• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önceki halim
$1.jpg
Sonraki halim
$22.jpg

Son düzenleme:
İlk fotografta 70 küsür kilo falandım sanırım
2.fotografı daha 2gün önce cektm 61 kiloyum bacaklar için düzenli yürüyüş yaptım birde bi kaç hareketle destekledim
darısı başına

Talin çok fit görünüyosun
Çok sıkı ve taş gibi kısacası :nazar:
Bu kadar kilo verip sarkmamayı nasıl başardın ?
Çok mu spor yaptın yada uzun süreye yaydığın için mi ?

İlk fotografta 70 küsür kilo falandım sanırım
2.fotografı daha 2gün önce cektm 61 kiloyum bacaklar için düzenli yürüyüş yaptım birde bi kaç hareketle destekledim
darısı başına

ee ben de yapıyorum onları inş benimkiler de olur senin gibi incecik... azcık göbekte kalmış fazlalık onu da verdin mi tamamdır :32: 61 i ben de görsem bi , sonra 59 u görsem ,sonra 56 oyyyy oyyy :24::24:

ee ben de yapıyorum onları inş benimkiler de olur senin gibi incecik... azcık göbekte kalmış fazlalık onu da verdin mi tamamdır :32: 61 i ben de görsem bi , sonra 59 u görsem ,sonra 56 oyyyy oyyy :24::24:

olur cnm merak etme incelme hemen belli olmuyo ztn zaman geçtikçe anlıyosun.. ah ah o göbekde bi gitse dogumdan sonra bi o gitmedi kilolar gidiyo göbek kalıyor.. :50::50::50:

goflett
Boyum 1.67 cnm

triendy21 :16 :16 özeline yazamıyorum mesaj kutusu dolmuş bana yer acar mısın rica etsem :12: :12:

aldım mjını ve gönderdim cevap,, inşallah sende istediğin bedene gelirsin ben gibi,inan zayıf olmak pahapiçilemez,göbeksiz poposuz basensiz,simitsiz bi hayat:16: her istediğini giymek canım çok güzel duygu dilerim yakın zamanda sende aynı duyguları yaşarsın:34:

Son düzenleme:
olur cnm merak etme incelme hemen belli olmuyo ztn zaman geçtikçe anlıyosun.. ah ah o göbekde bi gitse dogumdan sonra bi o gitmedi kilolar gidiyo göbek kalıyor.. :50::50::50:

goflett
Boyum 1.67 cnm

canım ben biberiye yağı sürüp streç sarıyorum göbeğme , sporumu öyle yapıyorum. 20 cclik bi şişe bitti ,dün yenisine başladım. göbek gitti nerdeyse tamamen. üst gitti de alt duruyo benim de. M beden tshirt bol geliyo ama bcaklara 38 beden pantolon zor oluyo. patlıcak gibi. artık bacaklara çalışıcam ben de. leslie yapıyorum yürüyüş olarak ,sen başka hangi hareketleri yaptın peki bacaklar için ??

canım ben biberiye yağı sürüp streç sarıyorum göbeğme , sporumu öyle yapıyorum. 20 cclik bi şişe bitti ,dün yenisine başladım. göbek gitti nerdeyse tamamen. üst gitti de alt duruyo benim de. M beden tshirt bol geliyo ama bcaklara 38 beden pantolon zor oluyo. patlıcak gibi. artık bacaklara çalışıcam ben de. leslie yapıyorum yürüyüş olarak ,sen başka hangi hareketleri yaptın peki bacaklar için ??

Biberiye yagı yakmıyor mu cnm?
Burcu ile Pilates Yaz Kampı 11. Gün: İç Bacak Egzersizleri - YouTube
bu videodaki hareketleri yaptım ebru şallının topla yapılan bi egzersizi var iç bacak eritme için aklıma geldikçe boş oldukça onu yaptım
birde tv izlerken bile boş durmadım bebişi sallıyordum ayaklarımda
alt bacak baldır kısmını eritmek nerdeyse imkansız ztn o yuzden iç bacak egzersizlerine yönel derim ben
çünkü alt bacaktan ztn geçiyor pantolon üst bacagın incelmesi lazım beden olarak küçülmen için

bu videodaki hareketleri yaptım ebru şallının topla yapılan bi egzersizi var iç bacak eritme için aklıma geldikçe boş oldukça onu yaptım
alt bacak baldır kısmını eritmek nerdeyse imkansız ztn o yuzden iç bacak egzersizlerine yönel derim ben
çünkü alt bacaktan ztn geçiyor pantolon üst bacagın incelmesi lazım beden olarak küçülmen için

benim sorunum tam da mbu sarıkelebek çok güzel tespit etmişsin ne kadar incelirsem inceleyim üst bacak çok incelmediğinden bedenim hiç küçülmüyor.
64 kg dayken hiç göbek yokken bile 42 beden giyiyordum sinir oluyorum..gerçi şu an doğum kiloları var ama bebişim biraz büyüyünce başlayacağım hepsine şimdiden araştırıyorum

dün çok sürdüm yaktı ama 6-7 damla sürüyorum ykmıyo canım. iç bacak egzersizleri lazım bana da , bi bakıcam bu video ya. alt bacak sorun değil de iç bacak fena ya toplayamıyorum bi türlü :ssz: bi de bebek varmış senin yahu görmemişim o ayrıntıyı :16:. maşallahh ne güzel annesi var bebişinin :nazar:

şaka maka baya kilo vermişsin petuniacım.Allah devamını nasip etsin inşallah.bende biraz vereyim koycam resimlerimi.insan baya motive oluyo burayı okuyunca :34:

şaka maka baya kilo vermişsin petuniacım.Allah devamını nasip etsin inşallah.bende biraz vereyim koycam resimlerimi.insan baya motive oluyo burayı okuyunca :34:

canım son resimde göbeğim fazla çıkmış ama bağırsak faaliyetlerinin yavaş olmasından kaynaklanıyo malesef o 2 gündür :1: göbek 66 kilodaki gibi azcık , küçücük :27: senin de fotolarını merakla bekliyorum :21:

Back