• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eklentiler

• $87 kılo.jpg
    $87 kılo.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 170
günydınlrr herkeslere..
diyet listemi tabiki sizinle paylaşırım. aslında çko klasik bi liste diyetisyenin bana verdiği,ama ben 72 kiloyken bana 2 ayda 12 kilo verdiren listeyi yazmak istemiorum çnkü cahilllikle uyguladığım bi diyetti, inanılmas az yiyodum aç yaşıyodum resmen,evet bayağ kilo vermiştim ama yan etkileri çoktu,saçlarım deli gibi döküldü vitaminsizlikten,sürekli halsizdim, yağlarım deil kaslarım gitmişti yine azcıkta olsa göbeğim vardı,acaip sinrlydim huysuzdum,ve diyeti bıraktıktan sonra 3 ay içinde 7 kiloyu geri aldım hiç dikkat etmedim. daha sonra lida kullandım, onunla acaip zayıfladım 54 kiloya kadar düştüm oda yağ deil kas eritiodu, ve aynen hızla kilolar geri geldi ilacı bıraktıktan sonra,,,
şuan 63 kilo falanım diyetisyenin haassas tartısında, normal tartıda 61.
size uyguladığım diyet listemi veriyim bu kas deil yağları eritio ve tamamen uyulursa 2 ayda rahatlıkla 8 kilo verdiriyo,ama kaçamak yok

sabah kalkınca 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal ve limon koyyoruz su ılık olucak bunu içtikten sonra arkasından 2 bardak su içilicek.. arkasından 1 fincan eşil çay içilirse yağlarrrr gidioo kıslar aç karnına yeşil çay zayıflatır unutmayın..

10 dk snra
3 dmates 2 salatalık tuz eklenmicek
1 dilim yağsız beyaz peynir(light yoksa 10 dk sıcak suda bekletin tuzu çıksın)
2 dilim kepekli etimek yada 1 dilim kepek ekmeği

2 saat sonra bir meyva yada 2 tane kepekli light bisküvi

öğlen yemeği..
bir kase çorba (yağsız az tuzlu yapılrsa çok güsel olur)
bir tabak sebze yemeği ( sebze yemeği en fazla 1 yemek kaşığı yağla pişicek baharatla tatlandırılabilir)
yağsız bol salata yeşiilk doyana kadar ( sirke ve limonla tatlandırın yağ kymayın)
bi çay bardağı yoğurt

akşam yemeği
yağsız salata doyana kadar yenilebilir

akşam yemekleri 7 den önce yenmeli aslında ben hiç yemiorum akşamları sadece meyva yiyorum öle geçiştiriorum hiç yemem zaten akşam yemeği alışkanlık olmuş işte diyetisyen yemem gerektiğini sölüo ama ben yinede yemiorum..

bide gün içinde yapılıcaklar
- 2 litre su içilicek yemekten sonra sakın içmeyin hazımsızlık yapar en az 2 saat beklenmesi lasım yemekten önce içilirse mide dolu olur fazla yemezsiniz.
- yatarken bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke koyup için inanılmas faydasını görüceksiniz mide probleminiz varsa içine 1 kaşık bal koyun.
-en az yarım saat spor yapın ben çok faydasını gördüm şuan kilo fazlalığım olmasına rağmen en ufak bi selülitim yok. yada yürüyün imkanınız varsa
-ben bde metobolizma hızlandıran çay yapp içiorum eğer isterseniz tarfiini veririm arkadşımın annesi 10 kilo verdi o çayla

şimdilik bu kadar aklıma glirse daha yazarım bide motivasyon resmi koyuyıym banada gaz oluo emin olun çnkü burda 58 kiloydum :)

1040126.jpg
[/QUOT

selam çayın tarifini bulamadım. rica etsem verebilirmisin.

