Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese selamlar..
Arkadaşlar ben de 87 kilodan 64 kiloya büyük zorluklar sonucunda düştüm.. Resimlerimi eklemek istiyorum ancak malesef beceremedim..
birkez daha uğraşacagım, belki bu sefer olur..

nasıl zayıfladın canım anlatırmısın bende 10 kilo vermek istiyorum

bu resimleri görünce kilo vermek o kadar da imkansız gibi gelmiyor insana.benim de vermem gereken 4-5 kilo var.ahhh bir kurtulsam sevgili basenlerimden

Fotoğraf paylaşan herkese teşekkür ederim.
Motive ettiniz, kendime gelmenin vakti geldi de geçiyor...
BU kaçıncı bilmiyorum ama yine başlıyorum.
Şans dileyin

eeeeeeeeeeeeeeeeee bu cokkk ıyııııııııııııııııııııı

ben sirkeye başlamak istiyorum ama faydası olmaz diye içmiyordum zaten haftalık 720 dakika spor yapan biriyim .çok şanslıyım bu sene belediyenin açtıgı spor salonuna gidiyorum her sabah 80 dakika mutlaka yürüyorum[/QUOTE]

7,5 kilo vermişsin süper birşey. sporlamı verdin sadece...

Çok güzel olmuşsunuz valla tebrikler. Ben şu anda 76 kiloyum hedefim 55 şimdilik. Hadi bakalım bu motivasyonla başlıyorum :)))

Merhaba kızlar benim 2.5 aylık bı bebeğim var 1. Doğumumda 57 ile hamile kalıp, 2010 da 83 civarı doguma girdim doğumdan sonra hiç gitmedi sanki 78 gibiydim ama yiyordum hep süt olsun diye.. Bi ara oglum 8 aylık gibiyken 72 ye düştüm malesef yemediginde sütü olmayanlardanım ve yine hamile kaldım 11 aylıktı oğlum.. 9 ay geçti ve bu sefer tartı 93 ü gösteriyordu doğumdan çıktım 86 ydım.. Bı hafta sonra tartıya çıktım 82 olmuştum.. Ah ah keske hep böyle gitse... Aradan 2 ay gecti 79.80 gibiyim... Aynada kendime bakmıyorum bile halbuki ne güzel bı kızdım ... kafayı yicem baktığımda da.. Bi eşime bakıyorum, bi kendime.. Valla surattan aşağısısı bitmiş durumda..sevgili eşimde bı kilo dondurmayı almış hadi getir yiyelim diyo.. Bende yemedim iste.. O beni tahrik etti ama verdim yalnız yedi bu sefer... Aranızda benim gibi olan var mı? Bana yardımcı olun lütfen... Emzirdigi halde küçük bebisi olduğu halde zayıflayan var mı merak ediyorum. Nasıl yapıyosunuz.. Ne diyeyim sessiz çıgliklarimi duyun da bana bı mecal verin

ah canım yalnız değilsin al benden de o kadar..ilk doğumumda (oğlum 4.5 yaşında) 19 kg aldım ve 1.5 yıl sonra eski formuma kavuşmuş bekarlık kıyafetlerimi giyer olmuştum..buna güvenerek ikinci oğlumu doğurdum 6 ay önce 30 kg dan fazla aldım bir türlü anlayamadım..ilk oğluma hamileyken tiroid hormonum az çalıştığından tiroid hapı kullanıyordum ikinci de vermedi dr.lar gerek görmeyerek..şu an 83 kg.yum aldığım 30 kilonun (belki fazlası var eksiği yok) 15 i falan gitti bugüne kadar hiç bir özel birşey yapmadan ama yinede bu kilo bedenime çok fazla..dizlerim ağrımaya başladı hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum...oğlumu sadece emziriyorum hala..kıyamıyorum ki diyete başlayım..süt veriyorum diye diyet miyet yaptığım yok..ama şu durumumdan da çok mutsuzum :18: çookk

arkadaşlar bende sizdenim aynı beni anlatmışsınız bende fazlası var azı yok siz benden daha iyi durumdasınız yani..... beterin beteri var halinize şükredin ! ben ilk oğluma hamile kaldıgımda 90 kğ dim 107 ile doğuma gittim bebek 20 günlük olunca ben 88 e düşmüştüm bebek 10 aylık olunca 78 e düştüm çok iyi olmuştu amaaaa malesef geri aldım kiloları ve tekrar 90 ilehamile kaldım ve aynen 107 ile doğuma gittim ve bebek 2.5 aylık ve ben hala aç karnına 96.5 kğ yim ve bu halime çok üzülüyorum ve karşı komşumu gördükçe çok sinirleniyorum karşı komşum ş0uan 53 kğ ve benle aynı boyda yani ikimizde 170 cm yiz aramızda 43kğ var oda doğum yaptı ve 20 kğ yi 1 ayda veri verdi böylelerine çok bozuluyorum bende şu an diyet yapmıyorum dediğiniz gibi yemeyince sütüm olmuyo artık 6 aylık olunca diyete başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…