• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende fena gaza geldim resimleri görünce.tüm fotolara bakamadım doğal olarak. bende yaklaşık17 gündür diyetteyim. 94.4 kilo idim. şimdi 88.0 kiloyum.inşallah daha da vereceğim azimliim :52:

$575173_10151771056003389_193176742_n.jpg $1394930_10151970762348389_1707683945_n.jpg buda benim arkdaşlar :21::21::21:

Son düzenleme:

harika görünüyorsun tebrik ederim. Ben de 18 kilo kadar verdim 5 ayda şuanda 54 kiloyum bişey sorcam diyetten sonra ben artık vermek istemiyorum ama 1-2 kilo daha verdim sen ne yaptın böyle bir sıkıntın oldu mu diyet sonrası nasıl bir yol izledin? bir de adet günlerim 5 günden 4 güne düştü çok spor yaptım günde 1.5 saat gibi sende de bu oldu mu kusura bakma çok sordum tekrardan tebrik ediyorum inanılmaz bir başarı:46:

bu sayfadaki paylaşımlar için çok teşekkürler. Ben de bunları okuyarak ve değişimleri görerek azimle diyete devam edeceğimmmm!

harika görünüyorsun tebrik ederim. Ben de 18 kilo kadar verdim 5 ayda şuanda 54 kiloyum bişey sorcam diyetten sonra ben artık vermek istemiyorum ama 1-2 kilo daha verdim sen ne yaptın böyle bir sıkıntın oldu mu diyet sonrası nasıl bir yol izledin? bir de adet günlerim 5 günden 4 güne düştü çok spor yaptım günde 1.5 saat gibi sende de bu oldu mu kusura bakma çok sordum tekrardan tebrik ediyorum inanılmaz bir başarı:46:[/eğer o ara normal hayattan farklı birşeyler yaşamışsanız ki bende öyle oldu üzüntü sıkıntı stress gibi vücud vermeye devam ediyo ama boşver dert etme..ben buara okadar çok yedimki 2 kiloda aldım bile onu vermeye çalışıyom :))adet günlerimde değişme olmadı iyiyim yane

bundan 5 sene once 59 kiloydum.boyum 1.74 suan 72 kiloyum nisanlim incecik beni sinir ediyo sen dogum yapinca 150 kilo olursun diyo ailesi de esra obez olur ilerde demis.cok agladim ..dikkat ediyorum hic doymadan kalkiyorum.bana da yazin beraber zayiflayalim nolur:(:43:

bundan 5 sene once 59 kiloydum.boyum 1.74 suan 72 kiloyum nisanlim incecik beni sinir ediyo sen dogum yapinca 150 kilo olursun diyo ailesi de esra obez olur ilerde demis.cok agladim ..dikkat ediyorum hic doymadan kalkiyorum.bana da yazin beraber zayiflayalim nolur:(:43:

ağlamana gerek yok canım şunu unutma kaç kilo olursan ol insanın sevdiği gözüne bir başka gelir yani nişnalın ve ailesinin lafları hiç hoşuma gitmedi..zayıflayacaksan kendin için yap bunu kim ne dedi için değil..hem senin 72 kilon en fazla seni balıketi hatun yapar maşallah boyun174 yani kendimden biliyorum ben 79 kiloyken bile şişko durmuyodum sadece balıketlidim okadar ..moralini yüksek tut bence profesyonel bir yardım alabilirsin

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

VALLAHİ HELAL OLSUN BÜYÜK BİR BAŞARI ÖNCELİKLE TEBRİK EDİYORUM SİZİ

VVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DARISI BAŞIMIZA DİYORUMMMMMM:16::16::16::16::16::16:

yanlız fotolarda bişi farkettim insan kilolu olunca hep siyahların içinde değilmi

ama zayıflayınca rengarenk herşeyi giyebiliyoruz

umarım bende o günleri sağlıkla görür ve sizin gibi çıtı pıtı olabilirim :31::31::31::31:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

