• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
1 mayis geleneksel rejim baslamistir :)) 66 kiloyum hedef 9kilo vermek ha gayret

''Şişman,ezik ve yalnız''
Eskiden,şöyle bir 2-3 yıl öncesine kadar ben şişman ezik ve yalnız bir kızdım.
Çocukluğumda zayıf bir kızdım ama ergenliğe geçiş dönemimde çok kilo aldım.
Boyum 1.60 kilom 72 kadar çıktı.
Dur dedim,napıyosun? Nereye kadar gidecekti? Nezamana kadar ölümüne çikolata yiyecektim? Bir son bir kaçış aradım hep..
Hırs yaptım ve oldu.. 1 yıl içinde sağlıklı,sağlıksız bir şekilde 66 kiloya düştüm.
İyi hoş ama yinede şişmandım.Mutlu değildim..
Giydiklerim yakışmıyordu,arkadaslarımın yanında kendimi fazlalık gib hissediyordum.Yaşım daha 16-17 idi.
Geçen yıl bu zamanlar 64 falandım sanırım ama şu an 58 kiloyum. Regl olduğum için bugun 59 çıktım ama kilo vermek artık okadarda zor değil benim için. Nasıl verdin diye soruyolar ama inanın bilmiyorum. Bir şekilde kilolarımdan kurtuldum.
Hayvan gibi yemedim,gec saatte yemek yemedim azicik dikkat ettim. Hepsi bu..
Eski fotograflarima bakinca bi sok oldum, resmen aglayasim geldi.. nasil kendime bu kotulugu yapmisim ben ?
Hedefim 52 kg olmak. Umarim basaririm ama ben basaracagima inaniyorum. Artik kendimi kesfettim ve bir daha asla o kilolu halima donmeyecegim. Meger hayat nekadarda guzelmis,istedigini giy,istedigin gibi davran.. Toplum tarafindan begenilmek ne hos bir duyguymus. Mutluyum :9: Kendinize inanin kizlar, ben yaptiysam sizde yapabilirsiniz!!! Bu fotografları utançla paylaşıyorum.

Eski ben

2zrqb2w.jpg

Yeni ben

4ueusz.jpg

Daha tam olarak hedefime ulasmis sayilmam ama asla pes etmeyecegim! :40:

Dur dedim,napıyosun? Nereye kadar gidecekti? Nezamana kadar ölümüne çikolata yiyecektim? Bir son bir kaçış aradım hep..
Hırs yaptım ve oldu.. 1 yıl içinde sağlıklı,sağlıksız bir şekilde 66 kiloya düştüm.
Giydiklerim yakışmıyordu,arkadaslarımın yanında kendimi fazlalık gib hissediyordum.Yaşım daha 16-17 idi.
Geçen yıl bu zamanlar 64 falandım sanırım ama şu an 58 kiloyum. Regl olduğum için bugun 59 çıktım ama kilo vermek artık okadarda zor değil benim için. Nasıl verdin diye soruyolar ama inanın bilmiyorum. Bir şekilde kilolarımdan kurtuldum.
Eski fotograflarima bakinca bi sok oldum, resmen aglayasim geldi.. nasil kendime bu kotulugu yapmisim ben ?
Hedefim 52 kg olmak. Umarim basaririm ama ben basaracagima inaniyorum. Artik kendimi kesfettim ve bir daha asla o kilolu halima donmeyecegim. Meger hayat nekadarda guzelmis,istedigini giy,istedigin gibi davran.. Toplum tarafindan begenilmek ne hos bir duyguymus. Mutluyum :9: Kendinize inanin kizlar, ben yaptiysam sizde yapabilirsiniz!!! Bu fotografları utançla paylaşıyorum.

