmuyir, gec teshis olduruyor
Ellerine saglik canimcimmmKİLOLAR FİRARDA MENU TABLOSU
24-30 EYLÜL
No Uye 24 Eylül 25 Eylül 26 Eylül 27 Eylül 28 Eylül 29 Eylül 30 Eylül 2 @Breeze96 3 @Cagrihilal1 4 @Calypso95 ---- ----- ----- ---- 7 @diyetcigeldihanim ---- ---- ---- ---- 8 @eceboce 9 @eliya ---- ---- 18 Hedef60kgolmak 19 hzlsel 20 Jasminium84 ---- ---- ---- ---- 22 @kardelelen321 ---- ---- ---- ---- 23 kumsal68 24 nnurc 26 Pnrrr-12 ----- 27 @Sonsuz umut ---- ---- ---- 30 @yarimuhendis
4 günden fazla menü yazmayanları esefle kınıyorum@Tempus Deniz ve Kum @Goklerce @sabahvesen
tüm günler menü bildirenleri alnından öpüyorum@Breeze96 @Cagrihilal1 @eceboce kendim hzlsel kumsal68 nnurc @yarimuhendis
Amin cnm sagolasinGeçmiş olsun cnm insAllah önemli bişey değildir
Rabbim şifa versin cnm ya insAllah erken evredir kurtulur
bulsunlar cnmSagol canimicim rahat etsin. Ben gazdir diye cok onemsememistim, ama artik o siskinligin gaz olmadigini biliyorum. Bulsunlar bakalim sebebini
canım kaçamak olsa da yaz yoksa kontrolsüz gidersinEvet kaptanım pazartesi artı geldim menülerdede kaçamak oluyor o yüzden yazma hevesim gidiyor
Uzgunum ekside olmadığım için ama haftaya daha dikkatli olcamteşekkürler paylaştığın için
Yok canım haftaya toparliycam toparlamam gerekiyor kesin bir detoksla başlangıç yapmalıyım dikkat etmeyle olucak iş değilÜzülmeden bir şey yok giibi yolumuza devam edelim canım haftaya güzel bir eksi gelir bugün unutulur ama 2 hafta üst üste artı gelirse zor adapte olursun
hg kaçakBu hafta ortaklarda olmayayım diyen varsa kızlar yarına kadar haber versin ona göre yeni ortakları belirleyeceğim
canım zaten besine ihtiyacın olan dönem, vitamin takviyesi de alın gıdalara da dikkat edin cnm besleyici şeyler yiyinUzgunum ekside olmadığım için ama haftaya daha dikkatli olcam
Yok canım haftaya toparliycam toparlamam gerekiyor kesin bir detoksla başlangıç yapmalıyım dikkat etmeyle olucak iş değil
Canim bize de haber ver. Gecmis olsun iyi haberlerle don insallahSagol kaptancim. Evet haklisin yoldayim skmdi baska bir doktora daha danisacagim. Icim rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?