bu resimleri görünce kilo vermek o kadar da imkansız gibi gelmiyor insana.benim de vermem gereken 4-5 kilo var.ahhh bir kurtulsam sevgili basenlerimden

günydınlrr herkeslere..
diyet listemi tabiki sizinle paylaşırım. aslında çko klasik bi liste diyetisyenin bana verdiği,ama ben 72 kiloyken bana 2 ayda 12 kilo verdiren listeyi yazmak istemiorum çnkü cahilllikle uyguladığım bi diyetti, inanılmas az yiyodum aç yaşıyodum resmen,evet bayağ kilo vermiştim ama yan etkileri çoktu,saçlarım deli gibi döküldü vitaminsizlikten,sürekli halsizdim, yağlarım deil kaslarım gitmişti yine azcıkta olsa göbeğim vardı,acaip sinrlydim huysuzdum,ve diyeti bıraktıktan sonra 3 ay içinde 7 kiloyu geri aldım hiç dikkat etmedim. daha sonra lida kullandım, onunla acaip zayıfladım 54 kiloya kadar düştüm oda yağ deil kas eritiodu, ve aynen hızla kilolar geri geldi ilacı bıraktıktan sonra,,,
şuan 63 kilo falanım diyetisyenin haassas tartısında, normal tartıda 61.
size uyguladığım diyet listemi veriyim bu kas deil yağları eritio ve tamamen uyulursa 2 ayda rahatlıkla 8 kilo verdiriyo,ama kaçamak yok

sabah kalkınca 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal ve limon koyyoruz su ılık olucak bunu içtikten sonra arkasından 2 bardak su içilicek.. arkasından 1 fincan eşil çay içilirse yağlarrrr gidioo kıslar aç karnına yeşil çay zayıflatır unutmayın..

10 dk snra
3 dmates 2 salatalık tuz eklenmicek
1 dilim yağsız beyaz peynir(light yoksa 10 dk sıcak suda bekletin tuzu çıksın)
2 dilim kepekli etimek yada 1 dilim kepek ekmeği

öğlen yemeği..
bir kase çorba (yağsız az tuzlu yapılrsa çok güsel olur)
bir tabak sebze yemeği ( sebze yemeği en fazla 1 yemek kaşığı yağla pişicek baharatla tatlandırılabilir)
yağsız bol salata yeşiilk doyana kadar ( sirke ve limonla tatlandırın yağ kymayın)
bi çay bardağı yoğurt

akşam yemeği
yağsız salata doyana kadar yenilebilir

akşam yemekleri 7 den önce yenmeli aslında ben hiç yemiorum akşamları sadece meyva yiyorum öle geçiştiriorum hiç yemem zaten akşam yemeği alışkanlık olmuş işte diyetisyen yemem gerektiğini sölüo ama ben yinede yemiorum..

bide gün içinde yapılıcaklar
- 2 litre su içilicek yemekten sonra sakın içmeyin hazımsızlık yapar en az 2 saat beklenmesi lasım yemekten önce içilirse mide dolu olur fazla yemezsiniz.
- yatarken bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke koyup için inanılmas faydasını görüceksiniz mide probleminiz varsa içine 1 kaşık bal koyun.
-en az yarım saat spor yapın ben çok faydasını gördüm şuan kilo fazlalığım olmasına rağmen en ufak bi selülitim yok. yada yürüyün imkanınız varsa
-ben bde metobolizma hızlandıran çay yapp içiorum eğer isterseniz tarfiini veririm arkadşımın annesi 10 kilo verdi o çayla

şimdilik bu kadar aklıma glirse daha yazarım bide motivasyon resmi koyuyıym banada gaz oluo emin olun çnkü burda 58 kiloydum :)

1040126.jpg
[/QUOT

selam çayın tarifini bulamadım. rica etsem verebilirmisin.

ben sirkeye başlamak istiyorum ama faydası olmaz diye içmiyordum zaten haftalık 720 dakika spor yapan biriyim .çok şanslıyım bu sene belediyenin açtıgı spor salonuna gidiyorum her sabah 80 dakika mutlaka yürüyorum

