- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
1.59 canım çok uzun değil ama bana yetiyor memnunum
boyunuz güzel de şey için sordum, diğer topikte 55'e düştüm demiştiniz. ben de 55 kiloyum ama çok daha zayıf duruyorum. kilolarımız farklı yerlerde toplanmış heralde diye düşünürken belki siz daha kısasınızdır dedim. çok fark yokmuş gerçi aramızda. belki kas kemik yapısındandır. :) ama çok güzel zayıflamışsınız. :)
peki ne kadar zamanda verdin birde suanki kg kaç cok merak ettm
canım benim üst tarafımda toplanıyor yani göğüs kısmımda göğüsüm 90 nın büyük bedeni
bolca yemek programı görüyorum 3 öğün olarak. ben 3 öğün yiyerek 4-5 kilo aldım. sonra tekrar öğünü 2ye düşürerek tıkır tıkır geri verdim. ben ek öğünlerin kilo aldırdığını düşünüyorum. akşam yemeklerinde çok çeşit olması ve büyük porsiyonlar ve yemeğin suyuna ekmeği bandırıp bandırıp yemek de çok tehlikeli :) abur cubur tehlikeli. kahvaltılarım dolu dolu olurdu büyük servis tabağına sığmazdı, 13 15 çeşit diye dışarda yediğim kahvaltılarla s...k yarıştırırdım.onlar 3te 1 e indi. ne yazık ki bunları bozarsam kilo alıyorum. 55im şuan. ama minik bi göbeğim var kurtulamıyorum. 48 kiloyken de vardı. :26:
peki ne kadar zamanda verdin birde suanki kg kaç cok merak ettm
boyunuz güzel de şey için sordum, diğer topikte 55'e düştüm demiştiniz. ben de 55 kiloyum ama çok daha zayıf duruyorum. kilolarımız farklı yerlerde toplanmış heralde diye düşünürken belki siz daha kısasınızdır dedim. çok fark yokmuş gerçi aramızda. belki kas kemik yapısındandır. :) ama çok güzel zayıflamışsınız. :)
daha önceki sayfalarda fotom vardı ama bi tane daha ekliyim dedim kızlar :)
ilki 112 kg, ikincisi 83 :)
Eki Görüntüle 752130 Eki Görüntüle 752131 Eki Görüntüle 752132
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?