Motive değil de toprak atma gibi olmuş
Bi nevi motiveye teşvik diyelimMotive değil de toprak atma gibi olmuş
Füze atsa bu kadar olurduMotive değil de toprak atma gibi olmuş
Boş ver arkadaş çıtı pıtı seni anlamaz o kuzum seni dobikko ben anlarımFüze atsa bu kadar olurdu
Demi ama yaBoş ver arkadaş çıtı pıtı seni anlamaz o kuzum seni dobikko ben anlarım
Beybi bir haftada 700 gram vermişim seni anlıyorum ama kelin ilacı olsaDemi ama yanapacaz biz böyle
Kışları alıyorum ya yazın iyiydi de şimdi 4 kilo almışım o yüzden beni dışlamayınBoş ver arkadaş çıtı pıtı seni anlamaz o kuzum seni dobikko ben anlarım
4 kilo çokmuş ya beybiKışları alıyorum ya yazın iyiydi de şimdi 4 kilo almışım o yüzden beni dışlamayın
Neyse ki güne yulafla sporla başlıyorum bana takılın hayatınızı yaşayın asdf
Kamooon diyetisyeni dinlemeyeceğini ikimiz de iyi biliyoruz maykılBeybi bir haftada 700 gram vermişim seni anlıyorum ama kelin ilacı olsa
1 hafta sonra diyetisyene gideceğim başlayacağım bende kafama göre olmuyor ya
Yok ya 12 kg verdim diyetisyenleKamooon diyetisyeni dinlemeyeceğini ikimiz de iyi biliyoruz maykıl
Diyetisyen şart spor olmasa da yürümemiz gerekiyorKamu da çalışıyorum 8-5 iki küçük çocuk var ne ara spor yapcam ne ara yemekleri saglikliya cevirecegim bilmiyorum psikolojik olarak kötü hissediyorum. Dönem dönem diyet yapıp 5-6 kg veriyorum sonra başa sariyorum
Öyle deme bunlar hep yağ olarak birikiyor vücutta sonra selülit, sonra çatlak, bağırsak tembelliği, sindirim sisteminin bozulması derken açılsın TLC Ağır Yaşamlar kapıları asddfg4 kilo çokmuş ya beybi