• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla bilmiyorum kızlar biseyler yapmalıyız bu gidişe bı dur demek lazım... Böyle mutsuz mutsuz kilolu olmak yerine.. En azından spor yapmalıyîz...

ben sirkeye başlamak istiyorum ama faydası olmaz diye içmiyordum zaten haftalık 720 dakika spor yapan biriyim .çok şanslıyım bu sene belediyenin açtıgı spor salonuna gidiyorum her sabah 80 dakika mutlaka yürüyorum

7,5 kilo vermişsin süper birşey. sporlamı verdin sadece...[/QUOTE]

ben nerdeyse 2 senedir kilolarımla cebeleşiyorum içmedigim bitki çayı belki kalmamıştır.sporada mayıs ayında başladım hergün nerdeyse 2 saat bazen 3 saat ama giden kilolar hiç yok bu aralar

Merhaba kızlar benim 2.5 aylık bı bebeğim var 1. Doğumumda 57 ile hamile kalıp, 2010 da 83 civarı doguma girdim doğumdan sonra hiç gitmedi sanki 78 gibiydim ama yiyordum hep süt olsun diye.. Bi ara oglum 8 aylık gibiyken 72 ye düştüm malesef yemediginde sütü olmayanlardanım :( ve yine hamile kaldım 11 aylıktı oğlum.. 9 ay geçti ve bu sefer tartı 93 ü gösteriyordu :( doğumdan çıktım 86 ydım.. Bı hafta sonra tartıya çıktım 82 olmuştum.. Ah ah keske hep böyle gitse... Aradan 2 ay gecti 79.80 gibiyim... Aynada kendime bakmıyorum bile halbuki ne güzel bı kızdım ... :( kafayı yicem baktığımda da.. Bi eşime bakıyorum, bi kendime.. Valla surattan aşağısısı bitmiş durumda..sevgili eşimde bı kilo dondurmayı almış hadi getir yiyelim diyo.. Bende yemedim iste.. O beni tahrik etti ama verdim yalnız yedi bu sefer... Aranızda benim gibi olan var mı? Bana yardımcı olun lütfen... Emzirdigi halde küçük bebisi olduğu halde zayıflayan var mı merak ediyorum. Nasıl yapıyosunuz.. Ne diyeyim sessiz çıgliklarimi duyun da bana bı mecal verin :(

canım senle aynıymısız bende 67 ile hamile kaldım 93 kilo ile doğuma gttim eve geldiğimde 86 kiloydum 1 hafta sonra 80 dim kızım sımdı 8 aylık ve ben 69 kıloyum bır ara tavuk dıyetı felan yaptım ara arada devam edıyorum sukur 69 ındım sende merak etme verırsın yeterkı moralını bozup yemeğe düşme :)

Aylademir canim ya sagol verdigin moral için ... İns bende verebilirim.. Felaket kafaya takiyorum ... Bebek kaç aylık oldugunda diyet yaptın.. Bı de benim sütüm yok gidecek diye korkuyorum.. Yiyorum (artık yemekten nefret ediyorum, boğazımda sürekli bı düğüm var sanki) yedigim halde sütüm güç bela yetiyor.. Sen kaç aylıkken başladın ..

Yahu merve47 Nerdesin dogumdan hemen sonra o kadar kiloyu nasıl verdin.. Hatta sanki 6. Ayda başlamış gibisin... Buraya geldiginde anlatsan biraz

Aylademir canim ya sagol verdigin moral için ... İns bende verebilirim.. Felaket kafaya takiyorum ... Bebek kaç aylık oldugunda diyet yaptın.. Bı de benim sütüm yok gidecek diye korkuyorum.. Yiyorum (artık yemekten nefret ediyorum, boğazımda sürekli bı düğüm var sanki) yedigim halde sütüm güç bela yetiyor.. Sen kaç aylıkken başladın ..

canım benim sütümde yoktu 3. ayda tamamen kesildi ama ben doğumdan itibaren diyet değilde yediğime dikkat ettim süt için bolbol su içtim diyet yapmayada kızım 5 aylıkken basladım ama sen yenisin doğum şişliğin tamami ile gitmemiştir ayrıca her emzırmen 500 kalori yediklerinede dikkat edersen kısa sürede gider doğum kiloların

Valla bilmiyorum kızlar biseyler yapmalıyız bu gidişe bı dur demek lazım... Böyle mutsuz mutsuz kilolu olmak yerine.. En azından spor yapmalıyîz...

