• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizi gönülden tebrik ediyorum yaa mükemmel mi desem muhteşem bi sonuç mu desem ne desem şaşırdım:44:rica etsem nasıl zayıfladığınızı öğrenebilirmiyim belki yazmışsınızdır ama gözden kaçırmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın.kısmetse önümüzdeki yaz düğünüm olucak ve vermem gereken bi 7 kilo var yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler:16:

canım özelden yanıtladım:29:inşallah düğününde çıtır bir gelin olursun:123::12:

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum, hepiniz harika görünüyorsunuz :46::46:

20 kilodan fazla veren ve bu kiloyu uzun yıllar taşımış ya da sık kilo alıp vermiş arkadaşlara soruyorum özellikle:

Kilo verdikten sonra sarkma problemi yaşadınız mı? :26:

arkadaşlar beni, bilen biliyo ben değilim ordaki yazan kişi,,çalınmış hem yazılarım hemde resimlerim,,neyse gerekli işlemleri yapdım;yakın zamanda kalkar umarım o yalan diyet listesi,,ben 15günde değil 11ayda 20 kilo verdim,,79.8den 59.8e düşmüştüm,,orda 15günde 14kilo diyo inanılır gibi değil insanın vücudu nolur kaldıramaz bile,,neyse tekrar teşekkürler haber verdiğiniz için kızlar:29::16::16:

triendy21 seni kutluyorum... 11ayda nasıl 20 kg verdin nasıl bir diyet yaptın bende 80 kg yum banada yarımcı olursan cok sevinirim lütfen.

ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:

bu önceki halim

sany0215rt4.jpg
[/IMG][/IMG]

bu da şimdiki halim

sany0256lp2.jpg
[/IMG]

sevgilera.s.

maşallah harikasın Allah bize de nasip eder İnşallah

acılmadı kı bu:))

Son düzenleme:
yarın tartı gunum 70 geldıysem eger 10 kg kaldı hedef 60 ınsl.....kısa kdr hepsı gıdecek kavdumhepsını yuzsuzler gıtmek bılmıyorlar ayol
:21:

insaallah verirsin en kısa zamanda iltedigin idael kiloya ulaşırsın....5 ay kadar oldu 7 kilo verebildim şimdide son beş kilo ..en önemlisispor yapmak onuda ben yapamıyorum:s bakalım zamanla veririm inş..bende

insaallah verirsin en kısa zamanda iltedigin idael kiloya ulaşırsın....5 ay kadar oldu 7 kilo verebildim şimdide son beş kilo ..en önemlisispor yapmak onuda ben yapamıyorum:s bakalım zamanla veririm inş..bende

ınsl..cnm gec olsun kalıcı olsunn dımı yanııı:24::24:

Back