• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hepinizi cok cok tebrik ediyorum süpersiniz.Darisi basima insallah bende ayin 23 ücünde basladim bir 17 kilo vermem lazim insallah verecegim hayatimda yaptigim ilk diyet .Esimle iddaya girdim kazanacagimmmmmmmmm
Simdiden incelmeyi fark ediyorlar hepsi belden gidiyor süperrrrrrr

kızlar hepinizi yürekten tebrik ederim.Sizleri böyle görünce ben de baya bir gaza geldim :) İnsanda kilo çok fark ediyor...Tekrar tebrik ederim...Darısı tüm kilo vermk isteyenlerin başınaaaa:1hug::1hug:

İlk foto 2 sene önce nişanımda çekildi.Hayatımın ne şişman dönemiydi.Hep zayıftım, ilk defa fast food alışkanlığından kilo aldım.Diğer foto ise bu yaz çekildi kızlar. 15 kilo fark var.1 yılda verdim ben ama 1 gramını geri almadım.Yavaş olsun, kalıcı olsun derim ben.Ama her gün 2 küçük parça da olsa bitter çikolatamı yedim, hala de yiyiyorum :) şekeri tamamen atmayın, vücudun ona da ihtiyacı var, hele de regl dönemlerinde.Artı spor yaptım,Pilates, olmadı en kötü yürüyüş.Bir dönem powerplate yaptım, imkanı olan gitsin derim,Sadecd 1 ay yaptım, çok zor ama acaip forma sokuyor.Bol bol beslenme kitabı okudum.Şimdi herkes bana soruyor ne yiyelim diye hoşuma gidiyor opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $DSC00622.jpg
    $DSC00622.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 193
  • $Kopyası Bardacık öncesi 06.07.09.jpg
    $Kopyası Bardacık öncesi 06.07.09.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 203
İlk foto 2 sene önce nişanımda çekildi.Hayatımın ne şişman dönemiydi.Hep zayıftım, ilk defa fast food alışkanlığından kilo aldım.Diğer foto ise bu yaz çekildi kızlar. 15 kilo fark var.1 yılda verdim ben ama 1 gramını geri almadım.Yavaş olsun, kalıcı olsun derim ben.Ama her gün 2 küçük parça da olsa bitter çikolatamı yedim, hala de yiyiyorum :) şekeri tamamen atmayın, vücudun ona da ihtiyacı var, hele de regl dönemlerinde.Artı spor yaptım,Pilates, olmadı en kötü yürüyüş.Bir dönem powerplate yaptım, imkanı olan gitsin derim,Sadecd 1 ay yaptım, çok zor ama acaip forma sokuyor.Bol bol beslenme kitabı okudum.Şimdi herkes bana soruyor ne yiyelim diye hoşuma gidiyor opuyorumnanaktan

Tebrikler çok güzel vermişsiniz kilolarınızı. Göbek bölgesi için yaptığınız özel bir şey var mıydı? Ben de 3 haftadır dikkat etmeye başladım yediklerime, ayrıca haftada 4 gün 45 dk yürüyüş yapıyorum. 2,5 kilo verdim benim de amacım yavaş vermek. Vermem gereken 7,5 kilom kaldı, ama sanki göbek kısmım hiç gitmeyecekmiş geliyor.

Tebrikler çok güzel vermişsiniz kilolarınızı. Göbek bölgesi için yaptığınız özel bir şey var mıydı? Ben de 3 haftadır dikkat etmeye başladım yediklerime, ayrıca haftada 4 gün 45 dk yürüyüş yapıyorum. 2,5 kilo verdim benim de amacım yavaş vermek. Vermem gereken 7,5 kilom kaldı, ama sanki göbek kısmım hiç gitmeyecekmiş geliyor.

Merhaba, teşekkür ederim.Göbek bölgesi en zoor giden bölge.Halen oturunca biraz göbeğim çıkıyor.Ben en başta mekik çekmekle başladım.İlk günler çok zordu, sonra yavaş yavaş sayıyı arttırdım.Daha sonra Pilatesin karın hareketlerini yapmaya başladım.Mesela '100' diye bir hareketi var pilatesin, sırtüstü yatıyorsunuz, iki bacağınızı dizlerinizi kırarak havaya kaldırıyorsunuz, sonra başınızı, boynunuzu ve kollarınızı kaldırıyorsunuz biraz.Çok dik olmuyor zaten.Böyle 100e kadar sayıyorsunuz.Karın kaslarınız güçleniyor.Yaptığım hareketler için bir link gönderiyorum.Bu siteye düzenli olarak video yükleniyor.
VIDEO: 12-Minute Pilates Abs Workout
Basit hareketlerle başlayın bir süre sonra hareketleri video olmadan bilerek yapmaya başlıyorsunuz.Koyun müziğinizi, karnınızı çalıştırırken keyif alın.Şİmdiden başarılar dilerim hihoyyyt
http://www.sparkpeople.com/resource/fitness_articles.asp?id=996

