Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 911972 Eki Görüntüle 911961 buda benim arkdaşlar
harika görünüyorsun tebrik ederim. Ben de 18 kilo kadar verdim 5 ayda şuanda 54 kiloyum bişey sorcam diyetten sonra ben artık vermek istemiyorum ama 1-2 kilo daha verdim sen ne yaptın böyle bir sıkıntın oldu mu diyet sonrası nasıl bir yol izledin? bir de adet günlerim 5 günden 4 güne düştü çok spor yaptım günde 1.5 saat gibi sende de bu oldu mu kusura bakma çok sordum tekrardan tebrik ediyorum inanılmaz bir başarı[/eğer o ara normal hayattan farklı birşeyler yaşamışsanız ki bende öyle oldu üzüntü sıkıntı stress gibi vücud vermeye devam ediyo ama boşver dert etme..ben buara okadar çok yedimki 2 kiloda aldım bile onu vermeye çalışıyom :))adet günlerimde değişme olmadı iyiyim yane
çok çok tebrik ederim, güzelliğin ortaya çıkmış, ama sakın gaza gelip olmuşum yeter deme devam
bundan 5 sene once 59 kiloydum.boyum 1.74 suan 72 kiloyum nisanlim incecik beni sinir ediyo sen dogum yapinca 150 kilo olursun diyo ailesi de esra obez olur ilerde demis.cok agladim ..dikkat ediyorum hic doymadan kalkiyorum.bana da yazin beraber zayiflayalim nolur
VALLAHİ HELAL OLSUN BÜYÜK BİR BAŞARI ÖNCELİKLE TEBRİK EDİYORUM SİZİ
VVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DARISI BAŞIMIZA DİYORUMMMMMM
yanlız fotolarda bişi farkettim insan kilolu olunca hep siyahların içinde değilmi
ama zayıflayınca rengarenk herşeyi giyebiliyoruz
umarım bende o günleri sağlıkla görür ve sizin gibi çıtı pıtı olabilirim
slm kızlar,burdaki önce sonralara bakarak az iç geçirmedim,hedefime tam ulaşamasamda sanırım benimde foto paylaşma zamanım geldi
ilk resim 88 kg,ikincisi 67 kg
uzun zamandır kk dayım,cuma yarışmalarında yarıştım,bi şekilde 70 e kadar inip sonra verdiğimin 2 katını geri aldım,ilk defa bu sefer başardığımı düşünüyorum,1 seneden fazladır diyetteyim,ilk 10 kg mu diyetisyen eşliğinde verdim,sonra bi 6 ay bir ver iki al şeklinde devam ettim,sonrada ramazan bayramı sonrası dukana başladım,yılbaşı sonrası inş.güçlenedirme evresi(yani kilonu sabitleme) ne geçicem,sonrada koruma,hedefim 62-63 arası inş.o kiloya indiğimdede paylaşırım resim
umarım birilerinize motive olur bu resimler,başlamayanlar hala düşünenler varsa hiç vakit kaybetmeden başlasın,tabi size en uygun beslenme tarzıylaşimdilik hoşçakalınn
Eki Görüntüle 884560
Eki Görüntüle 405123 Eki Görüntüle 405124 Eki Görüntüle 405125 Eki Görüntüle 405126
[ı]sanırım farkı şuan daha iyi anlayacaksınız.
Ilk iki fotoğraf geçen yıla ait. Diyete 85,5 kilo ile başladım. şuan 70.2 kiloyum.[/ı]
bundan 5 sene once 59 kiloydum.boyum 1.74 suan 72 kiloyum nisanlim incecik beni sinir ediyo sen dogum yapinca 150 kilo olursun diyo ailesi de esra obez olur ilerde demis.cok agladim ..dikkat ediyorum hic doymadan kalkiyorum.bana da yazin beraber zayiflayalim nolur
ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:
bu önceki halim
[/IMG][/IMG]
bu da şimdiki halim
[/IMG]
sevgilera.s.