kilo veriyom.

Enerjinizi çok beğendim bu uzun ve zorlu süreçte başarılar diliyorum
Ara ara gelirim belki bi ara da eşlik etmek isterim 🌸
O sizin güzel enerjiniz, allah daim kılsın milyoner hanımcım. Buyrun gelin, keske klavyenin ardindan kahve ikram edebilse insan ama gelecek yüzyıla bırakıyorum onu simdilik.💅🏻 Beraber de zayıflamayı cok isterim :KK24:

O sizin güzel enerjiniz, allah daim kılsın milyoner hanımcım. Buyrun gelin, keske klavyenin ardindan kahve ikram edebilse insan ama gelecek yüzyıla bırakıyorum onu simdilik.💅🏻 Beraber de zayıflamayı cok isterim :KK24:
Ay amin inşallah hepimizin enerjileri güzel kalsın, enerjimizi yükseltecek kocişlerimiz olsın 🤣

Teşekkür ederim Alırım bi sütlü kahvenizi🙈

Bayram sonuna kadar düşünme aşamasındayım zayıflama işini🤣 karar verince birlikte yapmayı ben de çok isterim 🌸🌸🌸

Kız sen benim konuma gelmiştin şimdi fark ettim

Su orucu, hatırlıyor musun 🙈

Ben yine su orucuna başladım🤗 bittikten sonra artık kilomu sabitlemek istiyorum o yüzden buraya yazmaya karar verdim kabul edersen🌸

Kız sen benim konuma gelmiştin şimdi fark ettim

Su orucu, hatırlıyor musun 🙈

Ben yine su orucuna başladım🤗 bittikten sonra artık kilomu sabitlemek istiyorum o yüzden buraya yazmaya karar verdim kabul edersen🌸

Aaaa! Demek ki karşı konulmaz bir çekim içerisindeyiz hdhh. Ay eskiden ben 2şer 3er gün ne su oruçları tutardım, şimdi sabah kalkıyom, 2 saat sonra delleniyorum:KK23: yanıyor oruç. jdjf Bir anda nolduysa gitti irade aylardır. Kolay gelsin milyoner hanımcığım, mutlaka bekliyorum bak💅🏻💖

Güne başladık bakalım limonlu su ile 😂 yarın neler yediğinizi yazabilir misiniz?
Güne girişiniz çok güzel de çıkışınız nasıl gizmo hanımcım? hdhdh İnşaallah o da güzeldir. Evet, günlerdir biraz cozuttum, sabah tartıda artı göreceğimi göze alarak mükemmel bi geri dönüş yaşayacağım. Yediğimi içtiğimi ne varsa yazıciim.:KK33: Sizi de bekliyom, ona göre

Güne girişiniz çok güzel de çıkışınız nasıl gizmo hanımcım? hdhdh İnşaallah o da güzeldir. Evet, günlerdir biraz cozuttum, sabah tartıda artı göreceğimi göze alarak mükemmel bi geri dönüş yaşayacağım. Yediğimi içtiğimi ne varsa yazıciim.:KK33: Sizi de bekliyom, ona göre
Aaa merhabalar günaydınlae dün akşam da başarılıydı. Eşim yanımda patates kızartması yerken 5-6 tane sebze köftesi yedim sadece. Eşim yiyene kadar mutfakta oyalandım imtihanım büyüktü 😂 bugün dayanabilirsem kahvaltı öğünümü 11-12 gibi planlıyorum. Sizin tartı sonucunuzu merak ettim. Ben de kahvaltıdan önce bir tartı yapacağım.

Aaa merhabalar günaydınlae dün akşam da başarılıydı. Eşim yanımda patates kızartması yerken 5-6 tane sebze köftesi yedim sadece. Eşim yiyene kadar mutfakta oyalandım imtihanım büyüktü 😂 bugün dayanabilirsem kahvaltı öğünümü 11-12 gibi planlıyorum. Sizin tartı sonucunuzu merak ettim. Ben de kahvaltıdan önce bir tartı yapacağım.

günaydin din din, iste mükemmellik iste azim iste dk basi eriyen hatun iradesi, bravoooo! :nazar::süslü:
ya sizin güncel kilo, hedef ne idi? isterseniz ekleyeyim mi kilonuzu ilk sayfaya. güncelleme yapariz.
Vee sabah tartildim 71.20 geldim(asla göremediğim şu 69. allahım dellenecegim hdhh) Neyse, korktugumdan cok daha iyi geldi.
Bugün aksilik olmaz ise tek öğün yapacağım.
12'de sütlü, muzlu, kahveli bi yulaf kasesi
Bi ara bi bardak kaynatıp maydanoz içerim.
Akşam üstü de ymksepetinden bi tane kereviz saplı detoks suyu siparis etmistim, onu ve bir yesil elma. Günü kaparım.
Tabii bunlar niyet. Ben ne zaman niyet etsem oturup bi dana yiyom. hdhdh yok yok. yemicem.
gün içinde gelirim yine :KK24:

