• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Kızlarr:3:
Topiklere bakıyordum burayı gördüm tekrar.
Yeni kk ya üye olduğumda burdaki hatunların resmine bakıp iç geçirirdim.:31:
Ben niye kilo veremiyorum diye hayıflanırdım.
Sağolsunlar her yıldığımda resimlere bakarak motive oldum.
Şimdi borç ödeme vakti.:82:
22 yaşındayım bekarım. Haziran ayından beri yediklerime dikkat ediyorum.
86 kilodan 57 kiloya düştüm.:82:
Yapamıyorum, edemiyorum diye birşey yok.
Kendinize inanın sadece kızlar.
Resimlerimin nette kullanılmaması için yüzümü gizledim.:34:
Temmuzdan bu yana 70-79 topiğindeyim.
Size tavsiye tek başaramıyorsanız kesinlikle bir topiğe girip kaynaşmanız.
İnanın kilolar nasıl gidiyor siz bile şaşırıyorsunuz.:34:
Sağlıklı, mutlu günler hepimize.:119:

Eki Görüntüle 410532

Eki Görüntüle 410533

Eki Görüntüle 410536

Eki Görüntüle 410535

Eki Görüntüle 410534

Eki Görüntüle 410538

Eki Görüntüle 410537

Eki Görüntüle 410539

Eki Görüntüle 410540

Eki Görüntüle 410541

Eki Görüntüle 410545

Eki Görüntüle 410544

Eki Görüntüle 410543

Eki Görüntüle 410542

Eki Görüntüle 410547

Eki Görüntüle 410548

sözün bittiği yer:53::53::53: bu tam bir motivasyon resmi. ben şu 5 kilom gitcek mi diye üzülüyorum, arkadaş 20 kiloyu evrenin sonsuzluğuna fırlatmış. tamam ya, ben veririm bu 5 kiloyu. millet 20 vermiş 5 ne ki.... sağol paylaşım için herkese ve tebrikler. puccaa motivasyon resimlerin için sağol !

sözün bittiği yer:53::53::53: bu tam bir motivasyon resmi. ben şu 5 kilom gitcek mi diye üzülüyorum, arkadaş 20 kiloyu evrenin sonsuzluğuna fırlatmış. tamam ya, ben veririm bu 5 kiloyu. millet 20 vermiş 5 ne ki.... sağol paylaşım için herkese ve tebrikler. puccaa motivasyon resimlerin için sağol !

mrb nasıl verdin bu kiloları ltf yazarmısın benimde 10 kilo fazlam var veremiyorum bi türlü

slm kizlar ben 22 yasindayim kizimin dogumundan sonra baya bi kilo aldim, hep rejime baslicam baslicam dedim ama bi turlu baslayamadim
ilk once beynime yerlestirdim kilo vermeliydim isin ucunda yaz tatili vardi, kendimi motive etmeye basladim
rejime basladigimda 75 kiloydum (bu arada boyum 1.60) 1 mayisda rejime basladim ama okadar guzel bi rejimdiki olum rejimi degildi benimki kendinle barisik olan bi rejim. ustelik oyle spor aktivitelerim falanda yoktu isim geregi butun gun büroda oturuyorum siz dusunun yani ben bile kimildaman kilo verdiysem ;)
Ney mi yaptim
1. Saat 6'dan sonra yemek yok, yogurtda olsa meyvede olsa kesinlikle yok, sadece su icebilirim
2. gunde en az 2litre su
3. beyaz ekmek yok
4.Cips, kola, sekerli yiyecek icecek, cikolata,yok pasta yok borek yok pogaca bunlara hayir (haftada bi gun yiyebilirsiniz)
5. meyve yiyin
6. disaridan yemeyin
7. normal gunluk yediginiz yemekleri yiyin (cok abartili yagli olmasin ama normal yagli, seker, tuz'a devam ama kisarsaniz ne mutlu size ben tuzu ve sekeri az bise kistim, neden devam yaglilara derseniz, yaptigimiz rejim olumcul degil insan vucudunun yagada ihtiyaci var)
bunlar en onemlilieri
simdide 2foto koyucam aradaki farka bakin diye
Birinci fotoda 75 kg
Ikincisinde 63

Daha net foto koymayi denedim ama boyutu buyuk oldugu icin yuklemiyo elimde bunlar vardi

evet kizlar aradan yaklasik bir yil gecti ben bu gelenegi surdurmek icin tekrar rejime baslicam, kilo verdikten sonra aldinmi derseniz aldim kac kilo aldigimi bilmiyorum sanirim 3-4kg ama hic dikkat etmedim onume ne geliyosa yedim gece gunduz demedim abur cubur demedim. Rahatsizmiyim hayir beynimde yerlesmis benim 1 mayis rejim gunu ilan ediyorum
sonucta bu yazda tatil var. 9 haftalik bi rejime baslicam sonrasi ramazan zaten ondan sonrada tatildeyim
yani sagliklik dusunursem kac kiloysam su an hedefim -9 kilo vermek
simdiden plan proje hazir, nsl yicem ne yicem vs vs

geri sayim basladi iki bucuk hafta sonra basliyorum. ilk halimle rejim sonrasi halimin fotosunu yuklemeyi bile dusnuyorum (buda bir motivasyon sekli bence :)))))

unutmayin kiloyu el icin degil kendiniz icin verin!! daha zayif olunca daha gzel gorunurum kendime guvenim artar etrafdakilerin bile bakis acisi degisir diye dusunebilirsinizz

