Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr meraba bende aranıza geldim kabul ederseniz 58 kilotum boyum 1.54 fazlalığım 5 kilo nasıl vereblirim

canım rahat rahat verirsin bak bizim 15 kilo fazlamız var bi sıkıntı yok ama en önemli şey ilk adımı atmak sende bize katıl beraberce veririz kiloları aramıza hoşgeldin :))

harikaaa ya ben tutamayıp her sabah tartınıyorum bu günde 66,60 gösterdii çok sevindim sanırım bu işi başarıcam

bi sıkıntım var ama vucudum sarkıyo

senin nasıl gidiyor tartındınmı hiç

Yok ya tartılmıyorum ben cumartesiden önce tartılmaya korkuyorum ama irade tam gaz devam hiç kaçırmıyorum.
Benimde sıkı kilo verdiğim zaman sarkma olmuştu ama spor yapmamaktandı o.... sende biraz erken olmuş anlamadım toparlar herhalde çünkü bu kadar kısa zamanda vücudun deforme olmaz...

ya oncedende kilo alıp verdim sürekli şimdi incelince belli oldu dinç durmuyo hiç
ama diyet konusu harika gidiyo hiç canım bişi istemiyo şunuda yesem demiyorum sanırım kafamda bitirdim ben
bide günde bir demet maydanoz yiyorum

canım rahat rahat verirsin bak bizim 15 kilo fazlamız var bi sıkıntı yok ama en önemli şey ilk adımı atmak sende bize katıl beraberce veririz kiloları aramıza hoşgeldin :))

hoşbulduk cnm hadi bana bi haftalık program cıkaralım o zaman br an önce baslamak istiorum hamile kalmadan vermnem lazım

Maydanoz roka tere hepsi çok iyi bende mümkün olduğunca yiyorum ve seviyorumda, dün meyve olarak nar yedim şimdi onu araştırıyordum nar kilo verdiyormuş antioksidan özelliği varmış vücutta yağ tutumuyormuş tavsiye ederim ...

Merhabalar kızlar, özellikle 20 kg ve üstü kilo verenlere bu soruyu yöneltmek istiyorum. Sarkma ve çatlaklarınız oldu mu? Benim şu an çatlaklarım ve yumuşamalarım var ve ne yapacağımı bilmiyorum. :18: Önlem olarak ne yapmalıyım, nelere dikkat etmeliyim?

O kişi ben oluyorum evet bende çatlamada sarkmada oldu sarkma derken yaşlı insan gibi değil tabi karın olmasa bile bi yumuşama söz konusu... sarkmalar için kesinlikle spor diyorum, çatlağa gelince bi çözüm yok pek şimdilik kahve limon karışımını yapıyorum inşallah işe yarar denemekten zarar çıkmaz ...

yaa ben şekerli die yemiyorum onu yiyim ozamn ya su içemiyorum 2 lt içebiliyorum napıcam tavsiyen varmı
sürekli lavaboya iniyorum sıkıldımmmmmmmmmmmmmm

hoşbulduk cnm hadi bana bi haftalık program cıkaralım o zaman br an önce baslamak istiorum hamile kalmadan vermnem lazım

bende hamile kalmadan vermek istiyorum bak canım ben bi program yapmadım bana böyle daha kolay geliyo
ne varsa onu yiyorum yemediğim şeyler var sadece ve kesinlikle yediklerim karnımı tam doyurmuyorum hiç ama süreklide elimde yeşillik yiyorum mesela öğlen sebze yiyorum akşam et belki tam tersi yada ne bilim salata bunları hep yerim ama şeker un tuz yağ asla yemiyorum eğer sebze yemeğinde yoksa varsa onuda az yiyorum maksat kafanda bitirmek yoksa biz kilolular diyetisyen gbyiz bilmediğimiz yok

9. Güne Zıplayarak Başlayın!

Sabah saatin alarmını ertelemek hemen hepimizin alışkanlığı haline gelmiştir. Bu erteleme işlemi yerine, uyanmanız gereken saatten 10 dakika daha erken uyanıp 5 dakika boyunca zıplayabilirsiniz. Evet, kulağa ve göze komik gibi gelse de, bunu yapmaya değer. Çünkü 5 dakika boyunca zıplamak hem 40 kalori yaktıracak, hem de metabolizmanızı hızlandıracaktır.
1. Vücudunuzu Şaşırtın!

Hep aynı egzersizleri rutin bir şekilde yapmayın. Farklı sporlar yaparak farklı kasları çalıştırmak, daha fazla yağ yakmanıza yardımcı olur. Önerimiz eğer her gün yürüyüş yapıyorsanız, arada bir bisiklete binmeyi deneyin.
3. Zaman Değil, Kuvvet Harcayın!

Yağ kaybetmenizi sağlayan şeyin uzun süreli bir spor değil de, kuvvet harcamanızı gerektiren egzersizler olduğunu biliyor muydunuz? Bu nedenle bir dakika aralıklarla, güç kullanarak yaptığınız spor, metabolizmanızı ateşleyecek ve vücudunuzdaki fazla yağları hızlıca yakacaktır.

yaa ben şekerli die yemiyorum onu yiyim ozamn ya su içemiyorum 2 lt içebiliyorum napıcam tavsiyen varmı
sürekli lavaboya iniyorum sıkıldımmmmmmmmmmmmmm

Ben sabah 1.5 lt öğle arası 1 lt akşam 1 lt içiyorum. sabah ve akşam rahat içiyorumda öğle arasında o 1 lt yi nasıl bitiriyorum bende bimiyorum, zaten sonra yürürken karnımda bi dalgalanma oluyor :)) Lavaboyu dersen evet çok gidiliyor ama şöyle düşün tuvaletin ne kadar berrrak geliyorsa o kdar sağlıklıdır...

ben şimdi bu saate kadar 1,5 lt içtim şimdi doldurmaya üşeniyorum valla şişeyi
kendime daha büyük bir şişe almalıyım
biyerden alim diyorum biyerdende alma hareket olur diyorum napıcam bilemedim bundan sonra evde en az 1 saat dans edicem sanırım onun çok faydası oldu artık evde asansörede binmiyorum yürüyerek çıkıyorum birde ekstradan mekikte çekicem sarkmalar toparlansın die
çok azimliyimmm yaaa nerdeyse işi bırakıp koşmaya gidicem
ben abartıyomuyum ne ::):):):):)):

Arkadaşlar her diyetin bir son kullanma tarihi vardır.yani diyetimiz sona erdiğinde yavaştan kiloları almaya başlarız.asıl önemli olan o kiloda sabit durabilmek.ama bu ne kadar mümkün?
Yediğimizden kısarak sadece kilolarımızı değil mevcut kaslarımızı da kaybederiz ayrıca.bizimm asıl amacımız fazla yağlarımızı kaslara çevirmek olmalı.ve bu da sadece doğru beslenmekle mümkündür.ve tabi bunu hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz.ve enerjimizden de ödün vermeden tabi.
Beslenme danışmanlığı yapmaktayım yardım almak isterseniz bunun nasıl mümkün olacağını merake denler tabikide yardımcı olabilirim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…