günaydin din din, iste mükemmellik iste azim iste dk basi eriyen hatun iradesi, bravoooo! :nazar::süslü:
ya sizin güncel kilo, hedef ne idi? isterseniz ekleyeyim mi kilonuzu ilk sayfaya. güncelleme yapariz.
Vee sabah tartildim 71.20 geldim(asla göremediğim şu 69. allahım dellenecegim hdhh) Neyse, korktugumdan cok daha iyi geldi.
Bugün aksilik olmaz ise tek öğün yapacağım.
12'de sütlü, muzlu, kahveli bi yulaf kasesi
Bi ara bi bardak kaynatıp maydanoz içerim.
Akşam üstü de ymksepetinden bi tane kereviz saplı detoks suyu siparis etmistim, onu ve bir yesil elma. Günü kaparım.
Tabii bunlar niyet. Ben ne zaman niyet etsem oturup bi dana yiyom. hdhdh yok yok. yemicem.
gün içinde gelirim yine :KK24:
Olur ekleyebilirsin çok detaylarını kullanmayı bilmiyorum buranın yeni sayılırım 😂 boyun 162 sabah tartıldım kilom 83.1 hedefim 60. Tel öğün cesur bir hareket🥰 iyi haberlerini bekliyorum🌸

Tamamdır 🌸🌸 cumaya kadar tartı günü yok artık. Sen de nasıl gidiyor tek öğünle nasıl geçiyor?
Yulaf lapama o kadar cok süt koymuşum ki çorba gibi oldu. hdhh ama çok lezzetliydi. eğer yulaf lapası hazirliyorsan bir dahakine kahve eklemeni öneririm, tiramisu gibi oluyor.
Tokum lakin istahim acik. Yemeyeceğim bol su içmeye devam. Sen neler yedin:)

Ben de 11.30 da 1 yumurta haşladım. 10 badem. Birde yeşil sebze suyu. 15.30da 3 kaşık haşlanmış nohuta 3 kaşık yoğurt 1 çk nane ekleyip yedim. Akşama yeşil mercimekli salata yiyeceğim. Önerini dikkate alacağım kahve önerisini. Benim bir günüm böyle eğer akşam çok acıkırsam 9-10 gibi 3 adet çiğ badem atıyorum ağzıma.

Ben de 11.30 da 1 yumurta haşladım. 10 badem. Birde yeşil sebze suyu. 15.30da 3 kaşık haşlanmış nohuta 3 kaşık yoğurt 1 çk nane ekleyip yedim. Akşama yeşil mercimekli salata yiyeceğim. Önerini dikkate alacağım kahve önerisini. Benim bir günüm böyle eğer akşam çok acıkırsam 9-10 gibi 3 adet çiğ badem atıyorum ağzıma.
Mükemmel besleniyorsun, afiyet olsun. Nohut, badem bunlar çok iyi vücuda...

Aaaa! Demek ki karşı konulmaz bir çekim içerisindeyiz hdhh. Ay eskiden ben 2şer 3er gün ne su oruçları tutardım, şimdi sabah kalkıyom, 2 saat sonra delleniyorum:KK23: yanıyor oruç. jdjf Bir anda nolduysa gitti irade aylardır. Kolay gelsin milyoner hanımcığım, mutlaka bekliyorum bak💅🏻💖
Ahahah çekim yasasına göre milyon dolarları çekecektim aslında ama sen de olursun 🥰😂🤣

Ben de öyle ne güzel tutuyordum dilimi eşşek arısı öpsün nazar ediyorum kendi kendime birinin nazarı oluyor

Sus da orucunu tut demi yok illa dağa taşa uçan kuşa anlatacam ne kadar güzel bir nimet olduğunu ne kadar kolay olduğunu

Dün akşam bozdum çünkü lavaboya gidemedim boşaltım olmayınca oruç başlamıyor ben de iftara güzel bi hamburger söyledim 🤣🤣🤣 bol patatesli 🤣

Her geçen gün tartı haneme artı olarak yansıyan rakamlar görüyorum keşke banka hesabım da bu ivmeyle artsa 🤣

Bayram sonu beni tokatla kırbaçla portakal değilim ama bana fısıldamak yetmez bas bas bağır ‘dobarlan bıragma gendini’ de

İyi değilim portakalım hanımım iradem kaybolan yıllarım gibi geri gelmiyor

Merhabalar Gizmooberoo Gizmooberoo hanımcım, dün okul yoğunluğundan yazamadim. Bahsettiin markayı epey inceledim. Yani acikcasi ben cok severim 1 günlük veya 2 3 günlük sıvı bitkisel detokslari. Hem müthis hafifliyor insan hem de vitamin aliyoruz. Ancak evde shakerin blendırım filan varsa kendine al sebzeni meyveni, cesit cesit gönlünce bzzztla ic daha iyi yani. Hem daha özgür hem daha az maliyetli hem de cok daha güvenilir.
Ben öyle markette bazen denk gelince 1 2 tane atip cantama atiyorum detoks suyu, özel paket siparislemedim hic.
Mesela ayıptır söylemesi kabizlik yapiyor hic karbonhidrat almamak bende. O yüzden sıvı detoks yapacagım zaman ben bir iki kaşık yulaf da atıyorum blendıra. Mis. 💅🏻 Cumaya az kaldi diyet nasıl gidiyo bakalım jhfj ben dün meyvenin gözüne vurdum valla gene. 2 dilim de börek yedim sekizde. Kötü bi gündü ama gece yemedim abur tüketmedim bugün de dengeli yerim diyerek pozitife çeviriyorum olayı.

X