mrb nasıl verdin bu kiloları ltf yazarmısın benimde 10 kilo fazlam var veremiyorum bi türlü
Selam pelwin. ben vermedim bu kadar kiloyu. Puccaa isimli bir arkadaş vermiş, resimlerin üstünde yazıyor. oraya tıklarsan ulaşırsın kendinisine. ben şimdiye kadar 5kilo verdim, 5 kilom daha var. benim tavsiyem yürüyüş yada koşuyu kesinlikle günlük hayatına dahil etmen. Ben dukan diyeti yapıyorum, ama tabii illa belirli bir rejimi uygalamak zorunda değilsin. bol hareket, mesela günde en az 1 saat yürüyüş (günlük hareketine ilave et bu 1 saati), ekmeği tamamen kesmesen bile, sınırla. şeker, meşrubatlar (hazır meyve suları dahil) kilo aldırıyor, un da öyle. beyaz un yerine daha sağlıklı un çeşitlerini tercih edebilirsin mesela. benim sana tavsiyem geç saatte yemek yememek. saat akşam 6-7den sonra yemek yemesen daha iyi olur. ve düzenli yemek ye. insan fark etmeden gün içerisinde o kadar aburcubur atıştırıyor ki, günün sonunda toplasan baya bir fark ediyor. bir de meyveyi abartmamak lazım. hatta öğlen 3den önce tüketmek daha doğru diyorlar, ama ne kadar doğru bilmiyorum. Ben ana yemeğimi öğlen yiyorum ve akşam daha hafif şeyler yiyorum, mesela cacık yada yoğurtlu-yeşillikli cacık tarzı yiyecekler yaptığım oluyor. kahvaltı çok önemli, kahvaltıyı atlama. ağır yemekleri yada ana yemeğini öğlen ye, akşamı hafif geçir. ben saat 6ya kadar 'akşam yemeğimi' yiyorum, yatmadan önce de yağsız süt. 6dan sonra yediğimde, dukana tam olarak uysam bile, kilo almama yada kilo vermede duraklamama sebep oluyor. bol bol da su iç ! sıcak seçenek olarak şekersiz türk kahvesi yada farklı çay çeşitleri olabilir. sütlü kahvelerde (latte, cappuccino gibi) az yağlı sütten yapılmış olanını tercih et, eğer imkan varsa. benim sana verebileceğim tüyolar bunlar. günde en az 1saat hareket etmelisin, yoksa çok zor gider kiloların. farklı şeyler denedim, koşu çok iyi (yarım saat mesela), fitnes videoları var internette, onlardan yararlanabilirsin. hiç olmadı, yürüyüş yap. ben en fazla koşu+yürüyüş (bazen de üstüne yarım saat yağ yakıcı hareketler) kombinasyonunda kilo verdim. ama tabii biraz da zaman meselesi. ama hareket/spor + bol su (2litre) + belirli yemek düzeni seni kurtarır kilolarından.

$Desktop2.jpg :34: buda ben

bu resimde 76 kiloyum ve kk ile diyete başlama kilom da 76 idi

bu resimde 72 kiloyum ramazan bayramında çektim kk ya yeni başlamıştım.

bu resimde de 65,3 kiloyum ve şu anda 63,1 kiloyu gördüm ama son halimi henüz çekmedim çekersen eklicem...

canım ya iyiki zayıflamışsın bende senin gibi 76 kiloyum ama biraz geç kaldım 31 yaşındayım.kızken hep senin gibiydi kilom hala öyle ama kızken çok ağır darbeler şakalar yedim.herkesin sana çok yakışıyo,lafı beni sinir ediyodu,oysaki senin iki resmin arasındaki fark biri masum tatlı kız çocuğu evet çocuk gibi,diğeri ise tam anlamıyla aşık olunacak genç kız zarif çekici .olması gereken de buydu hellal sana .öyle motive ettin ki beni günlük 40 dak yürüyüp 6 dan sonra meyva felan yerdim ,şimdi günlük bir buçuk saat yürüyüp akşam 6 dan sonra su yeşil çay dışında içmiycem .....

geçen yaz aylarında başladım kızlar ben ama düzenli bir şekilde değildi yazın 65ten 63 e düştüm boyum 160.Sonra okulun açılmasıyla düzene soktum ve şuan 49-50 kiloyum her ay bir veya iki kilo verdim yani :) bu resimdede 55 felanım :) Beslenme alışkanlığımı değiştirdim kızlar.. Şöyle anlatayım
-çok kola içerdim bir yıldır ağzıma sürmüyorum
-Beyaz ekmeği yedikçe yiyesi geliyor insanın.Ben de her öğünde yerdim artık sadece kahvaltıda ekmek yiyorum o da tam buğday felan.İlk bir hafta zorlandım ama artık aramıyorum bile:)
-Haftada 2 kez tatlı hakkı koydum sadece
-3 ara öğün 3 ana öğün yaptım..Akşam yemeğimi 5-6 gibi yedim ve en geç 8 de olmak üzere meyve yedim. ara öğünlerim(badem fındık meyve yoğurt)
-Daha önceden salatayı yemezdim bile bana kötü gelirdi ama artık salata canavarıyım diyebilirim :) öğle yemeklerınde önce salata corbayla baslıyorum sonra sebze yemeğimi yiyorum..
-Akşamları makarna pılav yemeyı pek tercıh etmedım.
-Su içmeyen bir insandım artık sayarım ve en az 2 litre su içerim :)
-Spor konusunda ise hergün en az yarım saat yürüyüş yaptım staja çıkıyorum hastanede o yoğun tempoda bile dönüşte otobusten erken inip yürüdüm mutlaka..Bazı günler sporuma dans etmeyi ve pilateside ekledim.
Şuanda her gun 45 dakıkamı egzersızle gecırmeye calısıyorum. Ve benım ıcın en onemlısı dıyet gunlugu tutmak oldu :) umarım hepımız formumuzu koruyabılırız kızlarr

Back