• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
busecimmm merhaba tanıdın mı beni :) 9.takımda beraber yarışıyorduk emine vardı bir de :) 5-6 kilo fazlalığın var sanırım dukana mı başlayacaksın yine?

evet canım hatırladımm :)) yine başladım dukan a. güçledirmeyi ypmamıştım ondan geri aldım. güçlendirmeyi de yapcam bu kez. sende durumlar nasıl :)

evet canım hatırladımm :)) yine başladım dukan a. güçledirmeyi ypmamıştım ondan geri aldım. güçlendirmeyi de yapcam bu kez. sende durumlar nasıl :)

Acaba boyunuz kaç :) bir de 68 ile 48 kilo hallerinizdeki pantolon bedenleriniz kaçtı :) tebrik ederim sizi

Son düzenleme:
süper olmussuuuuuun.gercekten insanın inanası gelmiyor.ama insan isteyince başarıyormus demekki.bacakların bayagı incelmiş.spor destekli miydi diyetin yoksa sadece dukan mı bu kadar zayıflattı seni.paylaşır mısın

tabiki anlatayım

:55: sadece diyet değil. diyet ve spor. her gün bacak, popo, kol, karın hareketleriyle tüm vücudumu çalıştırdım. boş kaldığım her an ayakta bacak hareketleri yaptım son 2 ay boyunca. :)) jillian micheals 30 day shred yaptım 20 gün aralıksız. 3. level a geçemeden ayağım rahatsızlandı devam edemedim programa sonrasında. o çok şekle soktu vücudumu. ama 1,5 kg dambel la bile kollarım kas oldu. çok ağır bir cardio programı. kas olmaması için benim önerim dambell sız ya da küçük su şişesiyle yapın. yoksa pişman olursunuz :31:

tabiki anlatayım

:55: sadece diyet değil. diyet ve spor. her gün bacak, popo, kol, karın hareketleriyle tüm vücudumu çalıştırdım. boş kaldığım her an ayakta bacak hareketleri yaptım son 2 ay boyunca. :)) jillian micheals 30 day shred yaptım 20 gün aralıksız. 3. level a geçemeden ayağım rahatsızlandı devam edemedim programa sonrasında. o çok şekle soktu vücudumu. ama 1,5 kg dambel la bile kollarım kas oldu. çok ağır bir cardio programı. kas olmaması için benim önerim dambell sız ya da küçük su şişesiyle yapın. yoksa pişman olursunuz :31:

teşekkür ederim verdiğin bilgi için.
benim popom arkaya doğru yağlanıyor.yanlara doğru değil.bu yüzden pantolon veya eteklerin popoya gelen kısmı gerildiğinden 1 beden buyuk almam gerekiyor.bu da giysinin emanet gibi durmasına neden oluyor.yaptığın hareketler aynı zamanda bel de inceltir mi?reimlerinde belin kapalı incelip incelmediğini farkedemiyorum.

teşekkür ederim verdiğin bilgi için.
benim popom arkaya doğru yağlanıyor.yanlara doğru değil.bu yüzden pantolon veya eteklerin popoya gelen kısmı gerildiğinden 1 beden buyuk almam gerekiyor.bu da giysinin emanet gibi durmasına neden oluyor.yaptığın hareketler aynı zamanda bel de inceltir mi?reimlerinde belin kapalı incelip incelmediğini farkedemiyorum.

$IMG_1520.jpg

canım bunu senin için koyuyorum belim 60 cm di. acayip inceldi yani. bu fotoğrafta 53 kiloyum. düşün 48,4 tüm :31:

Eki Görüntüle 852929

canım bunu senin için koyuyorum belim 60 cm di. acayip inceldi yani. bu fotoğrafta 53 kiloyum. düşün 48,4 tüm :31:

gerçekten muhtesem bir görüntün olmus.53kg ile böyleysen gerisini düşünemiyorum.darıı bana inşaallah.
evliyim.eşimden zaman zaman acımasız eleştiriler aldığım oluyor.hatta ve hatta k.valideden bile gıyabımda koca g.tlü diye bahsettiğini biliyorum.kilo sözkonusu olduğunda direk popodan konu acılır.
ikinci doğumdan sonra da belim kalınlaştı.halbuki 2.hamileliğime kadar hep belim inceydi.:(

sevgili buseb spor önerini ve benim için zahmet edip eklemiş olduğun resmi dikkate alarak bir düzene girmeye kara verdim.teşekkür ederim desteğine...
:3:

gerçekten muhtesem bir görüntün olmus.53kg ile böyleysen gerisini düşünemiyorum.darıı bana inşaallah.
evliyim.eşimden zaman zaman acımasız eleştiriler aldığım oluyor.hatta ve hatta k.valideden bile gıyabımda koca g.tlü diye bahsettiğini biliyorum.kilo sözkonusu olduğunda direk popodan konu acılır.
ikinci doğumdan sonra da belim kalınlaştı.halbuki 2.hamileliğime kadar hep belim inceydi.:(

