Selam Kızlarr
Topiklere bakıyordum burayı gördüm tekrar.
Yeni kk ya üye olduğumda burdaki hatunların resmine bakıp iç geçirirdim.
Ben niye kilo veremiyorum diye hayıflanırdım.
Sağolsunlar her yıldığımda resimlere bakarak motive oldum.
Şimdi borç ödeme vakti.:82:
22 yaşındayım bekarım. Haziran ayından beri yediklerime dikkat ediyorum.
86 kilodan 57 kiloya düştüm.:82:
Yapamıyorum, edemiyorum diye birşey yok.
Kendinize inanın sadece kızlar.
Resimlerimin nette kullanılmaması için yüzümü gizledim.
Temmuzdan bu yana 70-79 topiğindeyim.
Size tavsiye tek başaramıyorsanız kesinlikle bir topiğe girip kaynaşmanız.
İnanın kilolar nasıl gidiyor siz bile şaşırıyorsunuz.
Sağlıklı, mutlu günler hepimize.:119:
Eki Görüntüle 410532
Eki Görüntüle 410533
Eki Görüntüle 410536
Eki Görüntüle 410535
Eki Görüntüle 410534
Eki Görüntüle 410538
Eki Görüntüle 410537
Eki Görüntüle 410539
Eki Görüntüle 410540
Eki Görüntüle 410541
Eki Görüntüle 410545
Eki Görüntüle 410544
Eki Görüntüle 410543
Eki Görüntüle 410542
Eki Görüntüle 410547
Eki Görüntüle 410548
Maşallah çok güzel vermişsiniz darısı bizim başımıza tebrik ediyorum
bi gün buraya gelip fotoğraflarımı paylaşıp hikayemden bahsedicem demiştim ve o gün bugündür.
erkek arkadaşımın askere gitmesiyle bu giden kötü düzene dur demeye karar verdim ve çıtır bir gelin olmak için kolları sıvadım.
2-3 ayda 15 kilo kadar verdim ve kilomu koruyorum.:118:
Eki Görüntüle 790246 burda 75-73 kg civarıyım.
Eki Görüntüle 790247 burda 65 lere inmiştim sanırsam.
Eki Görüntüle 790248 59-60 fln olduğum ilk zamanlar.
Eki Görüntüle 790249 bu da şimdi 58lerdeyim.
Eki Görüntüle 743610
bu da benım zayıflamış halım
size imreniyorum resmen yaa harikasınız.bende tutim ağzımı diyorum bi türlü yapamıyorum.8 aylık bebeğim var hala emiyo hemde baya emiyo.ve doğal olarak beni müthiş acıktırıyo.sürekli tatlı istiyorum kendimi frenleyemiyorum.nasıl yapıcam bilmem çok üzgünüm doğum kilolarımı çok zor veriyorum ve sanırım emzirdiğim süre içerisinde ben daha veremicem.((çünkü az yiyince sütüm olmuyo...ne yapıcam bilmiyorum...bunalıma girdim artık aklıma geldikçe ağlamalar tutuyo beni size baktıkça çok hırslanıyorum ama bebeğime de kıyamıyorum...
bebeğine kıyma zaten canım.anne sütünün yerini hiç bir şey ASLA tutmaz.bende 2 tane büyütüyorum.aynı sıkıntıları yaşadım ve emzirme dönemi bitince; 8 ayda 17 kilo verdim,hiç de zorlanmadım.Emzirirken diyet mümkün değil.mankenlere falan bakma sen.bebişini kocaman öp benim için.mis gibi kokla.bebekliğinin ve emzirmenin tadını çıkar.ben oğluşlarımla yaşadığım emzirme dönemini çok özlüyorum bazen. öyle çabuk büyüyorlar ki, hiç anlamıyorsun.
zayıflama düşüncesini bebeğin en az 1,5 yaşına gelene kadar beyninden sil canım.
ANNE SÜTÜ CANDIR, KANDIR,MUCİZEDİR,RIZKDIR; KISACASI HERŞEYDİR ....
Eki Görüntüle 836791
Kizlar ben ilkdefa bu kadar kilo almistim 5. katta oturuyorduk nefesim daraliyordu resmen ter icinde kaliyordum sonra sirtim bogum bogum yag olmustu aralari terleyince kasiniyordu bogumlarin o derece yani birde boy fakiri oldugum icin boyum 1.58 fazla kiloyu direk belli ediyorum bir 5 kilo bile bende aacayip belli ediyo malesef iste buda benim tamamlanmamis basarim henuz bi 5 kilo daha var kirmizili nisan 2013 beyazli ekim 2013
Eki Görüntüle 836791
Kizlar ben ilkdefa bu kadar kilo almistim 5. katta oturuyorduk nefesim daraliyordu resmen ter icinde kaliyordum sonra sirtim bogum bogum yag olmustu aralari terleyince kasiniyordu bogumlarin o derece yani birde boy fakiri oldugum icin boyum 1.58 fazla kiloyu direk belli ediyorum bir 5 kilo bile bende aacayip belli ediyo malesef iste buda benim tamamlanmamis basarim henuz bi 5 kilo daha var kirmizili nisan 2013 beyazli ekim 2013
Eki Görüntüle 836791
Eki Görüntüle 845833
7 ayda bu hale gelmiştim ama şuan 6 kg fazlam var kızlar. diyete başladım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?