Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1.59 canım çok uzun değil ama bana yetiyor memnunum

boyunuz güzel de şey için sordum, diğer topikte 55'e düştüm demiştiniz. ben de 55 kiloyum ama çok daha zayıf duruyorum. kilolarımız farklı yerlerde toplanmış heralde diye düşünürken belki siz daha kısasınızdır dedim. çok fark yokmuş gerçi aramızda. belki kas kemik yapısındandır. :) ama çok güzel zayıflamışsınız. :)

canım benim üst tarafımda toplanıyor yani göğüs kısmımda göğüsüm 90 nın büyük bedeni

bolca yemek programı görüyorum 3 öğün olarak. ben 3 öğün yiyerek 4-5 kilo aldım. sonra tekrar öğünü 2ye düşürerek tıkır tıkır geri verdim. ben ek öğünlerin kilo aldırdığını düşünüyorum. akşam yemeklerinde çok çeşit olması ve büyük porsiyonlar ve yemeğin suyuna ekmeği bandırıp bandırıp yemek de çok tehlikeli :) abur cubur tehlikeli. kahvaltılarım dolu dolu olurdu büyük servis tabağına sığmazdı, 13 15 çeşit diye dışarda yediğim kahvaltılarla s...k yarıştırırdım. onlar 3te 1 e indi. ne yazık ki bunları bozarsam kilo alıyorum. 55im şuan. ama minik bi göbeğim var kurtulamıyorum. 48 kiloyken de vardı. :26:

evet bu dediklerinin hepsine katılıyorum beni de böyle beslenme bozuyor inanmıyorum ben sık yemeye günde 2 öğün yiyiyorum ben öğle yemeğinde sadece salata yiyiyorum benimde minik bir göbeğim var bayağı azaldı ama gene de var işte şimdilik göbeğime müdahale edemiyorum ikinci çocuğu yapabilirim çünkü belki ondan sonra

peki ne kadar zamanda verdin birde suanki kg kaç cok merak ettm

canım özel mesaj yazamıyorum ben daha yeniyim de öncelikle yediklerinden başla dikkat etmeye daha sonra muhakkak kesene uygun bir spor salonuna yazıl devam et soğuk kanlı ol iste istersen yaparsın bazen hiç kilo da veremeye bilirsin böyle olduğu zaman üzülme çünkü vücut nadasa çekiliyor dinleniyor bir süre sonra yeniden verebiliyorsun uzun uzun yürü sonra ayda bir tartıl

Hepiniz çok güzel olmuşsunuz. İnşallah ben de vermem gereken kiloyu en kısa zamanda verip buraya bildiririm.

merhabalar ;
Kısa bir zamanda değil, çabucak ve kolayca değil fakat başardım. Yaklaşık 35 kilo verdim. geçmişteki kilo alıp vermelerimden sonra nihayet sadece verdim ve geri almadım. Bunu da kilo vermeyi unutarak yaptım :) işte bu da benim fotoğrafım ve benim başarı hikayem... Eki Görüntüle 775576

Son düzenleme:

ilk resim de 66 kiloyum ve oldukça şişmanım ikinci resimde ise 52 kiloyum ama çok yakın çekim olduğu için ve ben başımı kestiğim için daha şişman çıktı :2: ama aradaki fark yine de belli oluyordur

bi gün buraya gelip fotoğraflarımı paylaşıp hikayemden bahsedicem demiştim ve o gün bugündür.
erkek arkadaşımın askere gitmesiyle bu giden kötü düzene dur demeye karar verdim ve çıtır bir gelin olmak için kolları sıvadım.
2-3 ayda 15 kilo kadar verdim ve kilomu koruyorum.:118:

burda 75-73 kg civarıyım.

burda 65 lere inmiştim sanırsam.

59-60 fln olduğum ilk zamanlar.

bu da şimdi 58lerdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…