Arkadaşlar tek tek bütün yazan kişilerin mesaj alıntılarını yapmak zorunda kalmayayım lütfen uyarılarımı dikkate alınız bu başlığı sohbet ortamına çevirmeyiniz özelden veya profil mesajları ile sormak istediklerinizi sorunuz cevap alınız.. Lütfen...
Fotoğraf yorumları haricinde mesaj yazmayalım...

resimlerin hepsine baktım herkesi bir bir tebrik ediyorum..bende evlendikten sonra 5 kilo aldım şimdi 57 kiloyum..aslında herkes zayıfsın iyi böle diyor ama hayatım boyunca 51-52 olduktan sonra bu durumum hiç hoşuma gitmiyor aynaya bakınca özellikle karın bölgesi..eskiden otururken bir gram katlanma olmazdı..
Bu arada resimlerde dikkatimi çeken şey(gençlerin sadece) moda anlayışındaki değişiklik.kilo verildikten sonra herkes son trend kıyafetler giymeye başlamış bayıldım..Ben baya meraklıyım stil olayına ondan dikkatimi çekti :)))..tekrar tebrikler herkese.

Arkadaşlar bende anlatayım ben 8 günde 8 kilo verdim..sengözlerimebaksanab

Delimisin? öyle şey olurmu bu kadar kısa bi zamanda bu kadar çabuk kilo vermek diyeceksiniz,ama inanın ne şok diyet uyguladım ne zayıflama hapları içtim sağlığıma zararlı hiçbişey yapmadım.

sadece ben bunu yapacağım dedim.KK'de gördüğüm bir diyet listesini uyguladım kahvaltıda hep tereyağını ( becel normal tereyağı vs.) ekmeğe sürerdim,diyete başladığım an resmen yağ'a tövbe ettim.kötükedihüso Kızartmayı ağzıma sürmedim çayı şekersiz içtim şekersizliğe çok fazla dayanamadığımda bir küp şeker salıverdim içine.. yerimseniben
Çikolatasız hayatın anlamı yok gibi bir düşünceyi kafasına yerleştirmiş ben asla çikolata yemedim hatta şu Bar olanları bile.. şutarafagitti
Ekmeğimi kepek ekmeği olarak tükettim.
Ama soframdan ne yumurtamı ne peynirimi zeytinimi domatesimi salatalığımı hiç bişeyimi eksik etmedim.Yani gayet sağlıklı beslendim.Ayrıca ben omlet delisiyimdir illaki her kahvaltıda omlet yerim,onu da haşlanmış olarak yedim.
Spor için ekstra bir çaba sarf etmedim ama tabiki hareketliydim.Örneğin markete gitmek için hep bir bahane buluyordum hep sık sık bakkala çakkala gidiyordum çünkü düzenli yürüyüş yapmak zor geldi..ve amacıma ulaştım.. zemuszemus sengözlerimebaksanab

Karalılıkla "ıRADENıZ VE NEFSıNıZ ARASINDA BıR SAVAŞ VERıN VE HEP ıRADENıZıN YANINDA OLUN" sizde başarabilirsiniz hihoyyyt kaydirigubbakcemile5 yerimseniben

Kizlar harikasiniz tebrik ediyorum.. irade ve spor baska bisey bilmiyorum...
Bende egzersizler sayesinde 5 kilo verdim geriye 4kilom kaldi onuda vericegimden eminim..
spordan asla vazgecmeyin,simdilik kisa kesiyorum.. iki hafta snra bende fotomu eklicem..
ozaman detaylara girip motivasyon ihtiyaci olanlara destek olup benimde tuzum olsun isterim..

ya kızlar merak ediyorum kimsede sarkma olmuyo mu? spor yapsan bile çatlak olunca sarkma oluyo diye biliyorum huuuuf :(

ben hamileliğimde aldığım 40 kiloyu verince dahi sarkmadım canım.çünkü hemen spora başladım ve sporla zayıfladım.hala da devam ediyorum.sadece boşalan bazı yerlerde(ki bu benim karnım)deri fazlalıkları kalıyo.içi boş deri fazlalıkları.bunların da sporla gideceğini söylüyo hocam
azmettm başarıcam:lepi:
spor yaptığın sürece sarkmazsın canım
sevgiylea.s.

