Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
darısı başıma inşallah bende birgün böyle fotomu paylaşmak istiyorumm Rabbim umudumu kırdırmasın inşallah

Maşallah buradaki arkadaşlara diyorum ve sizleri gerçekten ayakta alkışlıyorum.

Ne kadar kilo veren arkadaşlar var nasıl bu kadar farkediyor zayıf ve kilolu haller.Ben zor vereceğim gibi görünüyor ama tekrar diyorum ya azmin elinden ne kurtulmuş

darısı benim gibi diyet yapıp zayıflamak isteyenlerin başınaaa

Bende hep buraya fotoğraflarımı koyacağım günü hayal ettim.
Mart 2013te başladım kilo verdim bazen bıraktım aldım verdim gibi şeyler oldu.
Ben başladığımda 68 kiloydum şuan 57 kiloyum.
Birazdan paylaşacağım fotoğraf 64 kilo halim çünkü 68ken hiç fotoğraf çekilmiyodum.
öyle bariz bi kilo vermediğim için bariz bi fark olmayabilir. Ama hedefim 50 kilo. 50kilo olunca yine fotoğraf atıcam. :)

Sen hedefe ulaşmıştın sanki Özlem noldu yeniden mi kilo aldın?

önceki hedefim 60 dı ulaştım şimdiki hedefim 50kg boyum 1,60cm oldugu için ideal kilom 50.. şimdi ki hedefim 50kg olmak.. 57 -60 arası oynuyor bi konsantre olsam 1 ayda halledicem de konsantre olamıyorum

Harika ya iradene hakikaten hayran kaldım. Yaşım 24 ve 84 kiloyum. Bu kilolarım yüzünden içim çürüdü ve asla resimlerde gülemedim. Keşke senin kadar iradeli olabilsem...

Son düzenleme:
1 ayda 10 kg helal

her ay esnek davranarak 5 kilo vermiştim kilo vermek almaktan daha kolay.. benki doymak bilmez sadece şişen biriyimdir oda iki tur atar yine yerim ama ...haftanın 5 günü diyet yapıp diyer günler esnek davranırım rahat kilo verdim ama stresli oldu yemessen gidiyor ..kurallara uymak şart yapıyorum olmuyor diye bişey yok.. 10 gündede verilir. şok olur kalıcılıgı olmaz ama verilmez denilemezz...

Harika ya iradene hakikaten hayran kaldım. Yaşım 24 ve 84 kiloyum. Bu kilolarım yüzünden içim çürüdü ve asla resimlerde gülemedim. Keşke senin kadar iradeli olabilsem...

65 ile hamile kaldım,91 ile bebeğimi dogurdum,40ım çıkana kadar 80 oldum ,sütüm olsun diye yedim ama aralarda 1 saat yürüdüm baktım ne süt oluyor ne kilo gidiyor kilolar kalıyor hatta 81 olmaya başlayınca bebeğim 4 aylıkken diyet ve sporla buranın destegiyle her ay 5 kilo verdim bu süreç kışındı ve ben yaza forma girmiştim 60 kilo olmuştum beni görenler tanımıyordu veya çok şaşırıyordu şimdi 57 -60 arasıyımdır spor yaparım toplasan 30dk... haftanın 1 günü diyet diyer günü istediğimi abartmadan yerim 1 senedirde koruyorum fizigim harika genelde meyve agırlıklı besleniyorum resmen vucudum yenilendi saçlarım cildim ışıl ışıl
yemek yemekten zevk alma ve kendine güvenmiyorsan yemeklerin tadına bile bakma senin tabagında yeşillik ve hayvansal ürünler olsun ...bol su iç ve dizileri salonunda yürüyüş yaparak izle ..bunun için büyük bi salonada ihtiyacın yok 4 adımda bi sağ bi sol kendimce yürüyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim

açıkçası hayatımda baya verip aldım. ünv 1. sınıfın sonunda 96 yı gördüm 3 ayda 78 e düştüm. 2 de tekrar 85 e çıktım. o yılın sonunda tekrar 80 e düştüm. derken 3 yıl sonra tekrar 88 i gördüm. en son yine rejim derken 4 5 ay sonra 68 e indim ama 1 yıl sonra yine 85 im. sonuç olarak çemberde dönüyorum.

68 diyosun vermek mümkünmüş demekki bırakma kendini yemek le alakalı tüm hobi ve alışkanlıklarını bi kenara bırak yemek yemek için yaşama yaşamak için ye az ye ama gezmekten kendine alışveriş yapmaktan zervk al vucudunu düşün zaman geçiyor ömür bitiyor neden ideal olan kilonda olmayasın yaşın geçiyor şimdi başlasan 4 ay gibi bi hedef tuttursan 4 ay sonrası herşey istediğin gibi olabilir

Kilo veren herkezi tebrikk ediyorum.. insan resimleri gorunce gercekten azimleniyor ve basarabilecegi kanaatina variyor ..
Bende ilk hamileligimde 75le hamile kalip 89la doguma gittim ve bir ay sonra 79a dustum ve dahada veremedim adeta yapisti kilolar uzerime gitmedi ve ikinci hamileligime 81le baslayip 85le doguma girdim ve 24gun oldu dogum yapali ve ben suan 74.5gormus durumdayim :)) hamile kaldigim kiloyu verdim arti dahada verdim :) yeni dogum yapanlara tavsiyem bol su icin bol emzirin ve 7 8 den sonra aksam birseyler yemeyin.. ben kendi huyumu biliyorum bana aburcubur aldiriyor onu kestigim an veriyorum ve bu hamileligimdede aburcubur yemedigimden 4kilo aldim ve 11kilo verdim dogumdan sonrada.. insallah hedefim simdilik 65i gormek 10kilo daha versem bana yeter fazla vermede gozum yok 60lari goreyim yeter bana :))

inşAllah bende bi gün başarı hikayemi yazcam şuan 3.7kg verdiğim için bişey belli olmuyor sabır sabııırr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…