VALLAHİ HELAL OLSUN BÜYÜK BİR BAŞARI ÖNCELİKLE TEBRİK EDİYORUM SİZİ

VVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DARISI BAŞIMIZA DİYORUMMMMMM:16::16::16::16::16::16:

yanlız fotolarda bişi farkettim insan kilolu olunca hep siyahların içinde değilmi

ama zayıflayınca rengarenk herşeyi giyebiliyoruz

umarım bende o günleri sağlıkla görür ve sizin gibi çıtı pıtı olabilirim :31::31::31::31:

kilolu olunca ne giydiğimin çokda bi önemi yoktu benim için nasılsa hoş durmuyordum farkındaydım..tekrar teşekkürler darısı başınıza:40::40::40:

slm kızlar,burdaki önce sonralara bakarak az iç geçirmedim,hedefime tam ulaşamasamda sanırım benimde foto paylaşma zamanım geldi

ilk resim 88 kg,ikincisi 67 kg :51::51:

uzun zamandır kk dayım,cuma yarışmalarında yarıştım,bi şekilde 70 e kadar inip sonra verdiğimin 2 katını geri aldım,ilk defa bu sefer başardığımı düşünüyorum,1 seneden fazladır diyetteyim,ilk 10 kg mu diyetisyen eşliğinde verdim,sonra bi 6 ay bir ver iki al şeklinde devam ettim,sonrada ramazan bayramı sonrası dukana başladım,yılbaşı sonrası inş.güçlenedirme evresi(yani kilonu sabitleme) ne geçicem,sonrada koruma,hedefim 62-63 arası :34::34:inş.o kiloya indiğimdede paylaşırım resim:23::23:

umarım birilerinize motive olur bu resimler,başlamayanlar hala düşünenler varsa hiç vakit kaybetmeden başlasın,tabi size en uygun beslenme tarzıyla:34::34:şimdilik hoşçakalınn:3::3:

Eki Görüntüle 884560

Bu iki kişi aynı mı inanılır gibi değil tebriklerrrrrrr....Bende zayıflamak istiyorum artık bıktım bu kiloları taşımaktan :43: Muhteşemsiniz darısı başımaa :/

canım merhaba çok zaman olmuş sen yazalı ama ben şimdi gezerken gördüm. Ben böyle şeylerden maalesef çok rahatsız oluyorum. Eşin olacak kişi seni üzecek şekilde fikirlerini söylememeli hele ailesi?? şimdi böyleyse evlenince mahvoldun. Böyle şeylere izin vermemelisin. bir kere boyuna göre kilon hiçte fil kilosu değil! anca balık eti olursun. Bu kadar insanların laf edeceği bir şey yok 100 kilo değilsin. insan kilo verir alır, sağlıklıdır sakatlanır hayatta ne olacağı belli olmaz. önemli olan seni her halinle beğenecek biriyle hayatını birleştirmen. bu kadar yorum yaptığım için kusura bakma. obez olur lafına çok sinirlendim açıkçası.

Boyum 1.70 kilom 90 ben bile filim demiyorum he zayiflicam o ayri :) benimde sozlum askerde ilk tanistigimizda 52 kilo idi ben zayiflamak yerine once onu sisirdim simdi 70 civari ve ben bu yazidan sonra sinir oldum zayiflicam diye mesaj attim istemiyorum dedi seninkine sole kirici oldugunu bilsin ciddi bir ilislim vardi sozlumden once sirf bana zayifla diyip duruyo diye bitirdim inan sana benim gibi yap demiyorum sakin ha :)) ama esinde ailesine cevapi versin seninle ayni yataga gircek olan o.filim deme gayet balik etlisin bence ama bi 10 kilo ver ki boyuna gore ideal herkes agzi acik kalsin. Esinede misilleme yap ruzgarli havadayken ayagina tas baglicam ucma diye de ve gul bakalim o erkek olarak incecik olmamayi nasil komplex yapiyo gor cok uzattim kusuruma bakma :)

6 ayda verdiginiz en cok kilo kac ya sozlum askerde o gelene kadar zayiflamak istiyorum o zayiflamami istemesede :) cevredeki mahalledekiler falan askimiza inanip artik yakisiyosunuz deselerde yakismadigimizi biliyorum komplexli degil hic olmadim hatta ozguven patlamasi var bende :) asiri kendimle barisigim ama artik yeter yarin hem spor hem diyete basliyorum vatana millete hayirli olsun :))

Back