Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kilo verdikten sonra dikkat ettiğim için almadım ama dediğim gibi ben çok spor yaptım sadece streçe sarmak olmuyor tabi..eğer streçe sarmayı düşünüyosan sauna eşofman al o daha mantıklı (bende suan arastırma yapıyorum hangi markayı alsam diye)çünkü inan onu sarmak çok zor bide sular akıyo vücudundan yırtılıyor heryerin sırılsıklam oluyor..yinede dediğim gibi sen bir dene istersen..

abooowww bu ne farktır böle ya :):):) maşşllhh :) yeniden gençleşmişin :)

slm kızlar,burdaki önce sonralara bakarak az iç geçirmedim,hedefime tam ulaşamasamda sanırım benimde foto paylaşma zamanım geldi

ilk resim 88 kg,ikincisi 67 kg

uzun zamandır kk dayım,cuma yarışmalarında yarıştım,bi şekilde 70 e kadar inip sonra verdiğimin 2 katını geri aldım,ilk defa bu sefer başardığımı düşünüyorum,1 seneden fazladır diyetteyim,ilk 10 kg mu diyetisyen eşliğinde verdim,sonra bi 6 ay bir ver iki al şeklinde devam ettim,sonrada ramazan bayramı sonrası dukana başladım,yılbaşı sonrası inş.güçlenedirme evresi(yani kilonu sabitleme) ne geçicem,sonrada koruma,hedefim 62-63 arası inş.o kiloya indiğimdede paylaşırım resim

umarım birilerinize motive olur bu resimler,başlamayanlar hala düşünenler varsa hiç vakit kaybetmeden başlasın,tabi size en uygun beslenme tarzıylaşimdilik hoşçakalınn

Son düzenleme:
cok fark yok sanırım ama yınede azcıkın var gıbı. bu arada gecen hafta cumadan berı spor salonuna gıdıyorum
bu gecen hafta persembe gunu

buda bu hafta persembe gunu

çokk güzell olmuşsun ablacımm böyle devam ettt süperr

Ablacım mükemmel olmuşsun. Bambaşka iki farklı kişi var sanki resimlerde.

Anammmm bu ne guzel fotolar boyle.beb bu siteye 3 aydir giriyorum.rejim listelerine bakiyorum ama hic istikrarli davranamadim.burdaki fotolara bakiyorum iki gundur cok iyi geldi valla.ben iki sene once dogum yapip 93 oldum.simdi 78 im.ama kilo vermem durdu ne yaptiysam oynamiyo tarti.sizi gordumya cok iyi geldi.vazgecmeden devam edicem.bide kilo vermede duraklama olunca sok diyet yapip vucudunu sasirtan varmi

çokk güzell olmuşsun ablacımm böyle devam ettt süperr

Ablacım mükemmel olmuşsun. Bambaşka iki farklı kişi var sanki resimlerde.

çok teşekkür ederim fıstıklar

bu aralar çok fazla iltifat alıyorum,ve dediğiniz gibi herkes 7-8 yaş gençleştiğimi söylüyo

bu arada yarın 32 yaşına giricem,ve uzun zaman sonra ilk defa doğumgünümde normal kilomda olucam,bundan daha güzel bi hediye olamaz sanırım

ben çok beğendim seni,çok güzel olmuşsun elbise daha çok yakışmış sana,tebrikler

Bu da ben

Geçen seneki fotografım orda 117 kiloydum. Boydan fotografım yok önceki halimle.. haliyle cok kilolu olunca insan utanıyor :$

Bunlar da şimdiki halim

(Burda göbegim cıkmamıs ceketim eğilince potluk yapmış)

(Burda göbegim cıkmamıs ceketim eğilince potluk yapmış)

Bu fotoğraflarda da 85-87 kilo arasındayım...

Son düzenleme:

maşşşşşalllahhhh püü püüü püüü ne tarafa püülesem bilemedim şimdi

insan kilo verenleri görünce morali düzeliyo inş bende istediğim kiloya inince foto koyacağım

Arkadaslar ben 71 kiloyum su an
zayiflamayi o kadar cok.istiyorum ki ne olsa yapacam
amakararlarimi sabit tutamiyorum bi hafta diyet spir yapiyorum ama sonra birakiveriyorum

lutfen banada destek olun aglicam hirsimdan
beni arkadan itekleyecek birine ihtiyacim var:------(

Herkesin azmine hayran kaldım doğrusu,zaten her şey azimle başlıyor,malesef ben kendimi tutamıyorum insülin direncim de olduğundan şekerim düşünce direk çikolataya saldırıyorum. 4 yıl önce 78 kılodan 68 e düşmüştüm ama sonra geri aldım şuan 81 kiloyum 1 hafta önce 82,600 düm 1 haftada 1,600 verdim umarım böyle devam ettiebilirim,bir de hibiscus çayı içiorum o da yağ yakımını kolaylaştırıyor

çok çok tebrik ederim, güzelliğin ortaya çıkmış, ama sakın gaza gelip olmuşum yeter deme devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…