boyun kaç cnm .........İlk fotografta 70 küsür kilo falandım sanırım
2.fotografı daha 2gün önce cektm 61 kiloyum bacaklar için düzenli yürüyüş yaptım birde bi kaç hareketle destekledim
darısı başına
İlk fotografta 70 küsür kilo falandım sanırım
2.fotografı daha 2gün önce cektm 61 kiloyum bacaklar için düzenli yürüyüş yaptım birde bi kaç hareketle destekledim
darısı başına
Eki Görüntüle 484383 Eki Görüntüle 484385 Eki Görüntüle 484384
pek belli mi bilmiyorum ama bende 12 kg verdim :)) devamı gelecek:))))
ee ben de yapıyorum onları inş benimkiler de olur senin gibi incecik... azcık göbekte kalmış fazlalık onu da verdin mi tamamdır61 i ben de görsem bi , sonra 59 u görsem ,sonra 56 oyyyy oyyy
triendy21 :16 :16 özeline yazamıyorum mesaj kutusu dolmuş bana yer acar mısın rica etsem
olur cnm merak etme incelme hemen belli olmuyo ztn zaman geçtikçe anlıyosun.. ah ah o göbekde bi gitse dogumdan sonra bi o gitmedi kilolar gidiyo göbek kalıyor..
goflett
Boyum 1.67 cnm
canım boyun kaç , çok hoş görünüyosun
canım ben biberiye yağı sürüp streç sarıyorum göbeğme , sporumu öyle yapıyorum. 20 cclik bi şişe bitti ,dün yenisine başladım. göbek gitti nerdeyse tamamen. üst gitti de alt duruyo benim de. M beden tshirt bol geliyo ama bcaklara 38 beden pantolon zor oluyo. patlıcak gibi. artık bacaklara çalışıcam ben de. leslie yapıyorum yürüyüş olarak ,sen başka hangi hareketleri yaptın peki bacaklar için ??
Biberiye yagı yakmıyor mu cnm?
Burcu ile Pilates Yaz Kampı 11. Gün: İç Bacak Egzersizleri - YouTube
bu videodaki hareketleri yaptım ebru şallının topla yapılan bi egzersizi var iç bacak eritme için aklıma geldikçe boş oldukça onu yaptım
birde tv izlerken bile boş durmadım bebişi sallıyordum ayaklarımda
alt bacak baldır kısmını eritmek nerdeyse imkansız ztn o yuzden iç bacak egzersizlerine yönel derim ben
çünkü alt bacaktan ztn geçiyor pantolon üst bacagın incelmesi lazım beden olarak küçülmen için
Biberiye yagı yakmıyor mu cnm?
Burcu ile Pilates Yaz Kampı 11. Gün: İç Bacak Egzersizleri - YouTube
bu videodaki hareketleri yaptım ebru şallının topla yapılan bi egzersizi var iç bacak eritme için aklıma geldikçe boş oldukça onu yaptım
birde tv izlerken bile boş durmadım bebişi sallıyordum ayaklarımda
alt bacak baldır kısmını eritmek nerdeyse imkansız ztn o yuzden iç bacak egzersizlerine yönel derim ben
çünkü alt bacaktan ztn geçiyor pantolon üst bacagın incelmesi lazım beden olarak küçülmen için
şaka maka baya kilo vermişsin petuniacım.Allah devamını nasip etsin inşallah.bende biraz vereyim koycam resimlerimi.insan baya motive oluyo burayı okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?