Eski ben

2zrqb2w.jpg

Yeni ben

4ueusz.jpg

:nazar::nazar::nazar:ıslıkkkkkkkkk süpersin tebrik ederim çok güzel olmuşsun vallahi ne diyeyim bende dukan yapıyorum motive amaçlı bakayım dedim,nazar değmesin sana başka bir insan olmuşsun:42:

kızlar harikasınız:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben de 5 kiloya yakın verdim daha da vereceğim inş.eski halime kavuşacağım

Eski ben

2zrqb2w.jpg

Yeni ben

4ueusz.jpg

çok hoş yaaaa çok iyisin canım :46:

Hepinizi çok tebrik ediyorum kızlar süpersiniz:nazar:
Ben de geçen yaz başlamıştım diyete 80 den 65 e düşmüştüm.Bu kış 70i gördüm ama havalar ısındı ısınalı herşeye yeniden başladım 65-66 oldum yeniden.Paylaşımlarınızı okumak beni çok motive ediyor.Bu yaz 59 lu rakamları görmek istiyorum bakalım hayırlısı:16:

41 kere maşallah. darısı ablama inş.

MasAllahh! Nekadar zamanda verdiniz mesela bi ayda kac kilo gitti ilk basta . Bende basladim yeni 4cu gundeyim 3 ogun yiyorum sadece corba ve sebze . Ara atistirmalarda sadece su yada meyve . Sporuda evde yapiyorum. Cokta ise yariyor gibi basta zorlandim ama simdi alistim hic zorlanmadim. İnsallah veririm bende sizin gibi kilo cok kilolu degilim sadece dogumdan sonra biraz gobekte yag kaldi o gitse yeter!

Eski ben

2zrqb2w.jpg

Yeni ben

4ueusz.jpg

Cok iyisin yaa! Masallah.! Bi ayda kac kilo verdin? Bende basladim . En onemlisi bolbol su iciyorum sende oyle yaptinmi?

Buda benim ikibucuk aylik zayiflama ve skilasma fotolarim ilk fotoda 61.5 kg nisan ayinin basi 2.fotoda haziran ortasi 52.5kg boyum 161 cm herkese kolay gelsin hanimlar :)

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 331
  • $image.jpg
    $image.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 356

Eski ben

2zrqb2w.jpg

Yeni ben

4ueusz.jpg

Maşallah şu fiziğin güzelliğine bak. İnsanın sürekli bakası geliyor valla. Ne giysen yakışır artık sana :) bu kadar resim arasından en çok seninki motive etti beni. Yakında bende resimlerimi koyarım umarım. Diyet başlıyooooor :))

herkese selamlar..yıllaaar önce büyük bir değişim yaşayarak 60kiloya düşen ben yine yıllardır aynı kiloda ilerledim kilom hep 60-61di boyum da 1.68 bu arada.. yalnız şu sıra saçma sapan yediğim için ve hatta yemediğim için kilo aldım evet gülünç belki ama şuan 63 kiloyum ve bu bana dert oldu..aslında amacım hep 57-58i görmekti ama nasıl bişeyse kilom sabit ve 60tan fazla düşmüyor..bazen bünyeni bozma dur durduğun yerde diyorum ama 58i görmek istiyorum..şuan sporumu yapıyorum yememi düzene koydum ve 9bitki çayı aldım umarım 5 6kilo verebilirim..siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar bana neler önerirsiniz..bu arada herkesi yürekten tebrik ediyorum gerçekten çok mutlu oldum bi bayan için en büyük özgüven sanıyorumki budur hepiniz göstermişsiniz..

herkese selamlar..yıllaaar önce büyük bir değişim yaşayarak 60kiloya düşen ben yine yıllardır aynı kiloda ilerledim kilom hep 60-61di boyum da 1.68 bu arada.. yalnız şu sıra saçma sapan yediğim için ve hatta yemediğim için kilo aldım evet gülünç belki ama şuan 63 kiloyum ve bu bana dert oldu..aslında amacım hep 57-58i görmekti ama nasıl bişeyse kilom sabit ve 60tan fazla düşmüyor..bazen bünyeni bozma dur durduğun yerde diyorum ama 58i görmek istiyorum..şuan sporumu yapıyorum yememi düzene koydum ve 9bitki çayı aldım umarım 5 6kilo verebilirim..siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar bana neler önerirsiniz..bu arada herkesi yürekten tebrik ediyorum gerçekten çok mutlu oldum bi bayan için en büyük özgüven sanıyorumki budur hepiniz göstermişsiniz..

