• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harika görünüyorsun, ben 15 kilo verdim ve tıkandım kaldım neler yaptığından bahsedebilir misin? bir de yaşın boyun ve kilon kaç ayyyy çok sordum kusuruma bakma nolurrrrr:17:[/QUOTE]

cok tesekkurler yasim 21 boyum 158 kilom su an 58.5 neler yaptigima gelince yaklasik 3 aydir menumu azalttim gunde 2 ogun beslendim(bence saglisi bu) normalde hic kahve iscemken aciktigim zaman bu sure zarfinda kahve ictim gunde 2 fincan okulum biraz uzak haftada 3 kezdi okulum yuruyerek gittim bunlar ama herrrrrrrrrr seyi yedim baklava makarna hersey:49::49:

bu 2 öğün beslenmede var bir hikmet bu forumda bir arkadaş daha 2 öğün beslenerek kilo vermişti denemek lazım.peki ekmek yedinmi acaba?benimde boyum sana yakın kilo vermem lazım.

harika görünüyorsun, ben 15 kilo verdim ve tıkandım kaldım neler yaptığından bahsedebilir misin? bir de yaşın boyun ve kilon kaç ayyyy çok sordum kusuruma bakma nolurrrrr:17:

cok tesekkurler yasim 21 boyum 158 kilom su an 58.5 neler yaptigima gelince yaklasik 3 aydir menumu azalttim gunde 2 ogun beslendim(bence saglisi bu) normalde hic kahve iscemken aciktigim zaman bu sure zarfinda kahve ictim gunde 2 fincan okulum biraz uzak haftada 3 kezdi okulum yuruyerek gittim bunlar ama herrrrrrrrrr seyi yedim baklava makarna hersey:49::49:[/QUOTE]

ya ben yeni katıldım aranıza.yaşım 33 boyum 1.58 diyete başladığımda 84.600 gr dım.şuan 79.600 gr ım ve yaklaşık 2 haftadır aynı tartıya nezaman çıksam 100 gr farkediyo sadece yaz üstü ya altı ndn klo vermem durdu aceba.sizin başarınızı inanın kıskandım ve tebrik ediyorum..bana kilo vermemi tekrardan aktif hale getiricek önerileriniz mutlaka vardır sizden sabırsızlıkla cvp bekliyorum..

Buda benim ikibucuk aylik zayiflama ve skilasma fotolarim ilk fotoda 61.5 kg nisan ayinin basi 2.fotoda haziran ortasi 52.5kg boyum 161 cm herkese kolay gelsin hanimlar :)

anhelikas göbek sorunum var ne önerirsin ne yaptın anlatırmısın şu an senin ilk halin gibiyim

cok tesekkurler yasim 21 boyum 158 kilom su an 58.5 neler yaptigima gelince yaklasik 3 aydir menumu azalttim gunde 2 ogun beslendim(bence saglisi bu) normalde hic kahve iscemken aciktigim zaman bu sure zarfinda kahve ictim gunde 2 fincan okulum biraz uzak haftada 3 kezdi okulum yuruyerek gittim bunlar ama herrrrrrrrrr seyi yedim baklava makarna hersey:49::49:

ya ben yeni katıldım aranıza.yaşım 33 boyum 1.58 diyete başladığımda 84.600 gr dım.şuan 79.600 gr ım ve yaklaşık 2 haftadır aynı tartıya nezaman çıksam 100 gr farkediyo sadece yaz üstü ya altı ndn klo vermem durdu aceba.sizin başarınızı inanın kıskandım ve tebrik ediyorum..bana kilo vermemi tekrardan aktif hale getiricek önerileriniz mutlaka vardır sizden sabırsızlıkla cvp bekliyorum..[/QUOTE]

cnm her diyette bir süre sonra kilo vermen durur önemli olan bu dönemde sabırlı olman ve diyeti bırakmaman yine kilo vermeye başlarsın. ancak bu dönemde istersen bir atak diyeti uygulayabilirsin. internetten atak diyeti bakabilirsin. bu diyetler genelde 3 günlük veya 5 günlük olur. istersen bir 3 gün protein diyeti yapabilirsin. sadece et ve süt ürünleriyle besleneceksin meyve sebze bile yok bu diyette. 3 gün sonunda normal diyetine dönersin bu 3 gün içinde de 1-2 kilo verirsin zaten. sen sabırlı ol ve diyetini bırakma.

ya ben yeni katıldım aranıza.yaşım 33 boyum 1.58 diyete başladığımda 84.600 gr dım.şuan 79.600 gr ım ve yaklaşık 2 haftadır aynı tartıya nezaman çıksam 100 gr farkediyo sadece yaz üstü ya altı ndn klo vermem durdu aceba.sizin başarınızı inanın kıskandım ve tebrik ediyorum..bana kilo vermemi tekrardan aktif hale getiricek önerileriniz mutlaka vardır sizden sabırsızlıkla cvp bekliyorum..