teşekkür ederim canım. benden de herkes koca g.tlü diye bahsederdi. özellikle annem beni sinir ederdi. kocam olsa kocam da sinir ederdi kesin ama bekarım. ooff k.validenin karışması çok çirkin ama gerçekten ona mı düşmüş. :20:

neyse. benim tavsiyem gizli gizli diyet yap. diyet dediğim sağlıklı beslen yemeklerin yağını azalt. ya da kendininkini pişirme esnasında ayır bir tabağa. kimseye de söyleme. gizliden de spor yap. cardio videoları var youtube da 30 dk lık onlardan birini seç. 3 gün yap 1 gün mola ver. eğer jullian michaels 30 day shred yapmak istersen dambell ların küçük 0,5 lt su şişesi olsun dahası olmasın kolun şişer kas yapar. bana ve bi arkadaşıma öyle oldu. çok da faydasını gördüm. basenim ve göbeğim gitmişti.

insan yeter ki istesin başaramayacağı şey yok. şöyle düşün 1 ay sonra 6-8 kg vermiş olabilirsin. bunu sporla desteklersen bu sana 3 bedene yakın incelmek demek. spor öyle güzel bir şey ki anlatamam :32:

bu arada isim nedir?

sevgili buseb spor önerini ve benim için zahmet edip eklemiş olduğun resmi dikkate alarak bir düzene girmeye kara verdim.teşekkür ederim desteğine...
:3:

senin adına çok sevindim canım...
rica ederim, her zaman :16:

walla hepinizi tebrik ederim aranıza yeni katıldım bende kilo vermek istiyorum şu an 92 kiloyum umarım 65 e düşerim 2 gündür diyetteyim
:56:

Tebrikler canım çok iyi olmuşsun merak ettiğim yüzünde herhangi bi çökme ya da küçülme oldu mu?
çok teşekkür ederim...yüzümde veya vücudumun başka bir yerinde çökme yaşamadım ben..(yüzüm küçüldü bu arada.gıdık falan gittiği için)sanırım kiloyu verirken sporda yaptığım için herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım..ocak ayında diyete başlamıştım nisan ayına kadar verdim ben bu kiloları.şimdide 52ye düşmeyi planlıyorum ama çok zor geliyodu taa ki bugüne kadar bugün yine başladım bakalım.hadi hayırlısı..şimdiden kolaylıklar diliyorum sizlere..

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim...yüzümde veya vücudumun başka bir yerinde çökme yaşamadım ben..(yüzüm küçüldü bu arada.gıdık falan gittiği için)sanırım kiloyu verirken sporda yaptığım için herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım..ocak ayında diyete başlamıştım nisan ayına kadar verdim ben bu kiloları.şimdide 52ye düşmeyi planlıyorum ama çok zor geliyodu taa ki bugüne kadar bugün yine başladım bakalım.hadi hayırlısı..şimdiden kolaylıklar diliyorum sizlere..

hımm 3 ay gibi bi sürede 10-11 kilo gayet sağlıklı bence de :) peki spor olarak ne yaptın? ben de geçen sene diyet ve sporla birlikte (spora çok fazla yüklenemesem de..) 2 ayda 5 kilo vermiştim fakat yanaklarım içe doğru çöktü bu yüzden soruyorum :(

tara0003fz4.jpg
75 kiloyum burda
resim2095yp3ab3.jpg
burdada 60 kiloyum

Boyum 1.68 2 ayda 10 kg verdim bu 10 kg verirken sabahları yürüyüşe çıkıyordum çıkmadığım 2 günse spora gidiordum alet çalışıordum yani bu ismeğin (istanbul belediyesinin açtığı ücretsiz spor salonu) salonlarına gidiyordum. Daha sonra 1 ay kadar 65 kiloda oldum yine aynı diyetle bu kez eve aldırdığım bisiklet ve koşu bandıyla spor yaparak 4 haftada 5 kilo verdim. Her yere yürüyerek gidiyorum okulum 12 katlıydı üşenmeden 12. kattaki dersim için yürüyerek çıkıyordum. Ve kendime hiç telorans tanımadım katı bir disiplin uyguladım ve ben disiplinden nefret ederim isteyince oluyor işte... Bide bence bu site motive edici arkadaşlar açısından mükemmel bence isterseniz olur

Öncelikle 2 ayda 10kg verdim 1 ay bu 10 kiloyu verdiğim halimle dolaştım 65 kiloda kaldım yani daha sonra tekrar düzenli sporla ve yeme düzeniyle 5 kilo daha verdim. Göğüslerim normalde benim çok büyük çok fazla belli olmasada gerçekten büyük halende öyle zayıflayınca onlarda küçüldü evet ama sarkmasına izin vermedim. Gittiğim spor salonunda damble kullandım ve soğuk suyla yıkadım onları ve bi sorun yok şuanda çok şükür. Diyet yaparken annemler bana yalvarıyordu ne olur ye diye bide en çok söylenilen amannn boşver bi dahamı dünyaya geleceksin ye işte herşeyden azıcık azıcık denildi hep. Ben hiç kimseyi dnlemedim. Hep istikrarlıydım bu kiloları atmak için bu şart. Baş koyduğunuz bu yolda inatçı olmalısınız... Yediğim şeyler ise sabahları beyaz peynir domates salatalık şekersiz çay 3 tane zeytin bu hiç değişmedi en fazla bi tabak karpuz yanında azıcık peynir yedim bu şekilde kahvaltı ettim. her öğün muhakkak 1 tane ince kepek ekmeği yedim muhakkak. Öğlenleri evde olan herhangi bir sebze yemeği,taze fasulye,bezlye ne bilim ıspanak ve herhangi bir çorba bi kase ve yine 1 dilim kepek ekmeği. Akşamlarıda salata yada meyve yiyordum. Şimdi akşamları çorba yiyorum öğlen sebze yemeği yada tavu vs işte.Spor! bu olmadan olmuyor. Haftada 2 kez spora gittim sebze yedim öğlen çorbayla akşamda salata yada meyve tabağı 2 ayda verdim

