Kilolar Firarda 😎

tamam canım çok geçmiş olsun bizi de haberdar et

Evet kaptanım pazartesi artı geldim menülerdede kaçamak oluyor o yüzden yazma hevesim gidiyor

Sağol canımm

canım çok geçmiş olsun, hiçbir fikrim yok, Allahtan acil şifalar dilerim
Amin cnm cok sagol
Çok gemiş oldun canım Allah şifasını versin ben de hiç duymadım
Amin cnm sagolasn
Cok gecmis olsun canim. Eger baslardaysa midenin bir kismini slirlar ve hayatina devam eder. Insallah gec teshis konulmamistir. Hep dedikleri gubi kanser oldurmuyir, gec teshis olduruyor
Insallah cnm dedign gbi yapilacakmis insallah kurtulur sagolasn
Ellerine saglik canimcimmm
Geçmiş olsun cnm insAllah önemli bişey değildir

Rabbim şifa versin cnm ya insAllah erken evredir kurtulur
Amin cnm sagolasin

teşekkürler paylaştığın için
Uzgunum ekside olmadığım için ama haftaya daha dikkatli olcam
Üzülmeden bir şey yok giibi yolumuza devam edelim canım haftaya güzel bir eksi gelir bugün unutulur ama 2 hafta üst üste artı gelirse zor adapte olursun
Yok canım haftaya toparliycam toparlamam gerekiyor kesin bir detoksla başlangıç yapmalıyım dikkat etmeyle olucak iş değil

Bu hafta ortaklarda olmayayım diyen varsa kızlar yarına kadar haber versin ona göre yeni ortakları belirleyeceğim
hg kaçak

Uzgunum ekside olmadığım için ama haftaya daha dikkatli olcam

Yok canım haftaya toparliycam toparlamam gerekiyor kesin bir detoksla başlangıç yapmalıyım dikkat etmeyle olucak iş değil
canım zaten besine ihtiyacın olan dönem, vitamin takviyesi de alın gıdalara da dikkat edin cnm besleyici şeyler yiyin bu hafta muaf olabilirsin hatta cnm sıkma kendni

hzlsel Pnrrr-12 kızlar diyorum kiii bu hafta insanlardan adım hedefi alalım, haftanın sonunda tutturmak için bir de spor puanı hedefi
tablonun en sonuna eklersiniz, olur mu ?
Çok güzel fikir bence hedefleri günlük mü verecekler
Haftanın 3 günü 15.000 yapacağım gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…