cnm her diyette bir süre sonra kilo vermen durur önemli olan bu dönemde sabırlı olman ve diyeti bırakmaman yine kilo vermeye başlarsın. ancak bu dönemde istersen bir atak diyeti uygulayabilirsin. internetten atak diyeti bakabilirsin. bu diyetler genelde 3 günlük veya 5 günlük olur. istersen bir 3 gün protein diyeti yapabilirsin. sadece et ve süt ürünleriyle besleneceksin meyve sebze bile yok bu diyette. 3 gün sonunda normal diyetine dönersin bu 3 gün içinde de 1-2 kilo verirsin zaten. sen sabırlı ol ve diyetini bırakma.[/QUOTE]

bu ne ya mesajlar karışmış.iremfeyzanın mesajı benim mesajım benim mesajım iremfeyzanın mesajı olmuş

Merhaba hanımlar,
2 gündür sürekli bu başlıktayım gözlerim bozuldu vallahi :)
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, azminizi ve iradenizi alkışlıyorum :46:
Motive olmak evet çok önemli ama bu başlık beni çok sıkıntıya soktu :37: Millet 40-50 kilo vermiş vereceğim 6 kilo beceremedim :47:
30 yaşındayım 60 kiloyum boyum 1.59 o yüzden çok kilolu görünüyorum. kilodan ziyade selülitli ve yağlıyım çıplakken aynaya bakamıyorum :43:
Kollarımda bile selülit var.
Çok yoğun çalışıyordum 1 yıldır çalışmıyorum bu sürede şiştim tabi. Ekmeği keseli çok oldu, çikolata hiç sevmem zaten, 2 aydır yürüyorum ama hiç bir fark yok bu da motivasyonumu çok bozuyor.
sanırım ne yaparsam yapayım akşam yemeği saati yüzünden zayıflayamayacağım. Eşim geç geliyor en erken 20de yiyoruz yemeğimizi.
Nasıl zayıflayacağım ben. Çocuk yapmaktan korkuyorum zayıflamadan, yoksa hiç veremem heralde :14:

Merhaba hanımlar,
2 gündür sürekli bu başlıktayım gözlerim bozuldu vallahi :)
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum, azminizi ve iradenizi alkışlıyorum :46:
Motive olmak evet çok önemli ama bu başlık beni çok sıkıntıya soktu :37: Millet 40-50 kilo vermiş vereceğim 6 kilo beceremedim :47:
30 yaşındayım 60 kiloyum boyum 1.59 o yüzden çok kilolu görünüyorum. kilodan ziyade selülitli ve yağlıyım çıplakken aynaya bakamıyorum :43:
Kollarımda bile selülit var.
Çok yoğun çalışıyordum 1 yıldır çalışmıyorum bu sürede şiştim tabi. Ekmeği keseli çok oldu, çikolata hiç sevmem zaten, 2 aydır yürüyorum ama hiç bir fark yok bu da motivasyonumu çok bozuyor.
sanırım ne yaparsam yapayım akşam yemeği saati yüzünden zayıflayamayacağım. Eşim geç geliyor en erken 20de yiyoruz yemeğimizi.
Nasıl zayıflayacağım ben. Çocuk yapmaktan korkuyorum zayıflamadan, yoksa hiç veremem heralde :14:

Aynen senin gibiydim canım. 85,5 kilodan 61,8 kiloya indim. Sonra hamile kaldım şuan 68,5 kiloyum ve bu kez hedefim 55, boyum 172. Yaklaşık üç gün başarı hikayelerini okudum ve burdaki fotoğrafları inceledim, hayatım boyunca hiç bir yerden satın bile alamayacağım kadar büyük bir motivasyon kazandım. Aşağıdaki linki incele istersen. Eğer yarışmaya katılmak istersen cuma yarışmalarına katılmak isteyenler bölümüne yazarsın. Ama unutma ben ve diğerleri yapabildiyse eğer sende yapabilirsin. :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari-f236/

Son düzenleme:
Aynen senin gibiydim canım. 85,5 kilodan 61,8 kiloya indim. Sonra hamile kaldım şuan 68,5 kiloyum ve bu kez hedefim 55, boyum 172. Yaklaşık üç gün başarı hikayelerini okudum ve burdaki fotoğrafları inceledim, hayatım boyunca hiç bir yerden satın bile alamayacağım kadar büyük bir motivasyon kazandım. Aşağıdaki linki incele istersen. Eğer yarışmaya katılmak istersen cuma yarışmalarına katılmak isteyenler bölümüne yazarsın. Ama unutma ben ve diğerleri yapabildiyse eğer sende yapabilirsin. :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari-f236/

Desteğin için teşekkür ederim :34:
Ben bir süre daha buralarda takılayım, yeme alışkanlığımı değiştirmem gerek. Bütün gün neredeyse hiç bir şey yemeyip(tek başıma canım istemiyor) akşam yemeği yiyorum, yanlışım bu. Bir de eşim sağlıklı şeyleri hiç sevmiyor tam bir aburcubur delisi,işim zor yani.
Kendimi hazır hissedince katılırım inşallah yarışmaya.

süpersin ya tebrik ederim peki nasıl verdn ?:16:[/

rejim yapmadım sağlıklı olanları yedim sağlıksız ları yemedim akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum meyve dışında spor salonunda çok çalıştım yürüdüm ayrıca ben bunları hala uyguluyorum bu artık benim yaşam tarzım eskiden mayo bile giyemezken şimdi en yeni mayokinilerini giyiyorum üstelik yer yerim inceldi ayrıca bacaklarınızdaki fazlalıkları banyoda kızartana kadar keseleyin ve soğuk su tutun faydasını göreceksiniz boyumda 1 59

Son düzenleme:
Back