kızlar merhaba yeni katılıyorum aranıza bende bundan 3 sene öncesine kadar 58 kilo 1,67 boyunda ve iki çocuk annesi bir bayandım ama 3 yıldır çok hızlı kilo almaya başladım ve şimdi 75 kiloyum ve ne yaparsam yapayım iştahımın önüne geçemiyorum ve morelim çok bozuluyor her gören neye dönmüşsün ne oldu sana böyle diyor artık giydiğim hiç birşey yakışmıyor banada yeardım edin ne yapmalıyım kilo verebilmik için daha gencin yaaaaa şu yemek yeme fikrini nasıl atıcam :((((((

ZATEN ıNSANLAR ÇOK MERAKLI kilo almışsın demeye ben boyum 1,79 67 kiloydum benm için iiydi.87 kilo oldum sıkıntıdan ye ye dur . dediğin gibi insanlar yolda karsıdan geliyolar daha nasılsın demeye kalmıyo ayyyyyyyyyy nolmuşun sen yoksa çocuğunmu oldu diyen bile oldu.kimi gördüysem bende çok kilomla ilgilendiler.sanki ben bilmiyorum ne kadar kilo aldığımı söylüyolar.insan düşünür biraz.neyseki bu siteye ye olmuşum sizlerin sayesinde motivason oldum ve 4 ayda 10 kilo werdim şimdi bi 10 kilom daha kaldı inş onu wercem ama sarkma oldu bacak ve göbekte yatarken jimnastik yaoıyorum ama bakalım işe yarıcakmı:(

ZATEN İNSANLAR ÇOK MERAKLI kilo almışsın demeye ben boyum 1,79 67 kiloydum benm için iiydi.87 kilo oldum sıkıntıdan ye ye dur . dediğin gibi insanlar yolda karsıdan geliyolar daha nasılsın demeye kalmıyo ayyyyyyyyyy nolmuşun sen yoksa çocuğunmu oldu diyen bile oldu.kimi gördüysem bende çok kilomla ilgilendiler.sanki ben bilmiyorum ne kadar kilo aldığımı söylüyolar.insan düşünür biraz.neyseki bu siteye ye olmuşum sizlerin sayesinde motivason oldum ve 4 ayda 10 kilo werdim şimdi bi 10 kilom daha kaldı inş onu wercem ama sarkma oldu bacak ve göbekte yatarken jimnastik yaoıyorum ama bakalım işe yarıcakmı:(

Maalesef bazen ben dahil insanlara hemen kilo almış, kilo vermiş diyorum.İnsanları görünüşlerine göre yargılayan imaj hastası bir toplum olduk.Kilo aldığım dönemde insanların aa kilo almışsın, kilo verdikten sonra da aa çok zayıflamışsın demesinden çok sıkılıyordum.Kilo alınca da verince de aynı muhabbet.Nasılsın, hayatın nasıl gidiyor diye içten bir şekilde sormak yok.Ben kilo vermişsin diyenlere hııı evet deyip geçiştiriyordum artık.Sana da başarılar canım, yola devam et böyle opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım:1hug:.aynen dediğin gibi.inş değişir bu toplum ya çünkü bende sıkıldım senin gibi:çok üzgünüm:

nasıl veriyorsun ton..... diye bir yağ yakıcıdan bahsediyorlar aslında fena fikir değil yardımcı kullanak belki daha iyi motıve eder ya aç kalıyorum günlerce yemin ederim bir kilo bir veremiyorum çünkü sürekli oturuyorum masa maşında hiç hareket yok eve gidince çocukların dersleri yine hareket yok beyin yorgunluğu falan derken işte sana 75 kilo hikayesi

bende size bişey anlatıyım. çocukluk arkadaşımla en son 7-8 yaşlarımda görüşmüştüm. sonra 20 yaşımda gördüm bizi birbirimize tanıttılar tabi nerden hatırlıycaz. kız beni tanıyınca ilk dediği ayyy nasıl kilo almışsın oldu. e alıcam tabi 12-13 sene öncesi gibi 20-30 kilo olmuycam elbette ki. o zaman da inceciktim halbuki. aradan 13 sene geçmiş ilk dediği lafa bak. başka değişiklikler de oldu boyum uzadı mesela sen farkına varmadın mı dedim ben de

ben şimdi kilo almışsın diyenlere aldım evet kocam bana çok iyi bakıyor bende semirdim seninki sana bakamıyor demekki diyorum. gülüyorum onlar bozuluyor tavsiye ederim yani ben çok eğleniyorum

evlendikten sonra kilo alan ne kadar çok ... yakında evleniyorum eyvahedigeldismile
ya daha yeni zayıflamıştım :sinifsinif:

Back