Süpersin tatlımm,kilolu halin de öyle çok degilmiş ama bu halin daha güzel tebrik ediyorummm seni
87 kiloyla başladığım diyete 72 kiloyla devam ediyorum buda benim resimlerim..
Eki Görüntüle 486088 Eki Görüntüle 486090 Eki Görüntüle 486102
Benim vücuttaki problemim resimdede görüldüğü gibi belden üstü
ortadaki resimde 72 den çok daha az görünüyosun canım , boyun uzun heralde. kimse demez 72 diye
Boyum çok uzun değil aslında 1.70 boyum ben sporla verdiğim sanırım vücudum sıkı..
bu arada gıdın ne kadar çokmuş ve hiç kalmamış , kilo verince mi gitti , yoksa başka bi şey mi yaptın ??? benim de biraz genetik , biraz kilodan gıdım çoktu ,azalma var ama azıcık , tamamen gitsin istiyorum ben de :26::26:
Kod:
Gıdık aslında bizde de genetik.Gıdık için hiçbir şey yapmadım kilo verince oda gitti..
iyi kilo vermişsin cok hoş göörümüyorsun bende 88 ile başladım diyete şimdi 82yim şimdi idealım 70 72 falan senin görüntünde 72 demişsin ama dahada az gösteriyorsun bencede boydan sanırım darısı benim başıma insallah
Talin çok fit görünüyosun
Çok sıkı ve taş gibi kısacası
Bu kadar kilo verip sarkmamayı nasıl başardın ?
Çok mu spor yaptın yada uzun süreye yaydığın için mi ?
teşekkür ederimevet ben çok fazla spor yaptığım için sarkmadım hiç canım.her gtün düzenli olarak 3 saat spor yaptım hala da yapıyorum.yoksa 50 kilo verince eminim çok sarkardım:)
talin halen kilonu koruyormusun
bu zaman zarfında hiç kilo almadın mı
talinn spor salonunda mı yapıyosun sporu , o kadar güzel zayıflamışsın ki seni görüp motive olmamak elde değilgünde 3 saat spora ayırmak da maşşallah büyük başarı
herkese selamlar..
Arkadaşlar ben de 87 kilodan 64 kiloya büyük zorluklar sonucunda düştüm.. Resimlerimi eklemek istiyorum ancak malesef beceremedim..
Birkez daha uğraşacagım, belki bu sefer olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?