Merhaba Kızlar 2 yıllık evlıyım evlendıgımde 60 kıloydum sonra 92 kıloya kadar çıktım.olmuyordu bır türlü ne ağzımı tutabılıyorum nede hareket edıyorum.kendımden ıgrenıyordum.sonra bır dıyetısyene gıttım hıç başarabılecegımı ummuyordum tabı. 6 ayda 16 kılo verdım sımdı 76 kıloyum.önumde daha uzun zaman var ama her verdıgın bır kılo bıle aynaya daha çok bakmanı saglıyo daha çok makyaj yapmanı sağlıo.yürüyüşün bile değişiyo.sadece ıkı hafta zorlandım mıdem hemen kuçuldu bıraz fazla yıyınce tıkanıyorum.oyuzden çok az sabret sonrasındada benım önerım diyet yaptıgını düşünmemen.sen saglıklı beslenıyorsun.ve gunde altı ögunde ınan aç kalmıyorsun hatta bıkıyorsun.artık yemesem olmazmı dedıgın olacak.kafandan diyet olayını at ve kımseye diyet yapıyorum gıbı şeyler söyleme.az ye sık ye. hiç aç kalma. şekeri kes..bıraz hareket et.bence tek formul bu.kendıne ınan bır kılo bıle verdıgınde hevesın artacak

öncelikle tebrikler chocolate :)
bu kadar kiloyu ne kadar sürede verdin? Bende hemen hemen senin kilolarındaydım şuanda 20 kilom kaldı halletmem gereken. O yüzden ne kadar süre içerisinde verdiğini merak ettim :)

süperrrrr harikasın

Benben ve 2690 eğer kararlıysanız birlikte biseyler yapabiliriz... Aynı duygular içerisindeyiz.. İsterseniz burda değilde başka bı yerde topik açalım orda görüşelim

Benben ve 2690 eğer kararlıysanız birlikte biseyler yapabiliriz... Aynı duygular içerisindeyiz.. İsterseniz burda değilde başka bı yerde topik açalım orda görüşelim

selams:3:,ben de yeni doğum yaptım 44 günlük bebeğim var.diyet yapmadan zayıflamak istiyorum,sporla birlikte.spora da sütü azaltır diyorlar ama...başka bir topiğe geçerseniz beni de bilgilendirir misiniz katılmak isterim aranıza biraz motivasyona ihtiyacım var://

slm kızlar,

bende 4 ay önce doğum yaptım. 53 kilo ile hamile kalıp 75 le doğuma gittim. Şu iki haftadır yediklerime dikkat ediyorum şekeri hayatımdan komple çıkardım. Benki bir demlik çayı şekerli içerek bitiren insandım vee hatamın nerde olduğunuda şekeri keserek çok iyi anladım.. Neyse doğum yaptıktan sonra kilom tok karna 65' e düştü şu iki haftadırda dikkat ediyorum.. aç karna 61.100 olmuşum. Spor yapmıyorum çünkü emziriyorum. Hedefim bayrama kadar tartıda 50 küsürleri görmek fakat motive eksikliği var bende yaa..:(

kızlar ben de 10 kilo verdım cok kısa zaman diliminde..kahvaltıyı bırakalı cok olmustu zaten 1 günde 2 öğün yiyorum-sabahları meyve yiyorum ve işe de yürüyerek gidiyorum zaten.kimi günler kendımı sımartıp cok yiyorum (hamburger,pizza,köfte,makarna,tatlı vs..) 1 gunum böyle dolun gectikten sonra ertesi gun midemi rahatlatmak için az yiyorum..ve bol bol su içiyorum.ekmegi kestim yiyorsam 1 2 dilim kepekli oda..diyet yapıyorsanızda
kendınızı sımartınn bee arada :):):):):)

Herkes zayıflayınca daha bi mutlu, renkli, kendine güvenen, daha bi özenli olmuş. bunu başarabilmek gerçekten çok güzel. darısı başıma..

Arkadaşlar topiğin adındanda anlaşılacağı gibi motivasyon için resim paylaşmamız gerekiyor. Ama son bir kaç sayfada resimlere yorum yerine sohbete dönüşmüş mesajlar. Motivasyon isteyen arkadaşlara yardımcı olabilmemiz için sohbet tarzı yorumlarımızı lütfen başka topiklerde devam ettirelim ki sitede böyle birçok topik var. Lütfen gerekli özeni gösterelim bu konuda. Şimdiden teşekkürler.

bazılarımız bölgesel alıyoruz kıloyu onu zayıflarkenn dagıtmak bızm elımızde degıl nasıl yayıldılarsa o sekılde erıyorlar uyras ugras yok hele bu gobek yok mu basa bela en cok ta yemekten sonra olusan sıskınlıkler:2:

Back