ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:
bu önceki halim
[/IMG][/IMG]
bu da şimdiki halim
[/IMG
çok iiii yaaa tebrik ederim 10 numarasın :):):)
arkadaşlar bende resim koydum fakat 95 kiloluk resmim yok
bende 35 kilo verdim yukardaki resim 78 diğeri ise 70 kiloluk halim 60 kiloya düştüm fakat 60 kiloda çok zayıf görünüyorum kimse 60 olduğumu inanmıyor 50 kilosun diyorlar spor yaptığımdan olacak herhalde 95 kilodayken koymak isterdim ama yok
hiç bir ilaç kullanmadım zayıflama ilaçlarına karşıyım mutlaka spor yapın yoksa 95 kilodayken 60 kiloya 3 ayda biraz zor inerdim mutlaka yürüyüş yapın ben her gün sabah ve akşam yürüyordum
slm kızlar,burdaki önce sonralara bakarak az iç geçirmedim,hedefime tam ulaşamasamda sanırım benimde foto paylaşma zamanım geldi
ilk resim 88 kg,ikincisi 67 kg
uzun zamandır kk dayım,cuma yarışmalarında yarıştım,bi şekilde 70 e kadar inip sonra verdiğimin 2 katını geri aldım,ilk defa bu sefer başardığımı düşünüyorum,1 seneden fazladır diyetteyim,ilk 10 kg mu diyetisyen eşliğinde verdim,sonra bi 6 ay bir ver iki al şeklinde devam ettim,sonrada ramazan bayramı sonrası dukana başladım,yılbaşı sonrası inş.güçlenedirme evresi(yani kilonu sabitleme) ne geçicem,sonrada koruma,hedefim 62-63 arasıinş.o kiloya indiğimdede paylaşırım resim
umarım birilerinize motive olur bu resimler,başlamayanlar hala düşünenler varsa hiç vakit kaybetmeden başlasın,tabi size en uygun beslenme tarzıylaşimdilik hoşçakalınn
Eki Görüntüle 884560
Ablacım mükemmel olmuşsun. Bambaşka iki farklı kişi var sanki resimlerde.slm kızlar,burdaki önce sonralara bakarak az iç geçirmedim,hedefime tam ulaşamasamda sanırım benimde foto paylaşma zamanım geldi
ilk resim 88 kg,ikincisi 67 kg
uzun zamandır kk dayım,cuma yarışmalarında yarıştım,bi şekilde 70 e kadar inip sonra verdiğimin 2 katını geri aldım,ilk defa bu sefer başardığımı düşünüyorum,1 seneden fazladır diyetteyim,ilk 10 kg mu diyetisyen eşliğinde verdim,sonra bi 6 ay bir ver iki al şeklinde devam ettim,sonrada ramazan bayramı sonrası dukana başladım,yılbaşı sonrası inş.güçlenedirme evresi(yani kilonu sabitleme) ne geçicem,sonrada koruma,hedefim 62-63 arasıinş.o kiloya indiğimdede paylaşırım resim
umarım birilerinize motive olur bu resimler,başlamayanlar hala düşünenler varsa hiç vakit kaybetmeden başlasın,tabi size en uygun beslenme tarzıylaşimdilik hoşçakalınn
Eki Görüntüle 884560
çokk güzell olmuşsun ablacımm böyle devam ettt süperr
Ablacım mükemmel olmuşsun. Bambaşka iki farklı kişi var sanki resimlerde.
çok teşekkür ederim fıstıklar
bu aralar çok fazla iltifat alıyorum,ve dediğiniz gibi herkes 7-8 yaş gençleştiğimi söylüyo
bu arada yarın 32 yaşına giricem,ve uzun zaman sonra ilk defa doğumgünümde normal kilomda olucam,bundan daha güzel bi hediye olamaz sanırım
Eki Görüntüle 860021
buda benim kilo verişim kızlarrr mezuniyet balom wardı ve bu görüntüdeydim sonra bi bakmışım bi taraflarım küçülmüşş ve elbisem daha çok yakışıyorrtek sorunum artık bacaklarımm basenlerimm onlar da biraz küçüldüler ama artık bacak egzersizleriyle onları da inceltmeye karar verdimm
Bu da ben
Geçen seneki fotografım orda 117 kiloydum. Boydan fotografım yok önceki halimle.. haliyle cok kilolu olunca insan utanıyor :$
Bunlar da şimdiki halim
(Burda göbegim cıkmamıs ceketim eğilince potluk yapmış)
Bu fotoğraflarda da 85-87 kilo arasındayım...
maşşşşşalllahhhh püü püüü püüü ne tarafa püülesem bilemedim şimdi
Bu da ben
Geçen seneki fotografım orda 117 kiloydum. Boydan fotografım yok önceki halimle.. haliyle cok kilolu olunca insan utanıyor :$
Bunlar da şimdiki halim
Bu fotoğraflarda da 85-87 kilo arasındayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?