ben şimdi bu saate kadar 1,5 lt içtim şimdi doldurmaya üşeniyorum valla şişeyi
kendime daha büyük bir şişe almalıyım
biyerden alim diyorum biyerdende alma hareket olur diyorum napıcam bilemedim bundan sonra evde en az 1 saat dans edicem sanırım onun çok faydası oldu artık evde asansörede binmiyorum yürüyerek çıkıyorum birde ekstradan mekikte çekicem sarkmalar toparlansın die
çok azimliyimmm yaaa nerdeyse işi bırakıp koşmaya gidicem
ben abartıyomuyum ne ::):):):):)):
ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:
bu önceki halim
[/IMG][/IMG]
bu da şimdiki halim
[/IMG]
sevgilera.s.
merabaArkadaşlar her diyetin bir son kullanma tarihi vardır.yani diyetimiz sona erdiğinde yavaştan kiloları almaya başlarız.asıl önemli olan o kiloda sabit durabilmek.ama bu ne kadar mümkün?
Yediğimizden kısarak sadece kilolarımızı değil mevcut kaslarımızı da kaybederiz ayrıca.bizimm asıl amacımız fazla yağlarımızı kaslara çevirmek olmalı.ve bu da sadece doğru beslenmekle mümkündür.ve tabi bunu hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz.ve enerjimizden de ödün vermeden tabi.
Beslenme danışmanlığı yapmaktayım yardım almak isterseniz bunun nasıl mümkün olacağını merake denler tabikide yardımcı olabilirim =)
cok güzel olmussun canım nazarzayıflamadan önce kaç kiloydun şimdi kaç kilodasın harika görünüyorsun
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)
vayyy vayy cok gusel olmuss masallah dıyeyım :)
nasıl basardıgınızıda detaylı anlatsaydınız ıyıydı
Arkadaşlar lütfen burda sadece resimlerimizi paylaşalım. Şöyle geriye doğru bir göz attım resimden çok sohbet topiğine dönmüş burası. Sohbet için bir sürü topik var lütfen burda motive olmak isteyenleri bu şekilde yormayalım.
meraba
ben 21 yaşında 17aylık bebek annesi 1 düşügü ve 1 doğumu olan bir kadınım öbür sayfalara bakarsanız fotolarımı görebilirsiniz bana yardımcı olacağınızı umarak yazıyorum 80 kilo ile hamile kaldım gebelik şekeri nedeniyle 7.aydan iltibaren 25kilo alarar doğuma 105kilo ile gittim sonrasında emzirmeme rağmen 9 ay içinde yürüyüşle beraber tam 72kiloya indim ve malesef yaz ayından iltibaren tekrardan 78kiloya çıktım okadar mutsuzumki gecen kış çok azimliydim ayça kayanın kalsyum diyetini harfi harfine uygulayarak vermiştim onca kiloyu ama şimdi o azmim hevesim yok oldu kaçkere başlamak istedim olmadı oğlumu hala emziriyorum ama önümüzdeki haziran ayında sütten kesmeyi düşünüyorum o azmimi hevesimi tekrar kazanmaya çok ihtiyacım var eyer elinizden geliyorsa lütfen bana yardım edin
kızlar banada bi akıl verin.normalde 42 kilo olan ben,iştahsız olan ben antidepresan kullandıktan sonra 62 kilo oldum..boyum 158 cm.veremiyorum.iştah deseniz o biçim..artık ağlamaklı bir hal aldım..hala antidepresanıda tam bırakabilmiş değilim.bağımlılık yapmaz diyorlar ama bal gibide yaptı.kurtulamıyorum.sanırım metabolizmamıda yavaşlattığı için kilo milo veremiyorum..ama genede bir öneriniz varsa seve seve dinlicem..hepinize maşallah iradenize bayıldım.zayıflayanları tebrik ediyorum,çok güzel olmuşsunuz,darısı başıma....
buradan konuşarak birbirimize destek olarak verebiliriz bu kiloları eğer istersen cevap verebilirsin bana ben ilknur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?