canım boy olarak da kılo olarak da tam aynıyız bende 60dan asagı dusmuyorum salarsam da hemen 63 e kadar cıkıyorum amacım 55 olmak her sabah ve aksam yuruyuse gıdıyorum spor aletlerını degerlendırıyorum ama sankı ıse yaramayacak gıbı bır hıs ıcımı kaplıyor. sen neler yapıyorsun

canım boy olarak da kılo olarak da tam aynıyız bende 60dan asagı dusmuyorum salarsam da hemen 63 e kadar cıkıyorum amacım 55 olmak her sabah ve aksam yuruyuse gıdıyorum spor aletlerını degerlendırıyorum ama sankı ıse yaramayacak gıbı bır hıs ıcımı kaplıyor. sen neler yapıyorsun

canım hayır asla öyle düşünme..bu sabit kiloya gelene kadar eminim ki sende de fazlalıklar vardı ve sonra vücudun oturdu..aslında şuan boyumuza uygun kilomuz kötü durmuyor ama biz duramıyoruz işte :9: bende şöyle bi 57-58olsam içim rahat edecek..şimdilik yemeğimi düzene koydum ve 9bitkiliçay aldım onu içiyorum aynı zamanda yürüyüş yapıp aletleri filan kullanıyorum..ek olarak pilates yapıcam aklımda kalan bi iki hareket vardı onlara ağırlık vermeyi düşünüyorum..bu arada dukan diyetine de bi bakmaya niyetim var anlayacağın liste epey bi uzun :1: hangisiyle uyum sağlarsak onunla yola devam :) bu arada birbirimizi haberdar edelim gelişmelerden hazır karşılaşmışken arkadaş olalım birbirimize :)

Sabah Kahvaltısı:

• Güne mutlaka bir bardak ılık su içine sıkılmış yarım limonlu su ile başlıyoruz.
  • Her sabah mutlaka meyve salatası yiyoruz bunu kahvaltıdan önce yiyoruz. Salatamızı Armut, portakal, yeşil elma ve mandalinadan hazırlıyoruz.
  • Bu salatanın içine biraz yoğurt ekliyoruz
  • Eğer bu bizi doyurmadı ise bu menüden yaklaşık yarım saat sonra bir miktar peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği ve 5 adet zeytini çay ile beraber yiyoruz.
Öğle Yemeği:

• Marul, domates, yumurta ve bir küçük patates haşlamasından salata yapıyoruz içine biraz zeytinyağı ve bol bol limon sıkıp öğlenleri doyana kadar yalnız bundan yiyoruz.
  • Yanında isterseniz yarım kase yağsız yoğurtta yiyebilirsiniz.
Akşam Yemeği:

• Öğlende yaptığımız salatanın bir miktar daha az olanını hazırlıyoruz.
  • Yağsız kırmızı et ızgarada yapılacak yaklaşık 200 gram kadar
  • Bir kase yağsız yoğurt .........................ooff ya işte diyeti bu yüzden sevmiyorum hergün nasıl bu listeyi hazırlayabilirim:31: ayrıca bi insan tek tip bişi yerse devamlı tabiki zayıflar:31: ne diyosunuz kızlar uygulayım mı bu arada sabahları limonlu su yatar çünkü onu içtiğimde tansiyon gidiyo bende ve ölü gibi oluyorum tüm gün bu da spor yapamamam demek :14:

Sabah Kahvaltısı:

