Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Süpersin tatlımm,kilolu halin de öyle çok degilmiş ama bu halin daha güzel tebrik ediyorummm seni

fazla olmaz mı canım ya kollara baksana 74 ken göğüslerim bile çok küçüldü, okulda gömlek giymek istiydum hep giyemiyodum ki balon gibiydi göğüsler baksanıza , en çok göğüs ve kollara seviniyorum hepinizden foto bekliyorum ona göre kızlarr

87 kiloyla başladığım diyete 72 kiloyla devam ediyorum buda benim resimlerim..

Benim vücuttaki problemim resimdede görüldüğü gibi belden üstü

Son düzenleme:
Boyum çok uzun değil aslında 1.70 boyum ben sporla verdiğim sanırım vücudum sıkı..

bu arada gıdın ne kadar çokmuş ve hiç kalmamış , kilo verince mi gitti , yoksa başka bi şey mi yaptın ??? benim de biraz genetik , biraz kilodan gıdım çoktu ,azalma var ama azıcık , tamamen gitsin istiyorum ben de :26::26:

Kod:

Gıdık aslında bizde de genetik.Gıdık için hiçbir şey yapmadım kilo verince oda gitti..

Kod:

Gıdık aslında bizde de genetik.Gıdık için hiçbir şey yapmadım kilo verince oda gitti..

iyi kilo vermişsin cok hoş göörümüyorsun bende 88 ile başladım diyete şimdi 82yim şimdi idealım 70 72 falan senin görüntünde 72 demişsin ama dahada az gösteriyorsun bencede boydan sanırım darısı benim başıma insallah

İnşallah istdiğin kilolara düşersin ben ilk diyete başladığımda 72 görsem başka bişey istemem diyordum şimdi ise 62 diyorum

Talin çok fit görünüyosun
Çok sıkı ve taş gibi kısacası
Bu kadar kilo verip sarkmamayı nasıl başardın ?
Çok mu spor yaptın yada uzun süreye yaydığın için mi ?

teşekkür ederim evet ben çok fazla spor yaptığım için sarkmadım hiç canım.her gtün düzenli olarak 3 saat spor yaptım hala da yapıyorum.yoksa 50 kilo verince eminim çok sarkardım:)

hepinize kolay gelsin arkadaşlar bende aranıza katılamak istiyorum izin varmı

teşekkür ederim evet ben çok fazla spor yaptığım için sarkmadım hiç canım.her gtün düzenli olarak 3 saat spor yaptım hala da yapıyorum.yoksa 50 kilo verince eminim çok sarkardım:)

talinn spor salonunda mı yapıyosun sporu , o kadar güzel zayıflamışsın ki seni görüp motive olmamak elde değil günde 3 saat spora ayırmak da maşşallah büyük başarı

talin halen kilonu koruyormusun
bu zaman zarfında hiç kilo almadın mı

evet hala spor yaptığım için ve çok da yemediğim için kilomu koruyorum.hiç kilo almadım.hastalık oldu bende.eski halimi hatırlayıp kendime hep dur diyorum.bidaha asla öyle şişko olmayacağım:)

talinn spor salonunda mı yapıyosun sporu , o kadar güzel zayıflamışsın ki seni görüp motive olmamak elde değil günde 3 saat spora ayırmak da maşşallah büyük başarı

evet canım spor salonuna üyeyim ben.bu 8. yılım halen her gün gidiyorum en az 2 saat kalıyorum

Ogrenci oldugum için okuldan dolayı spora gereken zamanı veremiyorum biraz da usenme durumum var tabi. Sizlere baktikca teşvik oluyor ama sonra sönüveriyor bu zamana kadar hiç diyetisyene gitmedim ve hayalim 16 kilo vermek. Diyetisyene gitmemi tavsiye eder mısınız. Neleri yiyip yememem gerektiğini cok iyi biliyorum ama yine de diyetisyenin ayrı bir destegi olur mu?

Herkese selamlar..
Arkadaşlar ben de 87 kilodan 64 kiloya büyük zorluklar sonucunda düştüm.. Resimlerimi eklemek istiyorum ancak malesef beceremedim..
birkez daha uğraşacagım, belki bu sefer olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…