Harikasin masaallah cokguzel vermissin kilolarini
inş. hedefime 10 kilo kaldı bende yüklerim foto
Sen hedefe ulaşmıştın sanki Özlem noldu yeniden mi kilo aldın?
önceki hedefim 60 dı ulaştım şimdiki hedefim 50kg boyum 1,60cm oldugu için ideal kilom 50.. şimdi ki hedefim 50kg olmak.. 57 -60 arası oynuyor bi konsantre olsam 1 ayda halledicem de konsantre olamıyorum
1 ayda 10 kghelal
Harika ya iradene hakikaten hayran kaldım. Yaşım 24 ve 84 kiloyum. Bu kilolarım yüzünden içim çürüdü ve asla resimlerde gülemedim. Keşke senin kadar iradeli olabilsem...
daha önceki sayfalarda fotom vardı ama bi tane daha ekliyim dedim kızlar :)
ilki 112 kg, ikincisi 83 :)
Eki Görüntüle 752130 Eki Görüntüle 752131 Eki Görüntüle 752132
her ay esnek davranarak 5 kilo vermiştim kilo vermek almaktan daha kolay.. benki doymak bilmez sadece şişen biriyimdir oda iki tur atar yine yerim ama ...haftanın 5 günü diyet yapıp diyer günler esnek davranırım rahat kilo verdim ama stresli oldu yemessen gidiyor ..kurallara uymak şart yapıyorum olmuyor diye bişey yok.. 10 gündede verilir. şok olur kalıcılıgı olmaz ama verilmez denilemezz...
açıkçası hayatımda baya verip aldım. ünv 1. sınıfın sonunda 96 yı gördüm 3 ayda 78 e düştüm. 2 de tekrar 85 e çıktım. o yılın sonunda tekrar 80 e düştüm. derken 3 yıl sonra tekrar 88 i gördüm. en son yine rejim derken 4 5 ay sonra 68 e indim ama 1 yıl sonra yine 85 im. sonuç olarak çemberde dönüyorum.
Eki Görüntüle 743610
bu da benım zayıflamış halım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?