• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
55 günde 10 kilo verdim ve fark şu şekilde

$forum.jpg $forum1.jpg

Bu da ben

Geçen seneki fotografım orda 117 kiloydum. Boydan fotografım yok önceki halimle.. haliyle cok kilolu olunca insan utanıyor :$

vn2ug.jpg

Bunlar da şimdiki halim

1170813_10201446233214515_1872346556_n.jpg

1455887_10202043730231567_2053012481_n.jpg

(Burda göbegim cıkmamıs ceketim eğilince potluk yapmış)

960233_10202177756782147_1161869759_n.jpg

(Burda göbegim cıkmamıs ceketim eğilince potluk yapmış)

Bu fotoğraflarda da 85-87 kilo arasındayım...
tebrikler arkadaşım darısı başıma bende 115 kiloyum dün diyetisyen eşliğinde başladım umarım pes etmem artık sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi edinmem lazım :50:

tara0003fz4.jpg
75 kiloyum burda
resim2095yp3ab3.jpg
burdada 60 kiloyum

Boyum 1.68 2 ayda 10 kg verdim bu 10 kg verirken sabahları yürüyüşe çıkıyordum çıkmadığım 2 günse spora gidiordum alet çalışıordum yani bu ismeğin (istanbul belediyesinin açtığı ücretsiz spor salonu) salonlarına gidiyordum. Daha sonra 1 ay kadar 65 kiloda oldum yine aynı diyetle bu kez eve aldırdığım bisiklet ve koşu bandıyla spor yaparak 4 haftada 5 kilo verdim. Her yere yürüyerek gidiyorum okulum 12 katlıydı üşenmeden 12. kattaki dersim için yürüyerek çıkıyordum. Ve kendime hiç telorans tanımadım katı bir disiplin uyguladım ve ben disiplinden nefret ederim isteyince oluyor işte... Bide bence bu site motive edici arkadaşlar açısından mükemmel bence isterseniz olur

Öncelikle 2 ayda 10kg verdim 1 ay bu 10 kiloyu verdiğim halimle dolaştım 65 kiloda kaldım yani daha sonra tekrar düzenli sporla ve yeme düzeniyle 5 kilo daha verdim. Göğüslerim normalde benim çok büyük çok fazla belli olmasada gerçekten büyük halende öyle zayıflayınca onlarda küçüldü evet ama sarkmasına izin vermedim. Gittiğim spor salonunda damble kullandım ve soğuk suyla yıkadım onları ve bi sorun yok şuanda çok şükür. Diyet yaparken annemler bana yalvarıyordu ne olur ye diye bide en çok söylenilen amannn boşver bi dahamı dünyaya geleceksin ye işte herşeyden azıcık azıcık denildi hep. Ben hiç kimseyi dnlemedim. Hep istikrarlıydım bu kiloları atmak için bu şart. Baş koyduğunuz bu yolda inatçı olmalısınız... Yediğim şeyler ise sabahları beyaz peynir domates salatalık şekersiz çay 3 tane zeytin bu hiç değişmedi en fazla bi tabak karpuz yanında azıcık peynir yedim bu şekilde kahvaltı ettim. her öğün muhakkak 1 tane ince kepek ekmeği yedim muhakkak. Öğlenleri evde olan herhangi bir sebze yemeği,taze fasulye,bezlye ne bilim ıspanak ve herhangi bir çorba bi kase ve yine 1 dilim kepek ekmeği. Akşamlarıda salata yada meyve yiyordum. Şimdi akşamları çorba yiyorum öğlen sebze yemeği yada tavu vs işte.Spor! bu olmadan olmuyor. Haftada 2 kez spora gittim sebze yedim öğlen çorbayla akşamda salata yada meyve tabağı 2 ayda verdim

Ben SPORU şu şekilde yapıorum susam yağı,melisa yağı,biberiye yağı,portakal ve melisa yağlarını karıştırıyorum. Direk zayıflamasını istediğim bölgeye uyguluyorum sonra keseyle hafif kızartıcak biçimde masaj yapıorum cildin tahriş olmamasına dikkat etmeli. Daha sonra bildiğimiz çöp poşettini içine girebileceğim şekilde kestim kendimi iyice sarıyorum daha doğrusu yağı sürdüğüm bölgeye. Çöp poşetinin orda kalabilmesi,düşmemesi için bel korseleri var onlarla tutturuyorum. Sıkıca eşofmanlarımı giyiniyorum çünkü terlemek ve bu yağlar üzerimizdeyken ter atmak önemli.Daha sonra en az yarım saat ama 35-45 dk arası olsa ii olur spor yapıorum. 3 gündür dietteyim belimden 2 cm gitti 3 gündür bu sporu yapıorum yani. Önceden belim afedersiniz bir odun gibiydi ilk oyuntuları arkadaşlarım gördüğünde sevinçle çığlık atıp boynuma sarılmışlardı. Gerçekten müthiş bi duygu

yeterki sizde başarabilirsiniz. En sonunda geleceğiniz güzelliği hayal ederseniz o hayal adına yaptığınız diyetler sporlar daha keyifli gelir ... Asla üşenmeyin ve tüm tabuları yıkın..!

Yüzümden bile belli oluyor

dsc00514qr3.jpg
tara0001hp8zu2.jpg
ayy masallah:nazar:
ne kadar guzelmissin.
zayiflayinca muhtesem olmussun.:46:

boyum kisa oldugu icin 11 kilo cok farketti fotograflarinda biraz etkisi buyuk bence zayif gostermis biraz gobuusm var:)

Boyunuz kac acaba bende kısayim da baya 10 kilo vermek istiyorum motivasyonum oldunuz :)
Olsun o kadarcık sey onu da verirsiniz en kisa surede hem ben gobek gormuyoruum :)

Boyunuz kac acaba bende kısayim da baya 10 kilo vermek istiyorum motivasyonum oldunuz :)
Olsun o kadarcık sey onu da verirsiniz en kisa surede hem ben gobek gormuyoruum :)

Albumler bolumune bakarsan gobegimi gorursun hala kucucuk var neyse bugun kardolabimi bi soyle karistirdim yem in etmistim yazliklari yaza kadar denemiycektim kendimi tutamadim yazlik kutusunu actim hepsini denedim sevincten agliycaktim nerdeyse:) okadar yaniiii:) o mutlulugu sana anlatamam her denedigim cuk oturuyo daha sexy bacaklarim olmus ne biliyim iste hersey harika olmus eskiye gore (bazilarina gore simdiki kilom bile onlara fazla gelir)ama bana gercekten acayip fark etti.Neyse boyum 158 kilom 56.9 hedefim 53 veya 51 bilmiyorum duruma bagli ama tek bilidigim kilo bi genc kiza hic yakismiyomus yaaa:(

Back