5 kiloyu verirsn çok fazla bi kilo değil , bi diyet uyguluyormusun?
hayır canım henüz başlamadımbaşlamak istiyorum da sizden fikir alayım dedim
kızlarrr meraba bende aranıza geldim kabul ederseniz 58 kilotum boyum 1.54 fazlalığım 5 kilo nasıl vereblirim
Gizem günaydın canım nasılsın
günaydın saol canım sen nasılsın nasıl gidiyr diyet
harikaaa ya ben tutamayıp her sabah tartınıyorum bu günde 66,60 gösterdii çok sevindim sanırım bu işi başarıcam
bi sıkıntım var ama vucudum sarkıyo
senin nasıl gidiyor tartındınmı hiç
yok ya tartılmıyorum ben cumartesiden önce tartılmaya korkuyorum ama irade tam gaz devam hiç kaçırmıyorum.
Benimde sıkı kilo verdiğim zaman sarkma olmuştu ama spor yapmamaktandı o.... Sende biraz erken olmuş anlamadım toparlar herhalde çünkü bu kadar kısa zamanda vücudun deforme olmaz...
O zaman hiç durma başla ucu kaçınca kaçıyor, klasik kibrit kutusu peynir 4 yemek kaşığı sebzeden gir olaya burdanda birbirimize destek oluruz
canım rahat rahat verirsin bak bizim 15 kilo fazlamız var bi sıkıntı yok ama en önemli şey ilk adımı atmak sende bize katıl beraberce veririz kiloları aramıza hoşgeldin :))
ya oncedende kilo alıp verdim sürekli şimdi incelince belli oldu dinç durmuyo hiç
ama diyet konusu harika gidiyo hiç canım bişi istemiyo şunuda yesem demiyorum sanırım kafamda bitirdim ben
bide günde bir demet maydanoz yiyorum
Merhabalar kızlar, özellikle 20 kg ve üstü kilo verenlere bu soruyu yöneltmek istiyorum. Sarkma ve çatlaklarınız oldu mu? Benim şu an çatlaklarım ve yumuşamalarım var ve ne yapacağımı bilmiyorum. :18: Önlem olarak ne yapmalıyım, nelere dikkat etmeliyim?
cok saol canım benim ya nasıl sadece peynr o kadar mı kahvaltı
maydanoz roka tere hepsi çok iyi bende mümkün olduğunca yiyorum ve seviyorumda, dün meyve olarak nar yedim şimdi onu araştırıyordum nar kilo verdiyormuş antioksidan özelliği varmış vücutta yağ tutumuyormuş tavsiye ederim ...
hoşbulduk cnm hadi bana bi haftalık program cıkaralım o zaman br an önce baslamak istiorum hamile kalmadan vermnem lazım
yaa ben şekerli die yemiyorum onu yiyim ozamn ya su içemiyorum 2 lt içebiliyorum napıcam tavsiyen varmı
sürekli lavaboya iniyorum sıkıldımmmmmmmmmmmmmm
ben sabah 1.5 lt öğle arası 1 lt akşam 1 lt içiyorum. Sabah ve akşam rahat içiyorumda öğle arasında o 1 lt yi nasıl bitiriyorum bende bimiyorum, zaten sonra yürürken karnımda bi dalgalanma oluyor :)) lavaboyu dersen evet çok gidiliyor ama şöyle düşün tuvaletin ne kadar berrrak geliyorsa o kdar sağlıklıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?