Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sirkeye başlamak istiyorum ama faydası olmaz diye içmiyordum zaten haftalık 720 dakika spor yapan biriyim .çok şanslıyım bu sene belediyenin açtıgı spor salonuna gidiyorum her sabah 80 dakika mutlaka yürüyorum
Merhaba kızlar benim 2.5 aylık bı bebeğim var 1. Doğumumda 57 ile hamile kalıp, 2010 da 83 civarı doguma girdim doğumdan sonra hiç gitmedi sanki 78 gibiydim ama yiyordum hep süt olsun diye.. Bi ara oglum 8 aylık gibiyken 72 ye düştüm malesef yemediginde sütü olmayanlardanım ve yine hamile kaldım 11 aylıktı oğlum.. 9 ay geçti ve bu sefer tartı 93 ü gösteriyordu doğumdan çıktım 86 ydım.. Bı hafta sonra tartıya çıktım 82 olmuştum.. Ah ah keske hep böyle gitse... Aradan 2 ay gecti 79.80 gibiyim... Aynada kendime bakmıyorum bile halbuki ne güzel bı kızdım ... kafayı yicem baktığımda da.. Bi eşime bakıyorum, bi kendime.. Valla surattan aşağısısı bitmiş durumda..sevgili eşimde bı kilo dondurmayı almış hadi getir yiyelim diyo.. Bende yemedim iste.. O beni tahrik etti ama verdim yalnız yedi bu sefer... Aranızda benim gibi olan var mı? Bana yardımcı olun lütfen... Emzirdigi halde küçük bebisi olduğu halde zayıflayan var mı merak ediyorum. Nasıl yapıyosunuz.. Ne diyeyim sessiz çıgliklarimi duyun da bana bı mecal verin
Aylademir canim ya sagol verdigin moral için ... İns bende verebilirim.. Felaket kafaya takiyorum ... Bebek kaç aylık oldugunda diyet yaptın.. Bı de benim sütüm yok gidecek diye korkuyorum.. Yiyorum (artık yemekten nefret ediyorum, boğazımda sürekli bı düğüm var sanki) yedigim halde sütüm güç bela yetiyor.. Sen kaç aylıkken başladın ..
Valla bilmiyorum kızlar biseyler yapmalıyız bu gidişe bı dur demek lazım... Böyle mutsuz mutsuz kilolu olmak yerine.. En azından spor yapmalıyîz...
öncelikle tebrikler chocolate :)
bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin? Bende hemen hemen senin kilolarındaydım şuanda 20 kilom kaldı halletmem gereken. O yüzden ne kadar süre içerisinde verdiğini merak ettim :)
Benben ve 2690 eğer kararlıysanız birlikte biseyler yapabiliriz... Aynı duygular içerisindeyiz.. İsterseniz burda değilde başka bı yerde topik açalım orda görüşelim