• Güne mutlaka bir bardak ılık su içine sıkılmış yarım limonlu su ile başlıyoruz.
  • Her sabah mutlaka meyve salatası yiyoruz bunu kahvaltıdan önce yiyoruz. Salatamızı Armut, portakal, yeşil elma ve mandalinadan hazırlıyoruz.
  • Bu salatanın içine biraz yoğurt ekliyoruz
  • Eğer bu bizi doyurmadı ise bu menüden yaklaşık yarım saat sonra bir miktar peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği ve 5 adet zeytini çay ile beraber yiyoruz.
Öğle Yemeği:

• Marul, domates, yumurta ve bir küçük patates haşlamasından salata yapıyoruz içine biraz zeytinyağı ve bol bol limon sıkıp öğlenleri doyana kadar yalnız bundan yiyoruz.
  • Yanında isterseniz yarım kase yağsız yoğurtta yiyebilirsiniz.
Akşam Yemeği:

• Öğlende yaptığımız salatanın bir miktar daha az olanını hazırlıyoruz.
  • Yağsız kırmızı et ızgarada yapılacak yaklaşık 200 gram kadar
  • Bir kase yağsız yoğurt .........................ooff ya işte diyeti bu yüzden sevmiyorum hergün nasıl bu listeyi hazırlayabilirim:31: ayrıca bi insan tek tip bişi yerse devamlı tabiki zayıflar:31: ne diyosunuz kızlar uygulayım mı bu arada sabahları limonlu su yatar çünkü onu içtiğimde tansiyon gidiyo bende ve ölü gibi oluyorum tüm gün bu da spor yapamamam demek :14:

canım ben aslında bu harfi harfine diyetlere pek uyamıyorum evde sırf ben diyet yapıyorum ve ona göre yemek hazırlaması masrafı epey oluyor . onun yerine ara öğünler yapıyorum bir iki kiraz kaysı atıyorum agzıma yada kuruyemiş ama abartmadan birkaç tane ceviz .

sabah kahvaltı. 2 dilim kepek ekmek peynir 2 zeytin domates salatalık şekersiz çay
ara öğünlerimi ya meyve ya yoğurt ya da kuruyemiş
öğlen çorba salata yada o gün ne varsa
akşam da evde pişen sebze yemeğinden yiyorum doyurucu olsun diye salata yoğurt kilo yapmayacak yiyeceklerden yiyorum

ben bir de abur cuburu cok seven insanım abartmam ama yerim yani dısarda yemek olsun bayılırım ama bunları bıraktım bakalım haftaya kadar ne değişecek
sen de kendini çok kısma sporunu da yaptıktan sonra harfi harfine diyetlerle kendini sınırlama çünkü sınırlandırdıkça insan daha çok istek duyuyor

canım ben de aslında pek listelere uyabilen birisi değilim o yüzden en iyisi kendi kendimi yöneteyim eksiğim fazlam ne ona göre yol alayım dedim ve direk ekmeği kestim şeker vs kullanmıyorum pek bide öğünlerimi oturttuğum için sanıyorum ki rahat edicem spor filan da devam zaten..bu arada eğer avatardaki sensen kesinlikle kilo sorunun olduğuna inanmıyorum çok hoşsun çünkü :16: maalesef benim nanaklarım da tombul olduğu için bayıyor artık ama 40kiloda olsam yanaklar gitmez bende :9:

canım ben de aslında pek listelere uyabilen birisi değilim o yüzden en iyisi kendi kendimi yöneteyim eksiğim fazlam ne ona göre yol alayım dedim ve direk ekmeği kestim şeker vs kullanmıyorum pek bide öğünlerimi oturttuğum için sanıyorum ki rahat edicem spor filan da devam zaten..bu arada eğer avatardaki sensen kesinlikle kilo sorunun olduğuna inanmıyorum çok hoşsun çünkü :16: maalesef benim nanaklarım da tombul olduğu için bayıyor artık ama 40kiloda olsam yanaklar gitmez bende :9:

yanaklar resimde cıkmamıs ondan canım . saçımı toplayamıyorum bile direk yanaklar meydanda herseyi geçtim basenler cok kötü . bugun 4. günüm ve hiç kilo verememişim acaba neyi yanlıs yapıyorum moralim cok bozuk

Back