• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Kızlarr:3:
Topiklere bakıyordum burayı gördüm tekrar.
Yeni kk ya üye olduğumda burdaki hatunların resmine bakıp iç geçirirdim.:31:
Ben niye kilo veremiyorum diye hayıflanırdım.
Sağolsunlar her yıldığımda resimlere bakarak motive oldum.
Şimdi borç ödeme vakti.:82:
22 yaşındayım bekarım. Haziran ayından beri yediklerime dikkat ediyorum.
86 kilodan 57 kiloya düştüm.:82:
Yapamıyorum, edemiyorum diye birşey yok.
Kendinize inanın sadece kızlar.
Resimlerimin nette kullanılmaması için yüzümü gizledim.:34:
Temmuzdan bu yana 70-79 topiğindeyim.
Size tavsiye tek başaramıyorsanız kesinlikle bir topiğe girip kaynaşmanız.
İnanın kilolar nasıl gidiyor siz bile şaşırıyorsunuz.:34:
Sağlıklı, mutlu günler hepimize.:119:

Eki Görüntüle 410532

Eki Görüntüle 410533

Eki Görüntüle 410536

Eki Görüntüle 410535

Eki Görüntüle 410534

Eki Görüntüle 410538

Eki Görüntüle 410537

Eki Görüntüle 410539

Eki Görüntüle 410540

Eki Görüntüle 410541

Eki Görüntüle 410545

Eki Görüntüle 410544

Eki Görüntüle 410543

Eki Görüntüle 410542

Eki Görüntüle 410547

Eki Görüntüle 410548

reimlerini yeni gördüm topik arkadaşım benim ya süpersin hakikaten acayip moral oluosun insana idolümsün ya hedefim senin kilona ulaşmak :16::16:

kızlar maşallah hepinize valla zayıflayınca ne giysen yakışıyor apaçık ortada. Şişmanken şunu giyeyim göbeğim kapansın şunu giyeyim popom da kapansın derken zaten şişmanız üstüne birde rüküş oluyoruz dur dur ben acıktıkça açıp bu fotolara bakayım :46:

Kızlaar tebrık ederım hepınızı, ben de acayıp gaza geldım yaa ben de zayıflayıp koycam fotograflarımıııı, bır an önce olsun ıstıyorum yaa çok motıve oldu bunlar gerçekten :52:

bi gün buraya gelip fotoğraflarımı paylaşıp hikayemden bahsedicem demiştim ve o gün bugündür. :15::64::62:
erkek arkadaşımın askere gitmesiyle bu giden kötü düzene dur demeye karar verdim ve çıtır bir gelin olmak için kolları sıvadım.
2-3 ayda 15 kilo kadar verdim ve kilomu koruyorum.:118:

Eki Görüntüle 790246 burda 75-73 kg civarıyım.

Eki Görüntüle 790247 burda 65 lere inmiştim sanırsam.

Eki Görüntüle 790248 59-60 fln olduğum ilk zamanlar.

Eki Görüntüle 790249 bu da şimdi 58lerdeyim.

Maşallah çok güzel vermişsiniz darısı bizim başımıza tebrik ediyorum:nazar::nazar:

kızlar bu nasıl bir başarıdır inanamadım ve gaza geldim bu saatte bindim kondisyon bisikletime açtım dizimi yaptım çayımı :)

size imreniyorum resmen yaa harikasınız.bende tutim ağzımı diyorum bi türlü yapamıyorum.8 aylık bebeğim var hala emiyo hemde baya emiyo.ve doğal olarak beni müthiş acıktırıyo.sürekli tatlı istiyorum kendimi frenleyemiyorum.nasıl yapıcam bilmem çok üzgünüm doğum kilolarımı çok zor veriyorum ve sanırım emzirdiğim süre içerisinde ben daha veremicem.:(((çünkü az yiyince sütüm olmuyo...ne yapıcam bilmiyorum...bunalıma girdim artık aklıma geldikçe ağlamalar tutuyo beni size baktıkça çok hırslanıyorum ama bebeğime de kıyamıyorum...

size imreniyorum resmen yaa harikasınız.bende tutim ağzımı diyorum bi türlü yapamıyorum.8 aylık bebeğim var hala emiyo hemde baya emiyo.ve doğal olarak beni müthiş acıktırıyo.sürekli tatlı istiyorum kendimi frenleyemiyorum.nasıl yapıcam bilmem çok üzgünüm doğum kilolarımı çok zor veriyorum ve sanırım emzirdiğim süre içerisinde ben daha veremicem.:(((çünkü az yiyince sütüm olmuyo...ne yapıcam bilmiyorum...bunalıma girdim artık aklıma geldikçe ağlamalar tutuyo beni size baktıkça çok hırslanıyorum ama bebeğime de kıyamıyorum...

bebeğine kıyma zaten canım.anne sütünün yerini hiç bir şey ASLA tutmaz.bende 2 tane büyütüyorum.aynı sıkıntıları yaşadım ve emzirme dönemi bitince; 8 ayda 17 kilo verdim,hiç de zorlanmadım.Emzirirken diyet mümkün değil.mankenlere falan bakma sen.bebişini kocaman öp benim için.mis gibi kokla.bebekliğinin ve emzirmenin tadını çıkar.ben oğluşlarımla yaşadığım emzirme dönemini çok özlüyorum bazen. öyle çabuk büyüyorlar ki, hiç anlamıyorsun.
zayıflama düşüncesini bebeğin en az 1,5 yaşına gelene kadar beyninden sil canım.
ANNE SÜTÜ CANDIR, KANDIR,MUCİZEDİR,RIZKDIR; KISACASI HERŞEYDİR ....