Fotoğraf paylaşan herkese teşekkür ederim.
Motive ettiniz, kendime gelmenin vakti geldi de geçiyor...
BU kaçıncı bilmiyorum ama yine başlıyorum.
Şans dileyin:10:

Çikolata en büyük tutkularımdan biri-ydi ebrucum..
Sağlıklı beslenmeye KK de okuduklarımla başladığım sırada elbette çikolata ilgili bir şeyler de okudum.. İlki ve en bomba tesirli olanı şuydu: "1 tane M&M yediğimizde aldığımız kaloriyi yakmak için bir futbol sahasının etrafını bir tur atmamız gerekiyormuş. Yuh dedim kendime.. Ne bir tanesi? Bir oturuşta en büyük boy olanlarından (gümrükte satılan kaç kiloluksa o) yarım paket yemişliğim var benim.. Her hafta en az 3-4 paket (100 er gr.lık) çikolata yerdim eskiden vs..
Sonra yine bir üyemiz sayesinde marketteki çikolata paketlerinin arkasındaki kalori değerine bakmayı adet edindim. Alacakmış gibi pakete uzanıp kalorisini gördüm. Sonra her gün bisiklete bindiğimde, (20 dk / 25-28 Km hızla) 180-200 kaloriyi zor bela harcadığımı hatırlattım bünyeye.. Ve bir karar aldım. Tamam püsküüt çikolata serbest. Ama tek şartla. (şartlı tahliye misali)
Yediğin çikolatanın içerdiği kalori için dakika hesaplayıp ilave bisiklete bineceksin. E bu zor geldi tabii.. Bir de bakmışım artık çikolatadan uzaklaşmışım..
Ama çikolata yine de hayatımda.. Masum bir şekilde tabii yerimseniben
Şöyle ki; hemen hemen her gün corn flakesle kahvalatı yapıyorum. Bunda da Nesfit çikolatalı tam tahıllı olanı kullanıyorum. O tat sakinleştiriyor beni.. Bir de aktardan pasta, kurabiye süslemelerinde kullanılan kapsül çukulatalardan aldım. Çok kriz gelince, ara öğünde yoğurt tüketirken içine atıyorum 1-2 fiske.. Yiyorum sakinliyorum.....yiyorum sakinliyorum.... yerimseniben
eeeeeeeeeeeeeeeeee bu cokkk ıyııııııııııııııııııııı

ben sirkeye başlamak istiyorum ama faydası olmaz diye içmiyordum zaten haftalık 720 dakika spor yapan biriyim .çok şanslıyım bu sene belediyenin açtıgı spor salonuna gidiyorum her sabah 80 dakika mutlaka yürüyorum[/QUOTE]

7,5 kilo vermişsin süper birşey. sporlamı verdin sadece...

Çok güzel olmuşsunuz valla tebrikler. Ben şu anda 76 kiloyum hedefim 55 şimdilik. Hadi bakalım bu motivasyonla başlıyorum :)))

Merhaba kızlar benim 2.5 aylık bı bebeğim var 1. Doğumumda 57 ile hamile kalıp, 2010 da 83 civarı doguma girdim doğumdan sonra hiç gitmedi sanki 78 gibiydim ama yiyordum hep süt olsun diye.. Bi ara oglum 8 aylık gibiyken 72 ye düştüm malesef yemediginde sütü olmayanlardanım :( ve yine hamile kaldım 11 aylıktı oğlum.. 9 ay geçti ve bu sefer tartı 93 ü gösteriyordu :( doğumdan çıktım 86 ydım.. Bı hafta sonra tartıya çıktım 82 olmuştum.. Ah ah keske hep böyle gitse... Aradan 2 ay gecti 79.80 gibiyim... Aynada kendime bakmıyorum bile halbuki ne güzel bı kızdım ... :( kafayı yicem baktığımda da.. Bi eşime bakıyorum, bi kendime.. Valla surattan aşağısısı bitmiş durumda..sevgili eşimde bı kilo dondurmayı almış hadi getir yiyelim diyo.. Bende yemedim iste.. O beni tahrik etti ama verdim yalnız yedi bu sefer... Aranızda benim gibi olan var mı? Bana yardımcı olun lütfen... Emzirdigi halde küçük bebisi olduğu halde zayıflayan var mı merak ediyorum. Nasıl yapıyosunuz.. Ne diyeyim sessiz çıgliklarimi duyun da bana bı mecal verin :(

