Selam Kızlarr
Topiklere bakıyordum burayı gördüm tekrar.
Yeni kk ya üye olduğumda burdaki hatunların resmine bakıp iç geçirirdim.
Ben niye kilo veremiyorum diye hayıflanırdım.
Sağolsunlar her yıldığımda resimlere bakarak motive oldum.
Şimdi borç ödeme vakti.:82:
22 yaşındayım bekarım. Haziran ayından beri yediklerime dikkat ediyorum.
86 kilodan 57 kiloya düştüm.:82:
Yapamıyorum, edemiyorum diye birşey yok.
Kendinize inanın sadece kızlar.
Resimlerimin nette kullanılmaması için yüzümü gizledim.
Temmuzdan bu yana 70-79 topiğindeyim.
Size tavsiye tek başaramıyorsanız kesinlikle bir topiğe girip kaynaşmanız.
İnanın kilolar nasıl gidiyor siz bile şaşırıyorsunuz.
Sağlıklı, mutlu günler hepimize.:119:
Eki Görüntüle 410532
Eki Görüntüle 410533
Eki Görüntüle 410536
Eki Görüntüle 410535
Eki Görüntüle 410534
Eki Görüntüle 410538
Eki Görüntüle 410537
Eki Görüntüle 410539
Eki Görüntüle 410540
Eki Görüntüle 410541
Eki Görüntüle 410545
Eki Görüntüle 410544
Eki Görüntüle 410543
Eki Görüntüle 410542
Eki Görüntüle 410547
Eki Görüntüle 410548
sözün bittiği yerbu tam bir motivasyon resmi. ben şu 5 kilom gitcek mi diye üzülüyorum, arkadaş 20 kiloyu evrenin sonsuzluğuna fırlatmış. tamam ya, ben veririm bu 5 kiloyu. millet 20 vermiş 5 ne ki.... sağol paylaşım için herkese ve tebrikler. puccaa motivasyon resimlerin için sağol !
slm kizlar ben 22 yasindayim kizimin dogumundan sonra baya bi kilo aldim, hep rejime baslicam baslicam dedim ama bi turlu baslayamadim
ilk once beynime yerlestirdim kilo vermeliydim isin ucunda yaz tatili vardi, kendimi motive etmeye basladim
rejime basladigimda 75 kiloydum (bu arada boyum 1.60) 1 mayisda rejime basladim ama okadar guzel bi rejimdiki olum rejimi degildi benimki kendinle barisik olan bi rejim. ustelik oyle spor aktivitelerim falanda yoktu isim geregi butun gun büroda oturuyorum siz dusunun yani ben bile kimildaman kilo verdiysem
Ney mi yaptim
1. Saat 6'dan sonra yemek yok, yogurtda olsa meyvede olsa kesinlikle yok, sadece su icebilirim
2. gunde en az 2litre su
3. beyaz ekmek yok
4.Cips, kola, sekerli yiyecek icecek, cikolata,yok pasta yok borek yok pogaca bunlara hayir (haftada bi gun yiyebilirsiniz)
5. meyve yiyin
6. disaridan yemeyin
7. normal gunluk yediginiz yemekleri yiyin (cok abartili yagli olmasin ama normal yagli, seker, tuz'a devam ama kisarsaniz ne mutlu size ben tuzu ve sekeri az bise kistim, neden devam yaglilara derseniz, yaptigimiz rejim olumcul degil insan vucudunun yagada ihtiyaci var)
bunlar en onemlilieri
simdide 2foto koyucam aradaki farka bakin diye
Birinci fotoda 75 kg
Ikincisinde 63
Daha net foto koymayi denedim ama boyutu buyuk oldugu icin yuklemiyo elimde bunlar vardi
Selam pelwin. ben vermedim bu kadar kiloyu. Puccaa isimli bir arkadaş vermiş, resimlerin üstünde yazıyor. oraya tıklarsan ulaşırsın kendinisine. ben şimdiye kadar 5kilo verdim, 5 kilom daha var. benim tavsiyem yürüyüş yada koşuyu kesinlikle günlük hayatına dahil etmen. Ben dukan diyeti yapıyorum, ama tabii illa belirli bir rejimi uygalamak zorunda değilsin. bol hareket, mesela günde en az 1 saat yürüyüş (günlük hareketine ilave et bu 1 saati), ekmeği tamamen kesmesen bile, sınırla. şeker, meşrubatlar (hazır meyve suları dahil) kilo aldırıyor, un da öyle. beyaz un yerine daha sağlıklı un çeşitlerini tercih edebilirsin mesela. benim sana tavsiyem geç saatte yemek yememek. saat akşam 6-7den sonra yemek yemesen daha iyi olur. ve düzenli yemek ye. insan fark etmeden gün içerisinde o kadar aburcubur atıştırıyor ki, günün sonunda toplasan baya bir fark ediyor. bir de meyveyi abartmamak lazım. hatta öğlen 3den önce tüketmek daha doğru diyorlar, ama ne kadar doğru bilmiyorum. Ben ana yemeğimi öğlen yiyorum ve akşam daha hafif şeyler yiyorum, mesela cacık yada yoğurtlu-yeşillikli cacık tarzı yiyecekler yaptığım oluyor. kahvaltı çok önemli, kahvaltıyı atlama. ağır yemekleri yada ana yemeğini öğlen ye, akşamı hafif geçir. ben saat 6ya kadar 'akşam yemeğimi' yiyorum, yatmadan önce de yağsız süt. 6dan sonra yediğimde, dukana tam olarak uysam bile, kilo almama yada kilo vermede duraklamama sebep oluyor. bol bol da su iç ! sıcak seçenek olarak şekersiz türk kahvesi yada farklı çay çeşitleri olabilir. sütlü kahvelerde (latte, cappuccino gibi) az yağlı sütten yapılmış olanını tercih et, eğer imkan varsa. benim sana verebileceğim tüyolar bunlar. günde en az 1saat hareket etmelisin, yoksa çok zor gider kiloların. farklı şeyler denedim, koşu çok iyi (yarım saat mesela), fitnes videoları var internette, onlardan yararlanabilirsin. hiç olmadı, yürüyüş yap. ben en fazla koşu+yürüyüş (bazen de üstüne yarım saat yağ yakıcı hareketler) kombinasyonunda kilo verdim. ama tabii biraz da zaman meselesi. ama hareket/spor + bol su (2litre) + belirli yemek düzeni seni kurtarır kilolarından.mrb nasıl verdin bu kiloları ltf yazarmısın benimde 10 kilo fazlam var veremiyorum bi türlü
Eki Görüntüle 687101 Buda benden :)
Kızlar tadı çok mide bulandırıcı olmayan yağ yakıcı içecek yiyecek tarifleriniz önerilerinizi istiyorum ?
la carnitine var ben kullanıyorum spora gitmeden önce
Eki Görüntüle 698979 Eki Görüntüle 698980 Eki Görüntüle 698985 Eki Görüntüle 698983 Eki Görüntüle 698955 bakın biz noldukkkkgeçen yıl bu zamanlar aramızda 14 kilo vardı , hala 14 kilo var ama ikimizde 18 kilo daha azız , yuppii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?