bebeğine kıyma zaten canım.anne sütünün yerini hiç bir şey ASLA tutmaz.bende 2 tane büyütüyorum.aynı sıkıntıları yaşadım ve emzirme dönemi bitince; 8 ayda 17 kilo verdim,hiç de zorlanmadım.Emzirirken diyet mümkün değil.mankenlere falan bakma sen.bebişini kocaman öp benim için.mis gibi kokla.bebekliğinin ve emzirmenin tadını çıkar.ben oğluşlarımla yaşadığım emzirme dönemini çok özlüyorum bazen. öyle çabuk büyüyorlar ki, hiç anlamıyorsun.
zayıflama düşüncesini bebeğin en az 1,5 yaşına gelene kadar beyninden sil canım.
ANNE SÜTÜ CANDIR, KANDIR,MUCİZEDİR,RIZKDIR; KISACASI HERŞEYDİR ....

hay allah razı olsun canım senden.içimi öle rahatlattın ki birin bunu bana söylemesine çok ihtiyacım vardı.oohhh diyorum.ewet çok haklısın.utandım kendimden şimdi.çok üzülüyorum bazen ama sonra aklıma geliyo bebeğime baktıkça içim yanıyo.teşekkür canım tekrar sağol içime su serptin.

şimdiki halim malesef bundan ibaret

$1384146_441687115943597_2067900092_n.jpg

slm kızlar dun dedıgım gıbı 5 30 da basladım spor yapmaya sabah 7 ye kadar yaptım.:8::8:
molalarda bitkı cayı ve 1,5 lt yanı 3 kucuk su ıctım.
sonra yoruldum forumda gezdım bırsuru yeri video ile zayıflayanları okudum.
tam uyucaktım dedidim açıp bir bakayım bakyım derken hosumada gıttı az deneyım sonra uyuyım
aa bı bakmısım 45 dk kada oyle ızlerken tepinmisim streçte sarmıstım su gibi olmusum cidden cok hosuma gıttı
gittim bide kendıme iğrenç bi karışım yaptım iki kaşık elma sirkesi 1 kaşık pekmez yarım limon suyu ve bı bardak sıcak su amanınn one iğrenç bişeydir oylee tiksine tiksine içtim yarısını,bıraz daha oyalandım sonra güzell bi kahvaltı ettik.az daha spor ve uyudum.
uyandım karatayda gordugum patates salatasını yaptım, ogle yemegı olarak onu yedım 3 5 kaşık.gıne gırdım nete baktım salsa çaça vs. dans videolarına 45 dk tepindim :8::8:hem bı yandanda aklıma yattı hem terlerım efor harcarım hemde dans ogrenırım fenamı yani sıkılana kadar yapayım bunuda denemedıgım ne kaldıkı sankı sızdede oyle degılmı :) yalnız şimdi canım hanımeller çekti yarımm neskafeye bandırıp yedım bı kactane o kadarda yasak olmaz demı ama sıkmanın manası yok :34:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 836791
Kizlar ben ilkdefa bu kadar kilo almistim 5. katta oturuyorduk nefesim daraliyordu resmen ter icinde kaliyordum sonra sirtim bogum bogum yag olmustu aralari terleyince kasiniyordu bogumlarin o derece yani birde boy fakiri oldugum icin boyum 1.58 fazla kiloyu direk belli ediyorum bir 5 kilo bile bende aacayip belli ediyo malesef iste buda benim tamamlanmamis basarim henuz bi 5 kilo daha var kirmizili nisan 2013 beyazli ekim 2013:36::36::36:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 836791
Kizlar ben ilkdefa bu kadar kilo almistim 5. katta oturuyorduk nefesim daraliyordu resmen ter icinde kaliyordum sonra sirtim bogum bogum yag olmustu aralari terleyince kasiniyordu bogumlarin o derece yani birde boy fakiri oldugum icin boyum 1.58 fazla kiloyu direk belli ediyorum bir 5 kilo bile bende aacayip belli ediyo malesef iste buda benim tamamlanmamis basarim henuz bi 5 kilo daha var kirmizili nisan 2013 beyazli ekim 2013:36::36::36:

bravo sana cok guzel vermıssın bide nasıl basardıgını yazsaydın :16: :)

$1377503_451952008250441_382275554_n.jpg son halim fark varmı arada ya hala tartılmadım

Eki Görüntüle 836791

vay vay vay süper hatunmuşsun sen yavv maaşallah biz hanımlar bukadar güzelken niye kendimize bunu yapıyoruz yaaa bende senin gibi olacağım çıtır anne aaa bu çocuk senin mi dedirteceğim:)

bu sefer kesin kararlıyım hedefime ulaşır ulaşmaz burada benim de fotoğrafım olacak :128::124::8:

Eki Görüntüle 836791

harikasııın :42: tebrikleer :24:

Back