Ben SPORU şu şekilde yapıorum susam yağı,melisa yağı,biberiye yağı,portakal ve melisa yağlarını karıştırıyorum. Direk zayıflamasını istediğim bölgeye uyguluyorum sonra keseyle hafif kızartıcak biçimde masaj yapıorum cildin tahriş olmamasına dikkat etmeli. Daha sonra bildiğimiz çöp poşettini içine girebileceğim şekilde kestim kendimi iyice sarıyorum daha doğrusu yağı sürdüğüm bölgeye. Çöp poşetinin orda kalabilmesi,düşmemesi için bel korseleri var onlarla tutturuyorum. Sıkıca eşofmanlarımı giyiniyorum çünkü terlemek ve bu yağlar üzerimizdeyken ter atmak önemli.Daha sonra en az yarım saat ama 35-45 dk arası olsa ii olur spor yapıorum. 3 gündür dietteyim belimden 2 cm gitti 3 gündür bu sporu yapıorum yani. Önceden belim afedersiniz bir odun gibiydi ilk oyuntuları arkadaşlarım gördüğünde sevinçle çığlık atıp boynuma sarılmışlardı. Gerçekten müthiş bi duygu

yeterki sizde başarabilirsiniz. En sonunda geleceğiniz güzelliği hayal ederseniz o hayal adına yaptığınız diyetler sporlar daha keyifli gelir ... Asla üşenmeyin ve tüm tabuları yıkın..!

Yüzümden bile belli oluyor

dsc00514qr3.jpg
tara0001hp8zu2.jpg

canım bu çöp poşeti streç film gibi şeyler sarma zararlı olmuyormu yani önerir misin benim bacaklarım kalın ve sarmak istiyorum ama korkuyorum çünkü sağlıksız diyor herkes:18::18::18:

hımm 3 ay gibi bi sürede 10-11 kilo gayet sağlıklı bence de :) peki spor olarak ne yaptın? ben de geçen sene diyet ve sporla birlikte (spora çok fazla yüklenemesem de..) 2 ayda 5 kilo vermiştim fakat yanaklarım içe doğru çöktü bu yüzden soruyorum :(

günlük 1 saat mutlaka yürüyordum.(bazen 1 saatten fazla oluyordu ama hiç düşürmüyordum).evde youtube u açıp ender saraçla 3 haftada incelten 10 hareketle başlıyodum yine 1 saate eş değer olacak şekilde diğer hareketlerle sporumu tamamlıyordum..şimdi çok spor yapamıyorum hem doğudayız suan pek olanaklarımız yok spor yapmam için sadece lojmana ait spor salonu var ona gitmeyi düşünüyorum haftada 3 gün falan bakalım bu sefer nasıl olacak..(buarada eşimin arkadaşınında kalçası çöküyormuş yanlış diyet yaptığına bağlıyormuş adam)..

canım bu çöp poşeti streç film gibi şeyler sarma zararlı olmuyormu yani önerir misin benim bacaklarım kalın ve sarmak istiyorum ama korkuyorum çünkü sağlıksız diyor herkes:18::18::18:

evde spor yaparken bende bacaklarımı kollarımı ve göbeğimi streçliyordum müthiş derecede terletiyordu nefes alamaz duruma geliyorsun (ben spor yaparken kullanıyordum)çok zor oluyor ama bir kendin dene istersen..

evde spor yaparken bende bacaklarımı kollarımı ve göbeğimi streçliyordum müthiş derecede terletiyordu nefes alamaz duruma geliyorsun (ben spor yaparken kullanıyordum)çok zor oluyor ama bir kendin dene istersen..

korkuyorum ama kilo verebildinmi ve o sardığın yerlerde incelme oldumu vee vee kilonu tekrar aldın mı koruyomusun çünkü bu geçici bi yöntem olurmuş kilo verdiriyomuş ama hemen aldırıyomuş da

$page3.jpg

buda benim kilo verişim kızlarrr mezuniyet balom wardı ve bu görüntüdeydim sonra bi bakmışım bi taraflarım küçülmüşş ve elbisem daha çok yakışıyorr:1: tek sorunum artık bacaklarımm basenlerimm onlar da biraz küçüldüler ama artık bacak egzersizleriyle onları da inceltmeye karar verdimm :5:

Back