- 5 Ağustos 2021
- 24
- 10
- 25
-
- Konu Sahibi eyvahdedemkuculdu
yeme bozuklugu olduguna emin degilim psikolog fiyatlari da malum..kendi kendine gecemez miYeme bozukluğu için ilk önce psikoloğa sonra diyetisyene gitmelisiniz.
30 kiloyu da saglikli bi sekilde vermemistim bi gun kendimi zorla ac birakmistim diger gun cok yemistim spor yapmstim vs oyle vermistim30 kilo verecek iradeye sahip birinin bu olayı da en kısa zamanda halledecegini düşünüyorum.
Psikolog ve diyetisyen desteğiyle en sağlıklı ve kalıcı şekilde kilo verirsiniz.ergenlikte bayagi kilo aldim travmalarim sonucu 2 sene once 30 kilo falan verdim ama duzgun beslenme duzeni saglayamiyorum geri 7 kilo aldim yazin 5 kilo verdim simdi 2 haftada 2 kilo aldim asiri yemek yiyorum dayanamiyorum sanki o ergenlikteki kotu gunlerime geri donmusum gibi sevgilimle ayrildik 3 hafta once onun etkisi mi bu anlayamiyorum lutfen yardim edin istahimi fln kesecek bi sey var midir siz boyle bi sey yasiyo musunuz?
Psikiyatriye gidebilirsiniz. Bence uzman desteği gerekiyoryeme bozuklugu olduguna emin degilim psikolog fiyatlari da malum..kendi kendine gecemez mi
psikolog fiyatlari malum...bakicaz artikPsikolog ve diyetisyen desteğiyle en sağlıklı ve kalıcı şekilde kilo verirsiniz.
Devlet hastanesinde psikiyatriye gidin sizi hastanenin psikoloğuna sevk etmesini rica edin.psikolog fiyatlari malum...bakicaz artik
oyle olunca daha ucuz mu oluyorŞehrinizde büyük üniversite varsa onun piskoloji bölümünden rendavu alın.Arkafasim öyle çok yol kat etti.
Burada zayıflama grupları var , birbirleriyle yarışıyor takımlar, onlardan birine katılın bence, faydalı çok , motive oluyor insan30 kiloyu da saglikli bi sekilde vermemistim bi gun kendimi zorla ac birakmistim diger gun cok yemistim spor yapmstim vs oyle vermistim
tesekkur ederim ins veririz ama vermem gereken bikac kilo yok bi 10 kilo fln vermem gerekSevgi acligi ceken insanlar da kendilerini yemege verebiliyormus. Dogru mu bilmiyorum. Bir yerde okumustum. Ancak onceden 30 kilo verebilmeniz muthis birsey. Sizi tebrik ederim. 30 kilo verebilen birkac kiloyu da verebilir yeniden diyet ve spirla. Spor ruh sagliginiza da iyi gelecektir.
Benim 5 kilo fazlaligim var. Yaş ilerleyince metabolizma yavasladigi icin kilo vermek de zorlasiyor. 5 kilo icin ugrasirken 30 kiloyu okuyunca valla bravo dedim icimden.
30 kilo veren 10 kiloda verir. Siz yaparsiniz.tesekkur ederim ins veririz ama vermem gereken bikac kilo yok bi 10 kilo fln vermem gerek