Merhaba kızlar benim 2.5 aylık bı bebeğim var 1. Doğumumda 57 ile hamile kalıp, 2010 da 83 civarı doguma girdim doğumdan sonra hiç gitmedi sanki 78 gibiydim ama yiyordum hep süt olsun diye.. Bi ara oglum 8 aylık gibiyken 72 ye düştüm malesef yemediginde sütü olmayanlardanım :( ve yine hamile kaldım 11 aylıktı oğlum.. 9 ay geçti ve bu sefer tartı 93 ü gösteriyordu :( doğumdan çıktım 86 ydım.. Bı hafta sonra tartıya çıktım 82 olmuştum.. Ah ah keske hep böyle gitse... Aradan 2 ay gecti 79.80 gibiyim... Aynada kendime bakmıyorum bile halbuki ne güzel bı kızdım ... :( kafayı yicem baktığımda da.. Bi eşime bakıyorum, bi kendime.. Valla surattan aşağısısı bitmiş durumda..sevgili eşimde bı kilo dondurmayı almış hadi getir yiyelim diyo.. Bende yemedim iste.. O beni tahrik etti ama verdim yalnız yedi bu sefer... Aranızda benim gibi olan var mı? Bana yardımcı olun lütfen... Emzirdigi halde küçük bebisi olduğu halde zayıflayan var mı merak ediyorum. Nasıl yapıyosunuz.. Ne diyeyim sessiz çıgliklarimi duyun da bana bı mecal verin :(

ah canım yalnız değilsin al benden de o kadar..ilk doğumumda (oğlum 4.5 yaşında) 19 kg aldım ve 1.5 yıl sonra eski formuma kavuşmuş bekarlık kıyafetlerimi giyer olmuştum..buna güvenerek ikinci oğlumu doğurdum 6 ay önce 30 kg dan fazla aldım bir türlü anlayamadım..ilk oğluma hamileyken tiroid hormonum az çalıştığından tiroid hapı kullanıyordum ikinci de vermedi dr.lar gerek görmeyerek..şu an 83 kg.yum aldığım 30 kilonun (belki fazlası var eksiği yok) 15 i falan gitti bugüne kadar hiç bir özel birşey yapmadan ama yinede bu kilo bedenime çok fazla..dizlerim ağrımaya başladı hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum...oğlumu sadece emziriyorum hala..kıyamıyorum ki diyete başlayım..süt veriyorum diye diyet miyet yaptığım yok..ama şu durumumdan da çok mutsuzum :18: çookk

arkadaşlar bende sizdenim aynı beni anlatmışsınız bende fazlası var azı yok siz benden daha iyi durumdasınız yani..... beterin beteri var halinize şükredin ! ben ilk oğluma hamile kaldıgımda 90 kğ dim 107 ile doğuma gittim bebek 20 günlük olunca ben 88 e düşmüştüm bebek 10 aylık olunca 78 e düştüm çok iyi olmuştu amaaaa malesef geri aldım kiloları ve tekrar 90 ilehamile kaldım ve aynen 107 ile doğuma gittim ve bebek 2.5 aylık ve ben hala aç karnına 96.5 kğ yim ve bu halime çok üzülüyorum ve karşı komşumu gördükçe çok sinirleniyorum karşı komşum ş0uan 53 kğ ve benle aynı boyda yani ikimizde 170 cm yiz aramızda 43kğ var oda doğum yaptı ve 20 kğ yi 1 ayda veri verdi böylelerine çok bozuluyorum bende şu an diyet yapmıyorum dediğiniz gibi yemeyince sütüm olmuyo artık 6 aylık olunca diyete başlıcam

Back