• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sizden hala cevap gelmedi ne düşünüyorsunuz topik için

bende içiyorum şimdi seninde sağlığına :):) ya senin sayfanda çatlak gideriyo kahve felan gördüm nedir oo

bi konu açılmışta bu çatlaklara çözüm falan diye, kahve ve limon karışımı ile bende dünden itibaren denemeye başladım bakalım bi işe yarıyacakmı. kilo sayesinde bir sürü çatlağm olmuştu bir deneyeyim dedim.

CNM NBR NASILSIN BAK SANA NE ANLATICAM DÜN TARTINDIM 67 KİLO GÖSTERDİ BAŞLADIĞIMDA 69,800 KĞ DIM YANİ 70 KG VÜCUT SU ATMIŞ HEM EVDE DANS EDİYORUM SÜREKLİ ÇOK İYİ GİDİYOR SENİN NASIL

Süpersin tebrik ederim, ben şok içerisindeyim 1 yada 1,5 kilo veririm zannediyordum bi baktım 3 kilo vermişim ve hala tam inanamıyorum bu cumartesiyi iple çekiyorum bir daha göreyim diye :)) ben spora başlayamadım geçen hafta. bu akşamddan itibaren hareketlerimi yapmaya başlıycm. Ben yağmı verdim sumu verdim bilemiyorum ama 3 kilo gitmş ya koy ver gitsin gerisini :))

Süpersin tebrik ederim, ben şok içerisindeyim 1 yada 1,5 kilo veririm zannediyordum bi baktım 3 kilo vermişim ve hala tam inanamıyorum bu cumartesiyi iple çekiyorum bir daha göreyim diye :)) ben spora başlayamadım geçen hafta. bu akşamddan itibaren hareketlerimi yapmaya başlıycm. Ben yağmı verdim sumu verdim bilemiyorum ama 3 kilo gitmş ya koy ver gitsin gerisini :))

HARİKAAAAAAAAA SÜPER KİLO VERMİŞSİN BU HAFTA AZALIR AMA SEN YİNEDE YAPMADIGIN ŞEYLER YAP BU HAFTA VUCUDUN ŞAŞIRSIN RUTİN GİTME YA BENDE 3 GÜNLÜK OLMASINA RAMEN 2 KĞ ÖZSTERİYO KESİN SU ATTI VUCUT BU ARADA KAÇIRIYOMUSUN HİÇ ARADA

HARİKAAAAAAAAA SÜPER KİLO VERMİŞSİN BU HAFTA AZALIR AMA SEN YİNEDE YAPMADIGIN ŞEYLER YAP BU HAFTA VUCUDUN ŞAŞIRSIN RUTİN GİTME YA BENDE 3 GÜNLÜK OLMASINA RAMEN 2 KĞ ÖZSTERİYO KESİN SU ATTI VUCUT BU ARADA KAÇIRIYOMUSUN HİÇ ARADA

yOK HİÇ KAÇIRDIĞIM OLMADI HİÇ AKSATMADAN DEVAM EDİYORUM DAHADA HIRSLANDIM ZATEN ARTIK HİÇ KAÇIRMAM. HAREKETLERE BAŞLADIM BAKALIM EVET DEDİĞİN GİBİ BU HAFTA 1 KİLO BİLE VERSEM KAR YİNEDE KARDIR.. SENDE KAÇAMAK VARMI?_

kızlarr yeşil çayı gunde kaç kez ıcıorsunuz.. bu arada teprik ederım zayıflamıssınız bı guzel :21:

yOK HİÇ KAÇIRDIĞIM OLMADI HİÇ AKSATMADAN DEVAM EDİYORUM DAHADA HIRSLANDIM ZATEN ARTIK HİÇ KAÇIRMAM. HAREKETLERE BAŞLADIM BAKALIM EVET DEDİĞİN GİBİ BU HAFTA 1 KİLO BİLE VERSEM KAR YİNEDE KARDIR.. SENDE KAÇAMAK VARMI?_

YA BENDEDE YOK ASLINA BAKARSAN AMA KARNIM TOKKEN SANKİ KAÇIRMIŞ GB SUÇLULUK HİSSEDİYORUM BAK ŞİMDİ ÖĞLE YEMEĞİNDE ISPANAK YEDİM YANINDA YOĞURT VE BİR DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ YEDİM SANKİ DİYETİ BOZMUŞUM GB GELDİ

YA BENDEDE YOK ASLINA BAKARSAN AMA KARNIM TOKKEN SANKİ KAÇIRMIŞ GB SUÇLULUK HİSSEDİYORUM BAK ŞİMDİ ÖĞLE YEMEĞİNDE ISPANAK YEDİM YANINDA YOĞURT VE BİR DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ YEDİM SANKİ DİYETİ BOZMUŞUM GB GELDİ

Yok canım yediklerin gayet normal, ama evet psikolojik olarak öyle oluyor açkende sanki daha fazla kilo veriliyormuş gibi hissediyor insan,yani rahat ol iyi gidiyorsun..

kızlarrr meraba bende aranıza geldim kabul ederseniz 58 kilotum boyum 1.54 fazlalığım 5 kilo nasıl vereblirim:14:

Back